Здравейте! Ще се опитам да карам направо и да не разтъкавам много. Става въпрос за мен и бовшия ми. С него скъсахме пред почти 4 месеца. Историята ни е шарена, но наякратки разказана изглежда така:
Той е от моя клас. Ходихме 3 месеца всичко беше ок. После аз скъсах с него заради друго момче.(Тук има подробнотси, които не смятам, че в момента са важни) След около 2 месеца аз поисках отново да тръгнем. Така и стана. Бяхме заедно в продължение на 4 месеца. Аз винаги казвах: "Този път ако къса някой това ще бъде той!". Е да ама не. Аз скъсах с него. Пак. И така с тази история до тук. Аз тръгнах с друго момче всичко с него е ок, но не става въпрос за това сега. Мисля, че бившия ми знае, че ходя с друг. От колко време знае обче нямам и грам понятие. Държим се един с друг нормално. Без хапливи забележки и без лоши погледи. Е поне до вчера. Засякохме се в ксерокса. Аз бях точно зад него. Той се обърна и с изненада установи, че аз съм зад него. Гледаше ме право в очите и с такава ярост, че ... До тогава не ме беше гледал така. Никога ама наистина никога! Заобиколи ме, излезе от ксерокса и трясна вратата! Днес ме изгледа по същия начин както в ксерокса. Дори не знам защо го прави това. И не знам, защо чак сега след 4 месеца реши, че трябва да ми се ядосва.
Утре той има Рожден Ден, а аз Имен Ден. Не знам дали да му напиша см с, за да го поздравя или не...
Моля ви кажете нещо и ако обичате без хапливи забележки.
П.С. Съжалявам ако ъм сбъркала раздела и за правопините грешки.