.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: lubov ........

Hybrid View

lubov ........

em edno konkretno vapros4e......em momi4eta 6to ste tolkoz tapi?(razbira se i ima nqkvi izklu4eniq no .....vs momi4eta sega tam 6e se slagate nali ) )...xva6tate si nqkakav batko de vi iska samo za mu izpalnite eroti4nite fantazii i vi si mislite 4e ima istinska lubov 6ttoto e dobar ,mil......ne kato mom4etata okola vas..i se jiveete v edna illuzia i kato vi smeni imate 4uvstvoto 4e sveta e svar6il .No moje i da gre6a ....moje prosto NQKOI mom4eta da lajat tolkoz dobre 4e vi da ne mojete da razberete ..

sorka nqmam english na klaviaturata
    I BEZ TAPI KOMENTARI !!!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Братле приготви се за атаката. Усещам ги... те идват...включвай охранителната система...

Град
    Дълбините на канала :D
    Оо леле...ти си велик...твойта дълбокомислена тема ме накара да осъзная,че всички момичета сме долни курви,трябва да бъдем избити и мъжете да живеете в един прекрасен,розов,гейски свят!
    П.П:Ще се опраиш спокойно...търсят те,ше те приберат където тряя....шее те опраим споко

Супер фен
    Мерси за информацията.
    nicolepcd

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: lubov ........

Цитирай Първоначално написано от zesoares
    em edno konkretno vapros4e......em momi4eta 6to ste tolkoz tapi?(razbira se i ima nqkvi izklu4eniq no .....vs momi4eta sega tam 6e se slagate nali ) )...xva6tate si nqkakav batko de vi iska samo za mu izpalnite eroti4nite fantazii i vi si mislite 4e ima istinska lubov 6ttoto e dobar ,mil......ne kato mom4etata okola vas .No moje i da gre6a ....moje prosto NQKOI mom4eta da lajat tolkoz dobre 4e vi da ne mojete da razberete ..
    Аха.
    Това,че съм параноик не значи,
    че не ме следят!!!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    < 33
    Cellmate ти го каза мнооого правилно ,,
    А бту ти що си толкова тъп ,та пускаш такива теми?
    Мислиш,че ся някое момиче ще ти напише защо тръгва с едно
    момче ? Ти от къде знаеш ,че твъгват с батко за тфа ?
    Напъни се и преди да пускаш поредната просташка тема ,
    потърси! Имаше подобна тема на уруд със същото мислене и
    му се дадоха доста отговорчета ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Оо леле...ти си велик...твойта дълбокомислена тема ме накара да осъзная,че всички момичета сме долни к**ви,трябва да бъдем избити и мъжете да живеете в един прекрасен,розов,гейски свят!
    П.П:Ще се опраиш спокойно...търсят те,ше те приберат където тряя....шее те опраим споко
    +1

бтв. Само като стигнах до въпроса на темата ти и осъзнах, че си идиот.. не тряя да ни слагаш под общ знаменател! ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ! Запомни го.. важно е да попаднеш на тях.
    Темата е безмислена:

шее те опраим споко

Предупредих те... чист съм пред съвестта си. Но атаката се води с невероятната скорост от 6cps (comments per second). Това и аз не го предвидих.

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Cellmate ти го каза мнооого правилно ,,
    +1

вече нападнахмее

Ето ви един общ знаменател дето даже и вие не можете да го оспорите: Всички вие мили дами ще нападнете младия 'убавец.

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Предупредих те... чист съм пред съвестта си. Но атаката се води с невероятната скорост от 6cps (comments per second). Това и аз не го предвидих.

ee samo tova li ?davaite s atakite ne vi 4uvam xora

Цитирай Първоначално написано от xXxMixXx
    Оо леле...ти си велик...твойта дълбокомислена тема ме накара да осъзная,че всички момичета сме долни к**ви,трябва да бъдем избити и мъжете да живеете в един прекрасен,розов,гейски свят!
    +1

бтв. Само като стигнах до въпроса на темата ти и осъзнах, че си идиот.. не тряя да ни слагаш под общ знаменател! ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ! Запомни го.. важно е да попаднеш на тях.
    Темата е безмислена:

EM IMA KAKTO GO KAZAX .....NO ZA6TO VS SE SLAGATE TAM ?

Дам , трудно се намират свястни , за това си прав. В днешно време почти няма. Може и да срещнеш подходящата. Но няма да те чака пред вратата , огледай се ... може и пък да не я срещнеш и да се залъгваш все с курви ... но имаш цял живот пред теб , спокойно
    btw щом те е прецакало едно момиче не значи , че ще те прецакат всички...
    успех

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    шее те опраим споко

.....li4i si koi ima problema?geiovete nqmat nikva vrazka........nito kazax 4e ste kurvi............,na tvoia problem mu se vika malo*****..,4eti kvo kazax.....!gre6no si razbrala

Ще има тъпи коментари, като пускате глупави теми. Това е поредната тема, в която момчетата обясняват какво мислят и искат момичетата. Пускате тези теми или защото сте комплексари, или защото сте наранени. Спрете се.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Ще има тъпи коментари, като пускате глупави теми. Това е поредната тема, в която момчетата обясняват какво мислят и искат момичетата. Пускате тези теми или защото сте комплексари или защото сте наранени. Спрете се.

MISLIL LI SI 4E GO KAZVAME 6TOTO SAJALQVAME TEZI MOMI4ETA?SME6NA KARTIA E DA GI GLEDA6 TIQ RABOTI.....TI NAI VEROQTNO 6E SI OT TEZI BATKOVCI KVO DR DA KAJE6

Що не го издухаш, а ?? Много си зле
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

браооо промени ни с твоето мнение направо ти съчувствам защото се мъчиш да станеш интересен като направиш някфо подобие на други теми пхаха опрай се и ти
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    В сърцата на хората.
    Автора... земи се скри по добре, че както те гледам направо... си срам и позор за мъжката част!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Re: lubov ........

sorka nqmam english na klaviaturata
    само не разбрах на какъв език пишеш.. китайски ?!

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Ще има тъпи коментари, като пускате глупави теми. Това е поредната тема, в която момчетата обясняват какво мислят и искат момичетата. Пускате тези теми или защото сте комплексари или защото сте наранени. Спрете се.

MISLIL LI SI 4E GO KAZVAME 6TOTO SAJALQVAME TEZI MOMI4ETA?SME6NA KARTIA E DA GI GLEDA6 TIQ RABOTI.....TI NAI VEROQTNO 6E SI OT TEZI BATKOVCI KVO DR DA KAJE6
    Да бе, аз съм баткото на форума, изебах ги всичките (момичетата)
    A.D.I.D.A.S.

еми.. ся на тъп въпрос тъпо ще отговоря...

Ти откъде знаеш че ние момичетата..женито както искате ни наречете не знаем че живеем в лъжа ....
    и защо мислиш че всички са цитирам "тъпи" Това че момичетата с които си бил са били такива неориентирани и заблудени не значи че всички сме такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си