- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс просто ей така заради удоволствието???
аз лично казвам да
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Пак си зависи от тоя 'някой', но принципно секса си се прави за удоволствие.
Естествено, че да - бих казал, но разбира се зависи и дали си имам приятелка, до каква степен сме обвързани, дали наистина я ценя и уважавам и така нататъка, но принципно не бих отказал малко удоволствие.. : ) ..та нали секса е точно за това ? : )
вие правите секс с половинките си нали аз имам предвид с някой непознат примерно нали като скъсаш с гаджето си сам/а известно време и кво с кой го правиш? и въпроса ми е с някой който не познаваш айде видите се и веднага в леглото![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Правил съм го и пак бих го правил, но секса с чувства е в пъти по-хубав.
Първоначално написано от therichbitch
да
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
4e az samo za tva go pra. obi4 ne mi e v stila xD i bez tva obi4 ne sachtestuva ima podmazvane - licemerie - kurvenstvo xD
a za da se sgodich ima samo 1 pri4ina : koito ima baldaza eba 2 gaza xD
за сега НЕ![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
[quote="MakeCash"]Пак си зависи от тоя 'някой', но принципно секса си се прави за удоволствие.[/qu
[попринцип ,секса има съвсем друга цел...[/b]
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Много ясно че ДА айде KУPBИ излизайте на показ![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
[quote="Danto"]Секса е за удоволствие и е научно доказано, че хората и някои видове маймуни са единствените живи същества, които правят секс за удоволствие. Почети малко книжкиПървоначално написано от MakeCash
Ако идеята на секса беше да се създават деца... нямаше да бъдат измислени презервативите.
[quote="MakeCash"]az sym 4ela dostata4no,ne se trevoji,ama ti oshte malko malko shte mi kajesh 4e decata gi "pravqt"doktorite v bolnicata...da seksa nosi udovolstvie(po vreme na seks tqloto proizvejda hormoni na shtastieto)no ne e tova negovata osnovna celПървоначално написано от Danto
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
[quote="Danto"]Значи искаш да ми кажеш, че си лягаш с гаджето ти с целта да правите бебе?Първоначално написано от MakeCash
![]()
[quote="MakeCash"]aide procheti pak kakvo si pisal ti ikakvo sym pisala az...togava pak me pitai zashto si lqgam s priqtelq mi...btw minala sym vyzrastta da pisha po forumite ,za da se zaqjdat,no ako trqbva da ti otgovorq v toq ton,shte ti kaja da pitash vashite dali im e kofti 4e si se rodil,shtoto te prosto sa iskali da se zabavlqvat,a vidish li sa si napravili detence...aide,sys zdrave,4e nasrahme temata s glupostiПървоначално написано от Danto
Не виждам нищо лошо в секса за удоволствие,така че да бих.
Секс без чувства не е секс,Не мога да правя нещо което нямам желание.
Казвам ДА,но само при положение,че нямам сериозен приятел
Запознаваш се с някоя яка мацка някъде,харесвате се дали пък няма да имаш желание.Тва да парвиш секс само когато си влюбен са пълни глупостиПървоначално написано от EeeBobii
Друго е когато знаеш къде и харесва тя да знае къде ти харесва и да се прави с нежност,желание.Първоначално написано от Sh@d0w
ДА \/