.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Не съм сигурна в чувствата си...

Не знам дали си внушавам, но взе да ми писва, затова ще поискам съвет.
    Проблемът е, че не съм сигурна в чувствата си. Имам си приятел и съм много привързана към него. Има моменти, в които не мога да си представя живота без него и наистина усещам една невероятна тръпка. И изведнъж на фона на тази приказка(ако мога да я нарека така) всичко рухва и сякаш чувствата ми се заключват някъде дълбоко в мен. И точно, когато най-малко очаквам пак ме връхлитат. Това нормално ли е? Случвало ли ви се е? Защото вече почвам да си мисля, че нещо не ми е наред с тези непостоянни чувства...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Нормално е. От колко време сте заедно? При по-продължителна връзка тръпката ту я има, ту я няма, но това далеч не значи, че обичаш по-малко човека до себе си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Нормално е. От колко време сте заедно? При по-продължителна връзка тръпката ту я има, ту я няма, но това далеч не значи, че обичаш по-малко човека до себе си.
    От 3 месеца. Изобщо не мисля, че мога да го нарека продължителна връзка. И може би, понеже досега не ми се е случвало да се чувствам така, ново е за мен. Не само тръпката, а като цяло ставам безразлична.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    От 3 месеца. Изобщо не мисля, че мога да го нарека продължителна връзка. И може би, понеже досега не ми се е случвало да се чувствам така, ново е за мен. Не само тръпката, а като цяло ставам безразлична.
    Щом сте само от 3 месеца, вече не е на добре.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пак филми.

Не ви ли писна да не знаете какво искате?Стегни се малко, и покажи воля ако искаш да си с тоя човек. Избий си от главата че трябва да имаш пАпАруди в корема и да ти треперят краката всеки път щом го видиш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Paradise
    Не при всички любовта е пеперудки и нон-стоп емоции. Има си приливи и отливи.
    Има дни, в които ми иде да го изям от гушкане и любов.
    Има и дни, в които ама хич не ми е до това. Даже понякога като сме заедно в нас, го оставям да си играе на някоя игра (геймър е), а аз си чета книжка или пиша тук, или си рисувам...

И не казвай на твоя за това. Само ще го сдухаш и депресираш за нереални проблеми.

Град
    В сърцата на хората.
    Истинските чувства не идват от пръв поглед.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Пак филми.

Не ви ли писна да не знаете какво искате?Стегни се малко, и покажи воля ако искаш да си с тоя човек. Избий си от главата че трябва да имаш пАпАруди в корема и да ти треперят краката всеки път щом го видиш.
    Тва па с тия пеперуди ми се е случвало само 1-2 пъти и беше по-скоро гадно отколкото вълнуващо по-яко е да ти е спокойно като излизаш с приятеля си отколкото всеки път да трепериш и да се тресеш от "вълнение" преди среща.Тъпо е.

Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Пак филми.

Тва па с тия пеперуди ми се е случвало само 1-2 пъти и беше по-скоро гадно отколкото вълнуващо по-яко е да ти е спокойно като излизаш с приятеля си отколкото всеки път да трепериш и да се тресеш от "вълнение" преди среща.Тъпо е.
    Има нещо такова. По-добре да не се паникьосваш

Супер фен

Re: Не съм сигурна в чувствата си...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Не знам дали си внушавам, но взе да ми писва, затова ще поискам съвет.
    Проблемът е, че не съм сигурна в чувствата си. Имам си приятел и съм много привързана към него. Има моменти, в които не мога да си представя живота без него и наистина усещам една невероятна тръпка. И изведнъж на фона на тази приказка(ако мога да я нарека така) всичко рухва и сякаш чувствата ми се заключват някъде дълбоко в мен. И точно, когато най-малко очаквам пак ме връхлитат. Това нормално ли е? Случвало ли ви се е? Защото вече почвам да си мисля, че нещо не ми е наред с тези непостоянни чувства...

Все едно а съм го писала преди 2 - 3 седмици.Чувствах се много объркана и незнаех какво да мисля,но за мое щастие премина бързо.Ама ние одим от година,а при вас не е толкова много време.

П.П. В началото на връзката ни (мисля,че 3 или 4 месец) пак се чувствах объркана и дори се разделихме,заради това.Но после всичко си се подреди и пак се събрахме.Може и при теб да е временно
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Повечето хора се страхуват от обвързване, защото колкото повече разчиташ на един човек, толкова е по-голяма вероятността да те нарани.
    Казват, че трите месеца в една връзка са 1-то ниво, през което мине ли се всичко е наред до 6-те
    Не се тревожи, на всички двойки се случва, в един момент не могат един без др, в др си мислят "ау как искам да се махне, веднъж завинаги" Просто хората сме такива, нз какво искаме
    Спокойно и не му мисли мн мн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си