- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да си мисля...?
Ако някой постояно се интересува от вас, звъни ви по никое време (3 часа през нощта) само защото иска да ви чуе и да си попишете в skype, иска постоянно да сте с него какво ще си помислите, че иска от вас...?
"Колкото повече, толкова повече..!"
Ами явно някои си пада по теб .. 0баче .. каквито са странни хората на последак .. го е срам да ти каже![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
че бая е хлътнал човека![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз бих си помислил че е поредния неориентиран субект. Игнор и толкоз![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Че има чувства към теб и те съвсем не са малки.
Ако и ти имаш нещо към него- действай!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Аз първо бих помислил че е крайно време да почна да си изключвам телефона нощем![]()
.
Ми харесва те човека...особено ако пуска и леки теми, за това какво обичаш, на какво се кефиш, винаги води темата на към любовни отношения и т.н. Ако е споделено знаеш какво да правиш, ако не е пак знаеш...![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Първоначално написано от Raybeez
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
секс ?!![]()
Толкова ли сте тъпи бе.. какво може да иска... естествено че да е с теб.. Това тряя да е някой малоумен дет са си правили експерименти с мозъкът му и да иска да сте само приятели и да ти се обажда за да те чуе.. ако 1вото нещо което ти казва когато ти се обади е `` ЪЪъъъъ`` значи нищо не иска от теб..
Осъзнай се..
Иска да сте заедно!
Аз си мисля, че ме харесва. То така редовно ми се случва да ми звънят колкото да ме чуят, но не се оплаквам.
Stay up all night with the stars *
Ако това на аватара си ти нищо чудно че имаш много обожателиПървоначално написано от LittlePrincess
Иначе по темата : значи те харесва, но според мен 2-3 часа е прекаленопопитай го в прав текст дали те харесва и т.н а не със заобикалки за да се наясно и 2мата
![]()
Всъщност аз съм живото доказателство че има и такива хора каквито ти споменаваш, така че не говори толкова убедено ;] И при това идентичен случай със обажданията в 3 часа със всичкото му. Какво да се прави...Първоначално написано от myNameIsImmortal
явно имам доста привързани приятелки
Според мен те харесва,затова прави всички тези неща. Ако си му безразлична едва ли ще ти звъни само,за да те чуе. Определено проявява някакви симпатии кам теб.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Харесва те !
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
+1Първоначално написано от kobrichka
![]()
Има много момчета, които са малко по-срамежливи от другите /в някои случай и много/! Според мен трябва да се опиташ да извъртиш така темата, че той да ти каже дали харесва някоя и вече ако е така го попитай това ти ли си ;]
![]()
Какво може да си помисли човекПървоначално написано от cveteto64
Ти когато заобичаш човек какво правиш![]()
оххх момичеее осъзнай сеееЧовекът те харесва, допадаш му, може би е влюбен.. не знам
Но е сигърно, че изпитва нещо голямо към теб
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
++Първоначално написано от My6mYLka
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Еми, изглежда те харесва.
nicolepcd
...каквото и ти си мислиш,че иска от теб![]()
еми момчето много е хлътнало, ама се притеснява да не го отрежеш и за това се държи така... ако ти харесва дай малко по-настоятелно и е твой (ако чакаш на мъжа да направи първата крачкаПървоначално написано от cveteto64
)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!