- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov ........
em edno konkretno vapros4e......em momi4eta 6to ste tolkoz tapi?(razbira se i ima nqkvi izklu4eniq no .....vs momi4eta sega tam 6e se slagate nali ))...xva6tate si nqkakav batko de vi iska samo za mu izpalnite eroti4nite fantazii i vi si mislite 4e ima istinska lubov 6ttoto e dobar ,mil......ne kato mom4etata okola vas..i se jiveete v edna illuzia i kato vi smeni imate 4uvstvoto 4e sveta e svar6il .No moje i da gre6a ....moje prosto NQKOI mom4eta da lajat tolkoz dobre 4e vi da ne mojete da razberete
![]()
..
sorka nqmam english na klaviaturata
I BEZ TAPI KOMENTARI !!!![]()
Братле приготви се за атаката. Усещам ги... те идват...включвай охранителната система...
Оо леле...ти си велик...твойта дълбокомислена тема ме накара да осъзная,че всички момичета сме долни курви,трябва да бъдем избити и мъжете да живеете в един прекрасен,розов,гейски свят!![]()
П.П:Ще се опраиш спокойно...търсят те,ше те приберат където тряя....шее те опраим споко![]()
Мерси за информацията.
nicolepcd
Аха.Първоначално написано от zesoares
Това,че съм параноик не значи,
че не ме следят!!!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Cellmate ти го каза мнооого правилно ,,
А бту ти що си толкова тъп ,та пускаш такива теми?![]()
Мислиш,че ся някое момиче ще ти напише защо тръгва с едно
момче ? Ти от къде знаеш ,че твъгват с батко за тфа ?
Напъни се и преди да пускаш поредната просташка тема ,
потърси! Имаше подобна тема на уруд със същото мислене и
му се дадоха доста отговорчета ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
+1Първоначално написано от aka6a_vamp
бтв. Само като стигнах до въпроса на темата ти и осъзнах, че си идиот.. не тряя да ни слагаш под общ знаменател! ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ! Запомни го.. важно е да попаднеш на тях.
Темата е безмислена:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Предупредих те... чист съм пред съвестта си. Но атаката се води с невероятната скорост от 6cps (comments per second). Това и аз не го предвидих.
Ето ви един общ знаменател дето даже и вие не можете да го оспорите: Всички вие мили дами ще нападнете младия 'убавец.
Първоначално написано от Cellmate
ee samo tova li ?davaite s atakite ne vi 4uvam xora![]()
![]()
Първоначално написано от xXxMixXx
EM IMA KAKTO GO KAZAX .....NO ZA6TO VS SE SLAGATE TAM ?![]()
Дам , трудно се намират свястни , за това си прав. В днешно време почти няма. Може и да срещнеш подходящата. Но няма да те чака пред вратата , огледай се ... може и пък да не я срещнеш и да се залъгваш все с курви ... но имаш цял живот пред теб , спокойно![]()
btw щом те е прецакало едно момиче не значи , че ще те прецакат всички...
успех![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
.....li4i si koi ima problema?geiovete nqmat nikva vrazka........nito kazax 4e ste kurvi............,na tvoia problem mu se vika malo*****..,4eti kvo kazax.....!gre6no si razbrala
![]()
Ще има тъпи коментари, като пускате глупави теми. Това е поредната тема, в която момчетата обясняват какво мислят и искат момичетата. Пускате тези теми или защото сте комплексари, или защото сте наранени. Спрете се.
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от sadsad
MISLIL LI SI 4E GO KAZVAME 6TOTO SAJALQVAME TEZI MOMI4ETA?SME6NA KARTIA E DA GI GLEDA6 TIQ RABOTI.....TI NAI VEROQTNO 6E SI OT TEZI BATKOVCI KVO DR DA KAJE6![]()
Що не го издухаш, а ?? Много си зле![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
браооо![]()
промени ни с твоето мнение
![]()
направо ти съчувствам защото се мъчиш да станеш интересен като направиш някфо подобие на други теми пхаха опрай се и ти
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Автора... земи се скри по добре, че както те гледам направо... си срам и позор за мъжката част!
само не разбрах на какъв език пишеш.. китайски ?!Първоначално написано от zesoares
![]()
Да бе, аз съм баткото на форума, изебах ги всичките (момичетата)Първоначално написано от zesoares
![]()
A.D.I.D.A.S.
еми.. ся на тъп въпрос тъпо ще отговоря...
Ти откъде знаеш че ние момичетата..женито както искате ни наречете не знаем че живеем в лъжа ....
и защо мислиш че всички са цитирам "тъпи" Това че момичетата с които си бил са били такива неориентирани и заблудени не значи че всички сме такива.