- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветна спирала
Мммм веднъж се излъгах да дам 11 лв. за една лилава спирала (сори,но не помня марката вече) и излезе голям боклукПовече не бих направила грешката да си сложа цветна спирала на очите
![]()
имам синя и с по-ярки сенки изглежда много шантаво![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
а някой да е виждал някъде спирала със сребърен брукат или просто сива ??
иначе по теммата използвам черна но за някои моменти що пък не цветна за диско си е супер![]()
И аз искам да си взема ама все още не смея. От скоро започнах да се гримирам та искам първо малко да се понауча и да свикна преди да експериментирам със спиралата та да не изглеждам смешно.![]()
Към това мога да добавя, че трябва да си имаш хубави мигли по природаПървоначално написано от Mihailova
Мен най-много ми харесват цветните спирали как стоят на синеочките госпожички ... и някой господа
![]()
Аз имам пъстри очи ( по-скоро зелени ) ноо някак си хич не се възприемам с цветна спирала. Като ми доскучае редовния грим, слагам зелен молив иии черна спирала - хем не е толкова фрапантно ( поне при мен де ) хеем е различно и веселко :P
Цветните спирали са страшни за купони,
Имам много ярка зелена спирала като тва балонче![]()
също и ярко светло синя.
и както казах слагам я само за некви масови събирания ^
Иначе в ежедневието не ползвам спирала,харесва ми естествения им вид ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Азз тука май се навих да си купя златиста или сребриста(но само да блести).Иначе аз имам кафеви очи,но тъмно(е не чак толкова тъмно,че да изглеждат черни)иии преди 1-2 месеца ежедневно използвах зелен молив за очи(тъмно-зелен и блести златисто)и очите ми от далеко все едно са зелени,а иначе изглеждаха светло-кафеви.Сега нещо си ходя само със класическа черна спирала.Не бих използвала цветна за всеки ден,но имаче видях,че има цветни на МаксФактор от едната страна черна(или някакъв друг тъмен цвят),а от другата е по-яркия цвят.![]()
![]()