.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Qmbol
    spored men tva izob6to ne e dobra ideq tbi kato tq moje da si pomisli 4e ve4e ne iska6 da ima6 s neq ni6to ob6to i nai-veroqtno si si nameril druga macka

Не! Не е правилно това! И аз имах подобна случка..Всичко беше супер докато той изведнъж спря да ми пише..спря да ми звъни..започна да се държи странно..[вероятно по същата причина - да не ми омръзне] и на мене в един момент ми писна..!! Затова по добре не прави такива изпълнения . ; ))

Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че да така можеш да разбереш дали и тя има чуства към теб ако те потърси значи ДА ,но ако въобще не ти пише значе само се ебава с тебе
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Амии наистина понамали малко всичко това. Плюс това ще разбереш дали наистина се интересува от теб. Така мисля, де. ;d Аз например почти никога на никой не пиша и накрая спират да се обаждат, да пишат и т.н. и след 1 месец изникват от нищото с думите ' забрави ме не ти пука за мене '.
    Stay up all night with the stars *

Леле тоя скайп го намразих С приятеля ми като си пишехме преди и много се карахме..Що нерви отидоха

По темата:Недей се прави на недостъпен.Не мисля,че така ще стигнеш до някъде..Най-добрият вариант е да излизате,а не по скайп и телефон..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Ми..на мен някой така като ми се прави на недостъпен ми е супер тегаво..От друга страна, както казаха преди мен, така можеш да разбереш дали наистина се интересува от теб или не... От трета може да си изгуби интереса съвсем... Много объркано ми звучи всичко това...
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

не дей да си правиш такива експерименти... според мен е грешно!
    можеш да я отдалечиш от себе си...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    не дей да си правиш такива експерименти... според мен е грешно!
    можеш да я отдалечиш от себе си...
    ++++++

Град
    Дълбините на канала :D
    Явно тва ви е единствената връзка и като я прекрати кво ще стане..ще си намери друг..а най-добре излизайте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си