.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен

Черни точки по носът?

Хи! Как да махна черните точки по носа? Супер много са и въобще не падат и като се загледаш от близо е много грозно. Ползвам от 2-3 месеца хума и някакъв почивстващ гел на Гарнйер за черни точки и ефекта е никакъв... сега съм се чудил да пробвам с някакви лепенки дето да ги махам? Някой може ли да предложи нещо да ги махна, че наистина са много и се виждат отвратително от близко...

Има 1000 теми за махане на черни точки, но така или иначе си я написала.Значи пробвай с Гарниер 3в1,лентички,кафето също много помага,козметик...има много варианта.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Повече от фен
    Това с кафето не го разбрах? Аз точно този гел на гарниер 3в1 имам... и от него ефект никакъв... добре лепенките ще ги взема, нещо друго да правя?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз го имам тоя проблем ама имам и лунички та покрай тях не се забелязват много черните точки.. Полвам Гарние 3 в 1 ама за сега е виждам голяма разлика...
    Я кажете за лимоновия сок и оцета? Какво точно се прави и колко често?

Скоро такава тема не съм засичала така че ще я оставя...

anonymous497065
    Guest
    Гарниер 3 в 1 е боклук.Някои имат голямо въображение.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    аз ги изстисквам
    мн мазни лайнца излизат от тях

който не си изстисква пъпките е глупак

стой на пара с кърпа на главата докато ти се изпоти лицето, след това ги изстискай с памук всяка по отделно и накрая намажи с някакъв успокояващ крем , за да намали зачервяването.

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Това с кафето не го разбрах? Аз точно този гел на гарниер 3в1 имам... и от него ефект никакъв... добре лепенките ще ги взема, нещо друго да правя?
    Значи като си правиш кафе в кафе-машината остава едно сухо с него си мажеш носа и после измиваш, така няколко пъти и няма да имаш черни точки.Аз така си ги махам и от време на време се мажа с Гарниер 3в1 и нямам нито една черна точка.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на girl91
    Няма ли да се оправи заглавието на темата? НосЪТ?!?!?!

Супер фен Аватара на galu6a
    Ами да на Нивея има такива лепенки помагат доло горе ,но не махат всичко после можеш да пробваш тва с парата .Взимаш една тенджера стопляш вода дотолкова ,че да почне да излиза пара после се намеждаш към тенджераата и похлупваш една хавлия отгоре за да не излиза парата стоиш така до колкото да можеш и после с някой златен пръстне почваш да ги обираш.Дано съм ти помогнала
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Първо парна баня,после лепенки за черни точки
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    mри мен се поправи доста от матиращият крем на айвън :P
    To infinity and beyond.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    По отношение на черните точки много ми помага Зинерит

Пробвай със утайка от кафе...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

уфф тея черни точки.... голям проблем са! еми и аз ползвам на Гарниер за премахване на черни точки (не 3 в 1!) и съм мн доволна, една седмица като го използвам редовно и съм супер! незнам що не ти помага, и освн това през деня съм с фон-дьо-тен, така се предпазва кожата от външните замърсители , а защо не пробваш да отидеш на козметик? наскоро разбрах 4е има ефект успех!

Град
    Варна
    Е , хубаво де , но колко време се стои с тази утайка от кафе върху лицето ?
    Envoi moi ! ;]

'Ми аз ходя на почистване и там ми ги махат... иначе нищо ефективно засега, порите са ми много дълбоки просто...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Наскоро пробвах с ябълков оцет.В малка чашка се стопля малко вода и се изсипват 1-2 супени лъжици оцет.После потапяш малко пъмук и така...При мен подейства МНОГО!Опитай! :P :P

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1 Виж мнението
    уфф тея черни точки.... голям проблем са! еми и аз ползвам на Гарниер за премахване на черни точки (не 3 в 1!) и съм мн доволна, една седмица като го използвам редовно и съм супер! незнам що не ти помага, и освн това през деня съм с фон-дьо-тен, така се предпазва кожата от външните замърсители , а защо не пробваш да отидеш на козметик? наскоро разбрах 4е има ефект успех!
    да бе,баш от мацориите които ползвате всички освен мен ви се запушват най-много порите защото то един вид ти сама го насилваш да се напълни

Акне аут От около 2 месеца го ползвам и мога да кажа, че кожата ми никога не е била толкова чиста откъм пъпки и черни точки от 6-ти клас насам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си