- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена на 17
Ти не си нормален.Първоначално написано от n0rbi7
Не бива да се тревожиш за това че си девствена , ето виж колко хора ти го казват такива които имат опит и т.н. ако искаха можеха да ти се подиграват или да се шегуват на дребно но не го правят ами точно обратното.
не мисля че трябва да се притесняваш от нещо хората тука по на 22 още не са правили секс а ти...за всичко си има време![]()
Трудно ми е да повярвам, че си толкова тъпа, затова приемам, че темата е ебавка.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
+1Първоначално написано от beachy_bunny
![]()
нищо срамно няма да си девствена,но човека с който ще го направиш задължително трябва да знае че не си правила секс до сега за да може да те предразположи по добре.а и + това така и така като почнете да го правите тои ще разбере че си девствена и ще стане още по зле ако разбере сам.кажи на човека че си го излъгала но все пак искаш да го направиш и тои да си решава вече.И НЕ ЗАБРАВЯИ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ!!! успех!
И ако утре фана да пукна и да не съм видяла качествено удоволствие ?! .. За къде чакате толко незнам .. Та специалния, уникалния незнам си какво .. Разберете принцове има само в приказките .. Реалния свят е доста по-различен .. И честно казано ми става смешно като чуя момиче завършило не е спала с мъж .. Че кой ще я иска без никакъв опит .. Няма какво да се залъгваме , нещата стоят така ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
С ти си педал, ама си трая нали ..Първоначално написано от Pasturmata
Хаха като разбереш смисъла на думичката курва ще си говориме .. А това че сигурно не си виждам голо женско тяло е друг въпрос .. Все пак всеки сам решава за себе си .. ;]]
[quote="Pasturmata"]скъпа ти си ужасна хуха и лесна.ЗА какво ми е да имам опит,да няма сучайно аз да го чукам?Първоначално написано от summerlove66
Нямам думи просто,как може да даваш такива съвети-по-добре ги запази за себе си,защото и без това си супер безмозъчна.Било и ставало смешно,като чуела за девствени.
Ти си смешната,защото нямаш достойнство и със сигурност всички те искат само за забавление.Едва ли ще намеериш човек,който да те обича,защото мъжете обичат курви единствено за забавлението,а това миличка не е любов.Това си е цялата истина.
От курволяк не може да се обърне човек.Патка,безсрамница,това си ти
не целя да те обидя,просто за мен това е истината,колкото и да го отричаш.
Руса кукличка
[quote="angelcheeee_93"]Tцтц момиче 93 какъв детски акъл .. И за твое сведение имам си приятел от доста време, който ме обича и ме чука както тебе никога няма да те чукат ! .. А това какви съвети аз да давам не си ти тая дет да ми кажеш ?! Разбрахме се ?Първоначално написано от Pasturmata
Човече малоумен си .. Съжалявам че се налага да ти го кажа аз :SПървоначално написано от Pasturmata
Вече ще си записвам в тефтерче такива изказвания,за да си ги чета когато съм в лошо настроение.Е...ти ми оправи моето за което ти благодаряПървоначално написано от summerlove66
![]()
Не ми са обяснява и не ми се занимава-само ще се повторя "Сера ви на идеалите" и на тебе и на момичето,което е извършила огрооомното престъпление,че е останала девствена на 17![]()
[quote="summerlove66"]КАкво ако си по-голяма?може да съм 93-ти набор,но имам много повече акъл в главата си от теб.На каква се правиш на по-опитна ли?Фукаш се с това,че си се ебала и се присмиваш на тези,които не са го правили.Какво му е срамното не разбирам?Или си се родила ебана?Първоначално написано от angelcheeee_93
Боже мили... мен никой не може да ме засегне с това ,че съм девствена,дори мн бих се радвала ако някой го каже.И пак ти казвам ,че каквото мисля това казвам.Живота си е твой,прави с него каквото искаш,аз просто изразих мнение.Разбрахме се.
Руса кукличка
Ха-ха,ти все едно не си.Ти си типична к***а и да ми отричаш, и да обиждаш хората тука..... ае стига си писала по тая тема,ами върви да те почукват.Първоначално написано от summerlove66
![]()
Първоначално написано от shell
Съгласна съм най-важното е да е точния човек и да си напълно сигурна,че го искаш...аз още съжалявам за първия си път[/u]
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
abe kvo i sko4ixte vsi4ki na summerlove66emi donqkude e prava.Ne mi haresa izcqlo mnenieto i kak moje da e o6te devstvena na 17 i t.n., no nima ne e prava 4e mom4etata iskat s nqkoq po opitna?? i kato vidqt nqkoq devstvena bqgat s 100 km/h . A i tva 4e nqkoi se sramuva ot devstvenosta si si e li4no negov problem ne vijdam kak moje da se zasegne ot takova mnenie
![]()
![]()
Cruel Intentions
Няма значение на колко години си,важното е да дойде подходящия момент и да го направиш с точния човек.
Запомни едно не обиждай човек дето не познаваш .. И 2-ро не ми казвай къде да пиша , за да не ти кажа аз къде да идеш?! Капиш?Първоначално написано от venom0706
Не е притенително.Пртеснително е че ти си мислиш,че е притеснително.
А според мен,ако го направиш с въпросния младеж ще съжаляваш, той ти е навит ама с извиненя ще те изчука и ще те зареже.
Ама то вече нямаше ли такава...Първоначално написано от NaughtyOne
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
според мен пък, повечето момчета не си го признават, но ги прави много горди това да знаят, че са първите на някое момиче.....Много е малоумно да си мислиш, че ако до 15 не си правил секс..си задръстен или не знам какъв...напротив!...За мен хората, които правят секс след 17 годишна възраст са много по-интелигентни..и не ми излизайте с номера "който, когато си реши,тогава е по-правилно"..1во как някой на 13 знае кво иска и 2ро-като не може да си обясни кво си причинява на недоразвитото си тяло на тая възраст, по-хубаво да не го прави!!!Първоначално написано от mysterious93
"Старомодно", но ФАКТ!!!!![]()
Абе всеки да прави това дето иска бе .. Какви са тия филми .. Всеки си гледа живота и това е .. Като решиш ДНЕСКА ЩЕ Е .. Все едно , че някой ще те разубеди .. Бе ..![]()