- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много странна работа..и гаф..
sadsad, тя няма по дати да брои, а по дни на МЦ. След като трябва тезци дни да ти е дошло, следва че актът е бил в период на овулация.....честито. Само да ти кажа, че аспиринът много помага срещу забременяване, ама ако го стискаш здраво между коленете си, така че да не падне. Промивки с аспирин, оцет, отвари са бабини диветини. Най-много да си докараш нещо на влагалището.
След като вече ти е закъсняло, можеш спокойно да си направиш тест за бременност и резултатът да е адекватен. Съветвам те с това да започнеш. Повторен тест след 48 часа и при два еднакви резултата-знаеш окончателно бременна ли си или не. Вероятността за положителен тест хич не е за пренебрегване.
Тцтц и от каква гъзария ще го правите без презерватив ?!
Иди на гинеколог най-добре..ако питаш мен
А вие щом не можете да съберете 30лв. един аборт е средно 200лв.. ако си бременна просто...дупе да ти е яко.
п.п: вашите няма как да не разберат btw
Мега гига хипер супер дупер безотговорни сте !!!!пффф...
дано четат темата всички други пикли,които си мислят,че всичко им е сигурно като го правят без презерватив и разчитат само на това кога ще се сети загорелото им гадже да си извади пишката![]()
Първоначално написано от Punisherrr
много гаден коментар![]()
Mila nqma da ti se karam 4e ne si namerila 30 lv, nqma i da ti kazvam 4e e bezotgovorno da ne polzva6 prezervativ na tvoite godini,kakto i za6toto osven bremennost riskuva6 i s edin kup veneri4eski bolesti, 6te ti kaja samo 4e kogato stava vupros za starite metodi za za6tita ot zabremenqvane po-dobre ne pitai vrusnicite si a nqkoi po-vuzrasten. Metoda s aspirina deistva no samo kogato se napravi neposredstveno sled akta i e dosta vreden, kakto i ne osobeno siguren. Ima o6te edin metod - promivki s ocet, koeto e o6te po-nepolezno. I vse pak tova sa metodi koito dnes se polzvat samo ot prostitutki... mislq 4e trbva da e pod dostoinstvoto ti...
Uspeh
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Ако се окаже че си бременна и няма как да се справите и се стигне до аборт... Без родител - тц, - В нелегална е опасничко и по-скъпо
Пък ако ви трябват кинтите - GSM-te закво са иначе- Взимате им по едно 150 кинта и с малко помощ ще успеете да съберете $ надявам се..
Успех, но най-добре ще е като говориш с ваште и отидете в легална клиника - че да не ти стане нещо..
Не искам да те плаша,но когато оплодената яйцеклетка се имплантира има кафеникава течност подобна на кръв,а тест направи ли?
какав е тая номер с аспирина бе я разкажете малко повече ,че ми стана интересно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Е авторката.. кажи какво станаКакво показа теста ? Дай малко инфо как вървят нещата
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Ami rabotata s asperina e slednata: Kogato stane gaf i mom4eto svur6i vutre, vednaga sled akta se postavq edna ili dve tabletki asperin, koito neotralizira spermatozoidite, lo6oto e oba4e 4e promenq estestvenata flora i faona na jenata i neotralizira i kiselinata koqto predpazva ot bakterii i gubi4ki.Първоначално написано от galu6a
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Ами какво стана..вчера с една приятелка направих тест.. ,,Sure check"-една чертичкаТя ми каза,че за по-сигурно да направя и втори,защото продължава да не ми идва..Така че утре ще направя още един,дано всичко да е наред..Тя каза,че на мн момичета им закъснявало този месец,може и да е от времето..
Ей така трябва да стане,да може човек да си вземе поука..