- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Границата между любов и омраза.
Колко според вас е голяма граница между любов и след това омраза и обратното ...омраза и след това любов.
Според мен границата е МНОГО малка...вие какво мислите?
Дам границата между любовта и омразата е много тънка![]()
По- скоро има разочарование, а не омраза (лично мое мнение)![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Да,омраза е силна дума ,но разочарование е слаба....не се сещам за междиннаПървоначално написано от Kostadin_682
Лесно можеш да мразиш човек, но е много трудно да обичаш човек с цялото си сърце!
"ОБИЧАШ ЛИ,ОБИЧАЙ СИЛНО!НАМРАЗИШ ЛИ,ЗА ВИНАГИ МРАЗИ!"
От любовта до омразата границата е АДСКИ МАЛКА,но от омразата до любовта е ОГРОМНА
![]()
Омраза.. това е адски силна дума. Не смятам че от веднъж някой може да намрази друг - имам предвид след раздяла. Ненавист да, но омраза не. Просто не си го представям.
Stay up all night with the stars *
Мисля че пак зависи относно омразата и след това любов...има и такави случай ...но са мн малки.Първоначално написано от 3oPuTy
За това казах,че от омразата до любовта границата е много голямаПървоначално написано от ziko
Прекалено е трудно да се влюбиш и да обичаш човек,към когото си имал много отрицателни чувства преди това![]()
Нямам това предвид.Първоначално написано от FreeSpirit
давам пример:
Ако обичаш някой ...но любовта ти не е споделена...и човека когото обичаш знае за твойте чувства и след това да се подиграе с тях по няй-броталния и хладнокръвен начин...ето къде границата се присича.
И аз така мисля.Не може да казваш на един човек "Мразя те" като до преди ден или два си му казвал "Обичам те"..Първоначално написано от LittlePrincess
Не съм изпитвала омраза. Повтарях си, че мразя един човек, но не беше така. По-скоро обратното. Така че лично мое мнение е, че границата никак не е малка. Просто сме свикнали да използваме това като някакво клише.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от 3oPuTy
напълно съм съгласна \/ \
/
Не превръщай любовта в омраза, защото е глупаво да мразиш някого, когото довчера си обичал.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от unicorn_f
![]()
"Най - силната ненавист е рожба на най - силната любов"
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Много ви увряла главата от любов и омраза..
Трудността на любовта да прерастне в омраза и обратното нараства правопропрционално със силата и. Това е уравнението. (хесусе, прав ли съм)
Ебаси колко бързо се яви!Първоначално написано от Jesus
Ти си същински сенсей!
Кога пак ще ме учиш на Cpp? :Р
граница има и тя е малка... въпреки всичко аз не мога да мразя... нз..
понякога ми се иска, но не мога...може голяма доза хора да са ми противни, но чак да кажа, че ги мразя... м не.. мн е силна тая дума...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
аз повече нз дали мога да те уча защото сега сме на ултра сложни неща, иначе по темата никой не може да обобщи любовта и омразата какво ги разделя
Мразя те, защото толкова много те обичам...Границата по-някога може да е много, много тънка...
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P