- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена на 17
имам въпросче ... на 17 почти на 18 съм и не сам правила секс доста ли е притеснително? също така има едно момче( то не е баш момче де ,на 24 е), с което се забиваме от доста време и той ми е доста навит ,но аз му казах ,че сам правила секс преди.нз какво да правя
Moderated by slun4ice
т.7
първо защо да е притеснително ,че не си правила секс? не е важното да избързаш,а да го напарвиш с тчния човек за да не съжаляваш!
мисля че е било глупава постъпка да го лъжеш-ако си решила да го напарвиш с него по добре му го кажи преди за почнете!!!
E кво може да си правила орален и анален секс... кажи му че си чакала принца на бял кон за да те шиба в котенцето...сервирай му че може и да няма бял кон все пак си решила,че той е твоят принц...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
еееее колко оригинално евалата :P мн оригинално изказване !Първоначално написано от ubuntureload
![]()
ГОЛЯМ ПРАЗ!
оф мн сте зле не мога да ви разбера кво лъжете че сте правили секс??? аз не бих излъгала.Знайш ли къде ми е кво ще си помисли за мен.. ако пита кат почнете там да се .. му кажи просто че си послъгала малко и готово ако му е проблем да се маха.Много сте ми страннии така ли стават нещата? едвам сте почнали да се зарибявате и вече коментирате кой с кого ,защо и къде а даже не ходите.Остави нещо мистериозно в теб де не му се разкривай чак толкос много
![]()
Cruel Intentions
=D>хм по-добре девствена на 17 от колкото бременна на 14 ;]
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Оф...Няма да ти кажа "По-хубаво е че не си"..Такива сме хората по принцип..Комплексите си ги имаме.. В природата ни е да се влияем от чуждото мнение...И да искаш да се дистанцираш от хората около теб, които не само го говорят, но и го правят..не можеш...Welcome to Bulgaria! Трудно е и е нормално да се комплексираш и да се срамуваш от това..Обаче миличка..има разлика от тфа да си признаеш чисто и просто : НЕ СЪМ , отколкото да се правиш на оборотна, пред мъж, който харесваш..Грешна ти е стратегията...
Първоначално написано от DiTeraNNo
ti me razbi e 4ovek
Момичетата вече правят пари когато станат на 18-19 и са се утвардили да са девствени , а ти се притесняваш...Спокойно, че си намериш майстора!
Химена може да бъде и малко по-разтеглив кжи му,че на предишния му е бил много малък и не е успял да го скъса.
Йога и мъдрост
+1Първоначално написано от beachy_bunny
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
mili4kata! 17 i debsvetna :OOOOO abe ti si mn bolna be! :O ela az shte izlekuvam :O
ako ti trq opit otidi na doktora i mu nosi prezarvativ i se nadqvai da ne e star xDDDDD
+1Първоначално написано от shell
или направо си му кажи истината... много по добре ще еПървоначално написано от Nitroglycerin
![]()
абе тиПървоначално написано от kasanova1994
ебаси идиота кфо лошо има че е девствена
![]()
Е, как може да се притесняваш от това, че си девствена?!
Много редки станаха случаите на девствени момичета на твоята възраст. Много по-добре е от това да си започнала да правиш секс от 13-14 годишна.
Изобщо не бива да се срамуваш и да лъжеш по този въпрос.
По-добре признай на момчето, ако ти е толкова "навит", няма да му е проблем. Пък и е на 24 и се предполага, че има известен опит.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
накратко :
1. НЕ е ненормално да си девствена на 17. Решението с кого кога как и защо вземаш Ти.
2. Вече е малко тривиално но едва ли ще намериш точен отговор по точно този въпрос във форум ( дори и този, нищо лично този ) . Всичко си е иднивидуално.
3. Относно лъжата - ако си решила да го направиш с това момче и си на 100% сигурна действаи но му кажи истината. Така той ще е настроен да бъде по нежен с теб ( ако не е някои censored )
Ами това е все пак накратко![]()
Първо защо да е притеснително ,че не си правила секс ? Не е важното да избързаш,а да го напарвиш с точния човек за да не съжаляваш ! Ako смяташ че това е точния човек за тебе давай ама му кажи преди да почнетеПо добре че си на 17 и си дествена от колкото да си на 13/14 майка
![]()
кажи му истината,как може да те е срам от това,че си се запазила чиста.НЕ виждаш ли ,че в днешно време повечето са курви,трябва да се радваш,че си различна.АЗ се гордея с това,че съм девствена.
Руса кукличка
Всеки сам решава кога да започне ... Обаче не виждам защо едно момиче трябва да е курва,ако е легнала по раничко с мъж .. Тъп и ограничен начин на мислене ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..