Цитирай Първоначално написано от galu6a
Може би темата ше ви се стори някак тъпа ,но на мен тва мн ми тежи ,защото според мен всичко се е провалило.

Преди около месец мина и 14.02. аз бях подготвила един подарък (ако някой е чел бях песнара тема за подаръка 101 причино поради ,които те обича) Аз бях мн се постарала за този подарък и го готвих с много любов исках той мн да се изненада и да го хареса.Мина е 14.02. всичко беше перфектно нямам думи.До тук добре ,но ето какво стана вчера.Заговорихме се за клюкарските истории и той ми каза и аз знам някой неща ,който са ми казвали за теб (защато той беше казал там на неговите приятле ,че една моа приателка е болна там бил приятеля й и той и казал и тя пък на мене абе въобще объркана ситуация както и да е) и аъ го попитах какво и той с мн обищание ,че няма да се сърдя ми каза "аз знаех за подаръка" като чух тва направо унемях стана ми толкова гадно ,че всичко сее провалило цялата изненада.Казах му ,че лягам и затворих телефона от там последва рев рев и пак рев обаче той се досети ,че ми стана супер гадно и ми звънна ,но аз бях разплакана и не му дигнах .След около 10 звъненета по телефона му дигнах и стана едни разговор ,но аз немога да казвам на някой ккаво ми е свикнала съм да тая всички в себе си .Последваха СМС в който пишеше ,че нетрябва да плача и нищо не се е провалило.Но на мен ми стана мн гадно ,че е знаел и още като се сетя ми се насълзяват обите просто немога да повярвам ,че всичко сее провалило!!!

П.П. Благодаря на всички ,които прочетаха историята ми ще ви мол без злабни коментари
От мухата слон