- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мисля че видях едно момиче от форума, но нз кое :(
Днес към 19-20 часа мисля че видях 1 момиче от форума (на 99% съм сигурен че съм виждал нейни снимки тук), обаче не е знам коя еАз бях седнал на 1 пейка при НДК от страната към Фритьоф Нансен заедно с 1 колежка и отпред на пейката 3ма колеги играеха с 1 хек.
Ето го описанието дано да помогне : Тя беше висока към 165-170 см ±5см, слабичка носеше кецове бяха тъмни вероятно кафяви мисля че бяха конверс, нормални дънки, якенцето не обърнах голямо внимание, косата тъмен махагон или някакъв подобен все пак беше тъмно и не успях да видя много добре само съм сигурен че не беше руса![]()
Ако се разпознае да кажеИма 30 мин да се предаде, докато гледам новият епизод
![]()
Аха нека обобщим
Момиче .
Висока 165-170 ±5 см = 160-175 см висока.
Носи кецове.
Носи дънки.
Носи яке.
Тъмна коса.
ок![]()
The Spark
Аз![]()
значи ти беше готиния пич който днес към 19-20 часа беше седнал на 1 пейка при НДК от страната към Фритьоф Нансен заедно с 1 колежка и отпред на пейката 3ма колеги играеха с 1 хек.
Моля ?!
е бяхме малко повече хора и пиехме шуменско на съседната пейка бяха тези с хекаама нали трябва да съм инкогнито
Защо мъжете си признават
търся момичето
![]()
oxoo tyka pak mai nqkvi sapuneni seriali davat![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ахахаххахаха :Д
аз май веднъж бях с цветито (седъкшън) в един трамвай петица, ама не съм сигурен. странното е, че май беше с Фред Пери (тотално не съм сигурен тук):ь
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ако беше тя щеше да е позная, много е сладка пък и е даваха по тв-тоПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
мултифункционален, бе!Първоначално написано от Raybeez
![]()
колко ДОИП изпрасках и аз, ама не мога да стана мулти![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е поне 1 момиче да пиши в тематаПървоначално написано от Pliok0019
Значи викаш по това време си била в района на ндк ?
Ръст ? Носиш кецове на конверс и не си руса ? Сигурна ли си че отговаряш на изискванията![]()
Jesus 4esno li e ?![]()
I'm a psycho baby
ЛЪЖЕ!
Лината е дебела, щото яде много КФС.
^____________^
taka ta bazikat e 4ovek ti kvo si pomisli ?Първоначално написано от Jesus
![]()
I'm a psycho baby
Не го слушай!
Кецовете са черни и на матстар, не на конвърс обаче...
Ае ае, маай още един туистър![]()
Е може да е ходела до КФС-то в city center
Аз вярвам че ще разбера кое момиче съм видял![]()
Mисля, че трябва да посветиш живота си на тази кауза... сигурно ще е най-полезното нещо, което си в стъстояние да направиш.Първоначално написано от Jesus
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Еми знам само че беше страшно красива и че съм виждал нейни снимки тук![]()
Ти вече разбра, кое момиче търсиш.
Точно до CCS ходих, но не го слушай! Не ядох там kfc.
Ако си била ти значи си страшна хубавицавидя ли ги онези дето играеха хек ?