- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пите ли???
Рядко пия и никога не съм се напивала
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Рядко пия и никога не съм се напивала
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
пия само на купони ии на дискотека, ама по малко и даже невинаги, а само когато съм в настроение![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
По 1-2 пъти в седмицата оставяме по 150 лева, с няколко познати, по кръчмите. До напиване - никога. Винаги с мярка. Мисля че знаем как да пием и затова го правим, а не като някой комплексари..
Don't tell me what I can or can't do !
когато има повод диско рд иначе НЕ
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абее да не би аз или пък някой друг от форума да е длъжен да изпълнява твоите заръки [и то какви полезни само].Първоначално написано от HEROINN
А по темата - никога не съм се напивала.Не намирам смисъл в това да пиеш няколко чашки горчива течност само защото има купон или нещо такова.Твърдо против пиенето съм.
не е като да не пия,на за всяко нещо си има мярка![]()
От рождения ми ден насам не съм близвала, щот последния път се напих и то адски много. Тоест не пия от 3 месеца.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.
По дискотеки или като съм с приятели....Но не мн често.
Лично аз пия само по празници и петъчните сбиркиПърво трябва да знаеш каде ти е мярата ,нещо което много хора не смятат за важен фактор, но на следващата сутрин идва непростимата болка в главата и липсата на спомени от това ,което си правил миналата вечер.Не съм горд от факта ,че се е случвало да прекаля ,но все пак човек се учи от грешките си!
След това идва въпроса дали пиеш за настроение или просто защото "така правят другите(по-големите)"? Пиенето не се изразява само с факта ,че живеем в модерния свят и все повече и повече това става една нормална гледка."Пиенето" е неизбежна част от социалната връзка, но не алкохола те прави щастлив и весел ,а това ,че си с приятели и прекарвате дорбе заедно.
Нищо против въздържателите ,всеки си има право на избор и пердпочитания
Може би не всички ще се съгласят ,но просто давам своето мнениеие.
Нито пия,нито пуша.![]()
Piq ot vreme na vreme...kato ima povodi..ama to vse se namirat povodi
![]()
![]()
![]()
Eau de vie...!C'est la v