- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки в корема след секс
Значи за 2-ри път ми се случва.Днес с приятелката ми правихме секс 3 пъти смисъл от 2 до 5 някъде ... и преди беше нещо подобно и след няколко часа корема ме спуква от болка.Възможно ли е защото съм се изцедил до край или нз ... можех още ,но нз защо корема ме боли ...
Мн тъпа тема ама ако някои има същия проблем да каже :P
Т.7
swords1010
Пичове прави сте ... хапнах,пих и сега съм готов за нови подвизи![]()
От секс и аз огладнявам....с една бивша приятелка след секс винаги се тъпчехме с какви ли не неща.Нищо ти няма спокойно,не е задължително корема да те боли от секса.А и ако беше изцеден до край сега щеше да спиш
.
пак го направете 3 пъти и ако пак се появи болка да знаеш от това ще еПървоначално написано от amadeuskb
ами след много изпразвания е възможно да има болка в корема. не е от обезводняване, не вярвам и от глад да е. то чувството за глад се различава от болката в корема.
Претоварване на мускулчетата които стягат отходната вена и напълват тялото на пениса...нормално даваш му почивка и една ледена вода да спадне...за час си готов за подвизи![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Към момичетата - След секс давайте награди на приятелите като например шоколад ФаФлички и такива. Мъжете знаят защо![]()
хаха... хапвай повече, черпете се и това е![]()
![]()