- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мисля че видях едно момиче от форума, но нз кое :(
епа и на мен ми се стори странно, аз съм с малък диоптър и не кьорам хубаво, ама видях нещо венецо-подобно и си викам БУА, ВТФ О.оПървоначално написано от SofiaRegularCunt
:Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
нищо дай снимка, аз съм зле с очите, пък и не разбирам от photoshop и може да съм в грешкаПървоначално написано от DisciplineAndOrder
![]()
Май наистина това момиче ти е направило силно впечатление![]()
Хубаво е, че се опитваш да я намериш и ще направиш всичко за да я откриеш.Харесвам такива хора дето знаят какво искат.Успех с търсенето иначе.
и да разбереш кво ще стане?
Сетих се докато минаваше от съседното заведение бяха пуснали infinity 2008може би това ще помогне
![]()
Аз бях, но ме беше срам да те заговоря.Първоначално написано от ScionOfStorm
Явно ти обаче си бил по-притиснителния в случая, щом и на червено пресече.![]()
![]()
LizZz,
разкрита съм...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не, на това кръстовище винаги пресичам на червено. Не знам защо, тъпо е, ама го правя :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Живота не се гради на един силует.
Има хиляди момичета, това че е поствала снимки във форума не я прави по - различна от останалите. Покани някое друго момиче, защото понякога проста така е по - добре... : )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ih61MJ72v1Y[/youtube]
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
А не бива. (:Първоначално написано от ScionOfStorm
Ей поне вие 2мата ще се съберетеКолега извади късмет тя е доста хубаво и интелигентно момиче
Абе трябва и аз по-често да ползвам тоя трамвайСледващата форумна среща ще е зад съдебната палата където върти 5цата
![]()
хесусе, къде ме вкара, бе?![]()
аз си имам девойка отдавна, не ми трябва да срещам в трамваите момичета :Д пък и седъкшънка също е обвързана![]()
аааааааа той за тва ли скача на бойТакова хубаво момиче и може да се въздържиш браво на теб
![]()
Аууууу, колко си пораснала!Първоначално написано от DisciplineAndOrder
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ем пусни снимката дето си се мъчил но фотошопа да се познае де![]()
Аз пък миналата седмица мaй видях s3xy в Дружба.
mindscan
Девойко теб преди доста време май те видях на входа на мола.Първоначално написано от IrrieSkyline
Имаш ли ярко сини обици като топченце и височка ли си?
Цяло чудо е, че ни пишеш в момента след като си била в Дружба.
Даже аз съм чувал легенди за люлин 3 и дружба 2Първоначално написано от StayFly
![]()