- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е знаел за подаръка!!!
Може би темата ше ви се стори някак тъпа ,но на мен тва мн ми тежи ,защото според мен всичко се е провалило.
Преди около месец мина и 14.02. аз бях подготвила един подарък (ако някой е чел бях песнара тема за подаръка 101 причино поради ,които те обича) Аз бях мн се постарала за този подарък и го готвих с много любов исках той мн да се изненада и да го хареса.Мина е 14.02. всичко беше перфектно нямам думи.До тук добре ,но ето какво стана вчера.Заговорихме се за клюкарските истории и той ми каза и аз знам някой неща ,който са ми казвали за теб (защато той беше казал там на неговите приятле ,че една моа приателка е болна там бил приятеля й и той и казал и тя пък на мене абе въобще объркана ситуация както и да е) и аъ го попитах какво и той с мн обищание ,че няма да се сърдя ми каза "аз знаех за подаръка" като чух тва направо унемях стана ми толкова гадно ,че всичко сее провалило цялата изненада.Казах му ,че лягам и затворих телефона от там последва рев рев и пак рев обаче той се досети ,че ми стана супер гадно и ми звънна ,но аз бях разплакана и не му дигнах .След около 10 звъненета по телефона му дигнах и стана едни разговор ,но аз немога да казвам на някой ккаво ми е свикнала съм да тая всички в себе си.Последваха СМС в който пишеше ,че нетрябва да плача и нищо не се е провалило.Но на мен ми стана мн гадно ,че е знаел и още като се сетя ми се насълзяват обите просто немога да повярвам ,че всичко сее провалило!!!
П.П. Благодаря на всички ,които прочетаха историята ми ще ви мол без злабни коментари![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ