Лятото аз имах този проблем. Седях от 15 до 20 часа на ден. Може да ви изглежда невъзможно но беше така. Приятели и аз имам много ,но всеки ден когато наще тръгваха за работа (7 часа) а сестра ми не беше в нас аз ставах и сядах на компа пускам щорите затварям вратите да не чувам когато ме търсят и сядам на компа така минаваше времето аз не го усещах нямах умора и насита можех още да седя но наще щяха да ме заварят на сутринта пред компа. Аз седях в форуми слушах музика пишех си с приятели играех игри намирах нови неща не ме боляха очите нищо ми нямаше. Тогава яденето ми беше само сутрин закуска и вечер с наще нямах нужда от нищо дори и от тоалетна.. Ако някой беше на компа или лаптопа не работеше ставах нервен и агресивен. Един ден отидох до магазина да си взема сладолед и се видях с 1 приятели. 1ният имаше рожден ден и аз тръгнах с тях и беше много хубаво и си бяхме направили планове за утре и аз отидох. Но пак исках много да съм пред компа. Запознах се навън с 1 моми4е и тръгнахме заедно тогава вече компютъра отиде на заден план и всичко се въртеше около нея . Сега нямам този проблем но ако някой е пристрастен и го осъзнава не става от веднъж лека по-лека намалявайте и си намерете друго занимание аз примерно сега спортувам много активно то и от преди това лято но аз се оправих и не се е*авайте с това проблема е доста сериозен