- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- интернет зависимост..
Здравеите,имам следния проблем от една година играя по 12 4аса на компа тфа е адски много и се 4удя как мога да откажа тази дрога..
аз искам да спра но просто не мога..![]()
![]()
ЕЕЕЕЕеееееееееееееееейййй й не правете такива теми...че майка ми мн се филмира и иска да ми хвърля компа....нарича ме "интернет вампир" а аз не седя толкоа......![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
защо се шегуваш с такива сериозни неща като интернет зависимостта..Първоначално написано от bloodyF
![]()
изглежда никои няма да ми отговори,дали най доброто решение ще е да сложа краи на живота си![]()
ПС: на 19 години съм
То си е до психиката ти. Аз ако ти кажа да намалиш седенето ти е ясно, че няма да стане. Излизай, намери си хоби или нещо, с което да се занимаваш. Намери си работа, чети книги, започни да се занимаваш с нещо, свързано с компютър - така ще си на компютъра, но ще правиш нещо полезно. Може да потърсиш и специализирана помощ. Бяха давали по БТВ материал за зависимостта от интернет и компютъра и беше интересно, защото това си е точно болест, но не и неизлечима.(говоря за хора, които седят по 12 до 20 часа пред компютъра и пренебрегват природните си нужди) Не ми беше ясно само каква смърт настъпва при тази зависимост, но тва са си медии все пак....
Сигурно нямаш приятели - ами така и така седиш толкова на компа, направи си рег в сайт за запознанства![]()
имам много приятели все пак преди тренирах футбол..
всеки ден звънят на вратата но аз не искам да излизам седи ми се само пред компа и тфа ехи4 не искам да живея така
![]()
също така лесно мога да си намеря приятелка , без разни сайтове за запознанства.
Явно не го искаш толкова силно.
А и щом имаш много приятели,
не ти ли е гадно постоянно да
им отказваш заради компа ..
Игрите ли ти са по-важни от тях,
помисли за това...
братле какво да ти кажа като не играя 5 4аса примерно и ми става адски гадно се едно не съм си зел дозата по4вам да се изнервям и т.н абе като дрога е..Първоначално написано от KisSsSsSs
Просто трябва да спреш!!
Трудно е, но лесно вече няма!
Казваш си, че можеш и го правиш,
приятелите ти ще те разсейват
и ще ти бъде по-добре.
Помисли си, че след като минеш
през това, ще си като нов.
Просто го направи !!!
ПС:Момиче съмАко може без "братле"
![]()
\Първоначално написано от KisSsSsSs
права си,ще опитам
братле, ае да ми помогнеш да се откажа от компаПървоначално написано от KisSsSsSs
Лятото аз имах този проблем. Седях от 15 до 20 часа на ден. Може да ви изглежда невъзможно но беше така. Приятели и аз имам много ,но всеки ден когато наще тръгваха за работа (7 часа) а сестра ми не беше в нас аз ставах и сядах на компа пускам щорите затварям вратите да не чувам когато ме търсят и сядам на компа така минаваше времето аз не го усещах нямах умора и насита можех още да седя но наще щяха да ме заварят на сутринта пред компа. Аз седях в форуми слушах музика пишех си с приятели играех игри намирах нови неща не ме боляха очите нищо ми нямаше. Тогава яденето ми беше само сутрин закуска и вечер с наще нямах нужда от нищо дори и от тоалетна.. Ако някой беше на компа или лаптопа не работеше ставах нервен и агресивен. Един ден отидох до магазина да си взема сладолед и се видях с 1 приятели. 1ният имаше рожден ден и аз тръгнах с тях и беше много хубаво и си бяхме направили планове за утре и аз отидох. Но пак исках много да съм пред компа. Запознах се навън с 1 моми4е и тръгнахме заедно тогава вече компютъра отиде на заден план и всичко се въртеше около нея . Сега нямам този проблем но ако някой е пристрастен и го осъзнава не става от веднъж лека по-лека намалявайте и си намерете друго занимание аз примерно сега спортувам много активно то и от преди това лято но аз се оправих и не се е*авайте с това проблема е доста сериозен
Накарай някой да ти изтрие игрите и акунтите и да следи какво качваш.
Йога и мъдрост
Само не и това казвам ти ако това някой му го направи и до рев се стига ... агресия и нерви ще има само ..Първоначално написано от Nitroglycerin