- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обем за косата :)
МмМ косата ми е тънка .. с УЖАСНО тънък косъм и постоянно се сплъстява. Някой знае ли някакъв трик да се предотвратя това ...![]()
Другото е, че понеже както казах косата ми е ужасно тънка ии няма абсолютно никакъв обем пробвах с Sunsilk за обем а резултат .... нулев![]()
![]()
Искам да ви попитам момичетата знаете ли някакви хитринки за постигане на обем ... ако може даже и за по-кратко време![]()
![]()
![]()
Сънсилка не стават.... Вземи си на някоя друга марка например Pantene Full & Tick аз го ползвах и беше хубав . А моя съвет за трик за по хубнала коса е леко да я топираш в корените със ситен гребен и да лагаш по малко лак , за да не пада също така ако имаш преса с вафлички да я къдриш с тях но само в корените и пропускай най - горния пласт , защтото седи смешно иначе ( това преди топирането ). Е това е от мен надявам се да съм помогнала![]()
да мисля ,че със сешуор и с топирване ще станеможе да си сложиш искуствена коса
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
амиии мерси мноооогоооонооо имам един малък проблем попринцип .. ;Д чеее фризиорката ми каза д не си топирвам косата тъй като се накъсва и баш без коса ше остана
![]()
![]()
ама тва за пресата мерси мн ми помогна иии това за марките продукти
![]()
някой ако знае още нещо ще съм ви много благодарна
За обем може да си направиш преса в корените и топиранеа за тънкостта на косата не знам какво можеш да направиш
![]()
топирване :P
пяна ( обаче трябва да зн как я използваш едн амоя фр така слага че чак косата и се омазнява)
сешоар ама при мене действа 10-15 мин и при твоята коса толкова ще действа согурну
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
амм тва че е тънка не пречи бе...не е мн хубаво да е тежка..
а за обем..топиране ако ти се занимава или се подстрижи на степени определено придава обем :P
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
К'во?!Първоначално написано от galu6a
Еми .. С топирване се постига чудесен обем.
Топиране и лакиране са глаголите.
Аман от селяния.
Иначе с пяна, после изсушаваш и после топираш леко в корените. Аз така правя.
и мойта е гадна , права, тънка, без грам обем и ето как се правя аз и държи от миене до миене:
взимаш пяна за обем (на тафт зелената ползвам), сешуар, обла четка
разделяш косата на пластове
после взимаш кичур от най-долния пласт, омазваш го с пяната и сушиш с четката и сешуара (в смисъл слагаш кичура на четката и от корена към върха, ако може опънат на горе, го сушиш)
и така с цялата коса
при мене се получава точно това, което искам
пп: косата ми не се омазнява от това, а тя принципно е мазна, а сега дори е и по-суха, предполагам заради сушенето
пп2: другия начин е както казаха, с пресата![]()
Повечето казват топиране,обаче ти казваш,че косата ти е слаба и тънка, а с тва топиране съвсем ще я унищожиш...
spored men bi trqbvalo da stane s hubav 6ampoan i balsam, mojej da probva6 i nqkoq maska za kosa
nz... i moita kosa e taka no az q presiram![]()
![]()
![]()
и мойта коса е такава и ползвам Шаума за тънка коса и ми става обемна и мноооого хубава![]()
с кръгла четка и сешоар...може да я повдигаш от корените с преса на вълнички![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
пяна за коса на Тафт има за обем (зелената)
Аз си суша косата с много голяма кръгла четка.
Използвам и ролки з аобем, с които спя. Малко е неудобно, но се свиква. Има резултат на сутринта. После малко я топирам и издържа цял ден![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ами аз бях със същата тънка и без обемна коса... ама от година някъде ползвам някаква силиконова маска и да ти кажа има някакъв ефект-косъма се уплътнява,аз слагам към нея и тривитаминол с което пък се увеличава растежа и намалява цъфтенето... а за обема-вече ми се е превърнало в навик с гребена,лака или пяната за коса,преса абе общо взето мн я увреждам моята коса,ама поне има вид и не е сплескана..аа иначе за да не се накъсва косъма съм си взела четчица за топиране..а за шампоаните за обем-ами може малко да ти я повдигнат от корените но малко
![]()
Kogato nqmash tova koeto obi4ash,trqbva da obi4ash tova koeto imash...
моята коса не е с тънък косъм, но също си правя обем, щото не си падам по зализаните прически.
има няколко начина:
- с преса (използваш приставката за ЕДРИ вълнички).
- с гребен (тупираш си косата от вътрешната страна с гребена и след това за по- сигурен ефект, си слагаш лак).
- можеш да и предадеш обем и, когато се изкъпеш, като я издухаш по- стартелно с кръгла четка.
- това не съм го пробвала, но съм чувала, че има разни кристали за по- обемна коса, но не знам дали имат ефект.
- можеш да и придадеш обем и като си я начупиш отвътре с пяна за коса, за силна фиксация (аз използвам на Taft и съм доста доволна).
надявам се да съм ти помогнала и успех в обемите :P![]()