.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Девствена на 17

имам въпросче ... на 17 почти на 18 съм и не сам правила секс доста ли е притеснително? също така има едно момче( то не е баш момче де ,на 24 е), с което се забиваме от доста време и той ми е доста навит ,но аз му казах ,че сам правила секс преди.нз какво да правя

Moderated by slun4ice
    т.7

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    първо защо да е притеснително ,че не си правила секс? не е важното да избързаш,а да го напарвиш с тчния човек за да не съжаляваш!
    мисля че е било глупава постъпка да го лъжеш-ако си решила да го напарвиш с него по добре му го кажи преди за почнете!!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    E кво може да си правила орален и анален секс... кажи му че си чакала принца на бял кон за да те шиба в котенцето...сервирай му че може и да няма бял кон все пак си решила,че той е твоят принц...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    E кво може да си правила орален и анален секс... кажи му че си чакала принца на бял кон за да те шиба в котенцето...сервирай му че може и да няма бял кон все пак си решила,че той е твоят принц...
    еееее колко оригинално евалата :P мн оригинално изказване !

Дествена си на 17? Съфорумци, имаме новина!!!

Супер фен
    ГОЛЯМ ПРАЗ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Загубих девствеността си на 21 почти. не съм умряла. Колкото до лъжата-признай му. Може да има големи очаквания от теб, може да не те предразположи, може да се уплаши, защото си тясна или има кръв.

ubuntureload, изразявай се по-малко вулгарно, моля.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    оф мн сте зле не мога да ви разбера кво лъжете че сте правили секс??? аз не бих излъгала.Знайш ли къде ми е кво ще си помисли за мен.. ако пита кат почнете там да се .. му кажи просто че си послъгала малко и готово ако му е проблем да се маха.Много сте ми странни и така ли стават нещата? едвам сте почнали да се зарибявате и вече коментирате кой с кого ,защо и къде а даже не ходите.Остави нещо мистериозно в теб де не му се разкривай чак толкос много

Cruel Intentions

Голям фен
    хм по-добре девствена на 17 от колкото бременна на 14 ;]

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    =D>
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Оф...Няма да ти кажа "По-хубаво е че не си"..Такива сме хората по принцип..Комплексите си ги имаме.. В природата ни е да се влияем от чуждото мнение...И да искаш да се дистанцираш от хората около теб, които не само го говорят, но и го правят..не можеш...Welcome to Bulgaria! Трудно е и е нормално да се комплексираш и да се срамуваш от това..Обаче миличка..има разлика от тфа да си признаеш чисто и просто : НЕ СЪМ , отколкото да се правиш на оборотна, пред мъж, който харесваш..Грешна ти е стратегията...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Оф....стига бе! Няма определена възраст за секс!

Цитирай Първоначално написано от DiTeraNNo
    Дествена си на 17? Съфорумци, имаме новина!!!

ti me razbi e 4ovek

Град
    В сърцата на хората.
    Момичетата вече правят пари когато станат на 18-19 и са се утвардили да са девствени , а ти се притесняваш...Спокойно, че си намериш майстора!

Химена може да бъде и малко по-разтеглив кжи му,че на предишния му е бил много малък и не е успял да го скъса.
    Йога и мъдрост

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    +1
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

mili4kata! 17 i debsvetna :OOOOO abe ti si mn bolna be! :O ela az shte izlekuvam :O
    ako ti trq opit otidi na doktora i mu nosi prezarvativ i se nadqvai da ne e star xDDDDD

Цитирай Първоначално написано от shell
    първо защо да е притеснително ,че не си правила секс? не е важното да избързаш,а да го напарвиш с тчния човек за да не съжаляваш!
    мисля че е било глупава постъпка да го лъжеш-ако си решила да го напарвиш с него по добре му го кажи преди за почнете!!!
    +1

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Химена може да бъде и малко по-разтеглив кжи му,че на предишния му е бил много малък и не е успял да го скъса.
    или направо си му кажи истината... много по добре ще е

Цитирай Първоначално написано от kasanova1994
    mili4kata! 17 i debsvetna :OOOOO abe ti si mn bolna be! :O ela az shte izlekuvam :O
    ako ti trq opit otidi na doktora i mu nosi prezarvativ i se nadqvai da ne e star xDDDDD
    абе ти ебаси идиота кфо лошо има че е девствена

Е, как може да се притесняваш от това, че си девствена?!
    Много редки станаха случаите на девствени момичета на твоята възраст. Много по-добре е от това да си започнала да правиш секс от 13-14 годишна.
    Изобщо не бива да се срамуваш и да лъжеш по този въпрос.
    По-добре признай на момчето, ако ти е толкова "навит", няма да му е проблем. Пък и е на 24 и се предполага, че има известен опит.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

накратко :
    1. НЕ е ненормално да си девствена на 17. Решението с кого кога как и защо вземаш Ти.
    2. Вече е малко тривиално но едва ли ще намериш точен отговор по точно този въпрос във форум ( дори и този, нищо лично този ) . Всичко си е иднивидуално.
    3. Относно лъжата - ако си решила да го направиш с това момче и си на 100% сигурна действаи но му кажи истината. Така той ще е настроен да бъде по нежен с теб ( ако не е някои censored )
    Ами това е все пак накратко

Град
    София

a

Първо защо да е притеснително ,че не си правила секс ? Не е важното да избързаш,а да го напарвиш с точния човек за да не съжаляваш ! Ako смяташ че това е точния човек за тебе давай ама му кажи преди да почнете По добре че си на 17 и си дествена от колкото да си на 13/14 майка

Град
    Велико Търново
    кажи му истината,как може да те е срам от това,че си се запазила чиста.НЕ виждаш ли ,че в днешно време повечето са курви,трябва да се радваш,че си различна.АЗ се гордея с това,че съм девствена.
    Руса кукличка

Всеки сам решава кога да започне ... Обаче не виждам защо едно момиче трябва да е курва,ако е легнала по раничко с мъж .. Тъп и ограничен начин на мислене ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си