.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Повече от фен

Помощ!Майка ми не ми дава .. как да я убедя?

Мисля, че този въпрос е адски шибан по дяволите .. но каквоо да се прави .. майка ми не ми дава да си оформям веждите .. смисал те са некви гадни гъсти ... офф не ги трая ама не ми дава .. на 13 съм ..направо ще се побъркам .. говорила съм с нея хиляда пъти и колкото повече отстоявам мнението си толкова по лошо става и обикновено ми казва "ако не спреш да ме тормозиш по този въпрос ще ти забраня и др неща ..." пробвала съм с нормален тон .. молила съмм и се пак същото ми казва ... мислила съм си да го направя тайно от нея да отида на козметик .. но последствията ще бъдат кофти смисал ще ем направи на нищо.. казва ми че съм била малка и не съм могла да си ги оформям .. ся големите ше почнете "ами малка си ... пишлеме на мляко миришеш .. " да така е ве да го е*а ... ма немога с такива вежди повече стаам обект на подиграфки от съучениците мии ... моля ви дайте ми съвет .. това е важно за мен ..

OMG

az puk 6tqh da si gi oformq ako 6te posle da ma nakazva nali e re6en problema nqq da gi ima tez vejdi posle 6a mine nakzaniety i na maika ti 6a i mine i 6a vidi 4e ni6ty ne e stanalo

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami,da,az su6to bih si opravila vejdite,a tq da besnee kolkoto si iska posle.Ako ne smee6 da si gi oformi6 sama,suberi pari4ki i idi na kozmetik.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ми ако ти се подиграват, просто ги оформи. тва са твоите вежди, егати. аз никога не съм питала
    дали мога да си оформям веждите.
    ама не ги прецаквай, че после е още по- смешно.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз съм била по малка и от тебе даже и исках да си ги офромя ама майка ми ми мръбкаше и викаше не не ..
    и един ден една фр дойде у нас и ми ги оформи.. като ме видя само се подсмихна и ме пита защо съм го направила без неино разрешение и аз казах просто така дразнеха ме..
    п.с. зависи и от това как се държиш ако си примерно момиченце и вигаи слушкакш и ги гледаш в очичките.. последствията определено ще са гадни защото ще е бясна от факта че не си я послушала и си направила обратното...
    но ако си правиш каквото знаеш ти(както аз) последствия няма да има..

Ами оформи си ги без да я питаш,но не ги изтънявай прекалено много за да не и е прекалено лоша реакцията.Най-добре отиди на козметик първия път да ти ги оформи или кажи на някоя приятелка,която се справя добре с пинсетата и после сама може да си ги поддържаш Успех

Град
    In the middle of Nowhere
    Вземи 5 лева и кажи,че отиваш на кафе и отиди на козметик да ти ги оформят и я постави пред свършен факт..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Само си представям как майка ми ми забранява да си оформям веждите, ахахаах.
    А на козметик повече от 4-5 лева няма да ти вземат.
    Отиваш и така.
    Тя после да бучи, ако иска.

Град
    `In Hell`
    Изобщо защо е питаш .... Това си са твоите вежди и е гадно заради едни вежди да ти се скапва самочуствието ако така и не ти дава или отиди на козметик или помоли твоя приятелка за която си сигурна че може да ти ги оформи добре

Оформи си ги без да я питаш и без да и искаш позволение.
    Все пак не си чаааак толкова малка,че да не можеш да взимаш решения за външния си вид.
    Или ако не можеш да направиш това..поне и кажи - И да ми даваш,и да не ми даваш,аз ще го направя.

Мега фен
    ти като оная, дето майка й й забранява да се епилира аз моята изобщо не съм я питала, като си оформях веждите, пък и те не бяха кой знае колко големи.. така направи и ти- оформи си ги без да й казваш или иди при козметик или някоя приятелка, която си сигурна, че ще ти ги направи хубави и готово. майка ти ще ти повика малко, може да те накаже, ама какво от това? нали вече ще си с хубави вежди
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Страната на Невъзможното
    не я питай, а действай

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    ми ако ти се подиграват, просто ги оформи. тва са твоите вежди, егати. аз никога не съм питала
    дали мога да си оформям веждите.
    ама не ги прецаквай, че после е още по- смешно.
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Ooo..на мене ако ми бяха забранили вднага си ги оформям и тва е..няма да ходиш кат горила,оформи си ги,на майка ти ще й мине,спокс...
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Всички й давате съвет "оформи си веждите" или "отиди на козметик" тя си каза,че после може да има последствия.
    След като не става с май ка и говори с баща ти са все един от тях трябва да се навие.
    Йога и мъдрост

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Вземи 5 лева и кажи,че отиваш на кафе и отиди на козметик да ти ги оформят и я постави пред свършен факт..
    най-доброто решение
    To infinity and beyond.

виж ся другарке ;] ... момче съм и преди като не се бръснех някой път и аз ставах обект на подигравки и съм говорил с майка не задруго а защото имах 1 бенка на лицето и да не я разраня че стават проблеми и т.н. ... и тя ми казваше рано ти е още ... в крайна сметка избръснах се без да я питам и тва е ... може пък по-късно да ти казва е права беше като си оправи веждите тогава или пък ще забрави максимум след 1вата седмица мойто мнение е оправи ги сама или извикай някоя фр у вас

Агр, разбирам те. Имам фр колкото теб, и на нея не й дават да си ги оправи. На мен и да не ми даваха, пак щях да си ги оправя, защото и моите бяха много гъсти и некфи ...де да знам, не ми харесваха изобщо и си ги оправих сама xD Не са кой знае какво, ама определено е по-добре. Скоро смятам да ходя на козметик. А то мама като видя, й стана смешно Тя не ми е забранявала по принцип. Ама не мога да разбера защо ти забраняват, тва са просто едни вежди Не знам какво да те посъветвам, да поговориш с тях, че не ти е приятно да ти се подиграват, например. Или пък, както беше акзал някой по-горе, направо си ги правиш, в крайна сметка, тва са си твоите вежди и ти си решаваш.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тва много странно явление.Аз нямам спомени да съм искала позволение от нашите за подобно нещо.Какви са тези забрани за такива елементарни неща,все пак майка ти трябва да е наясно как стоят нещата в училище и колко са злобни децата и как се подиграват за всичко и после дълги години не можеш да ги накараш да отвикнат да те наричат така

Наври си главата в гъза и така няма да ти гледат едната вежда .
    phah

Град
    sofia Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Наври си главата в гъза и така няма да ти гледат едната вежда .
    тъпанар момичето иска съвет ебаси хората винаги има некой идиот дето само простотии ръси

Град
    Велико Търново
    аз съм на 15 и моята майка не ми дава,но то и без туй моите си изглеждат мн добре и нямат нужда от оформяне
    Руса кукличка

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    аз съм на 15 и моята майка не ми дава,но то и без туй моите си изглеждат мн добре и нямат нужда от оформяне

Е,добре си рекламира хубавите вежди

Град
    Варна
    Става ми много смешно , като някой ми каже , че веждите му нямат нужда от оформяне - нема такова чудо , братче
    Винаги има излишни косъмчета , дори да не се променя формата. Ако ще си правим безплатни реклами за пред 10 годишните - кажете , да се включа и аз да им споделя какви природно хубави мигли имам
    Envoi moi ! ;]

Голям фен Аватара на unicorn_f
    амиии виж ако решиш и го направиш тя няма как да те спре,ще си го направила вече,ще се скарате,но поне ще си добре с веждите :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си