- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наркоман? :/
Незнам как да запо4на..може би от тука. Слу4вало ли ви се е да знаете ,4е нещо което правите е грешно и въъъпреки това да го направите след като то ще ви донесе моментна радост , но и доста тъга след това? ;/ Какво да ви кажа..само за една нейна усмивка съм готов на вси4кооооооооооо , само за една целувка полудявам и правя вси4ко за което ме помоли , въпреки 4е знам 4е само ме използва НО НЕМОГА ДА СЕ СПРА. Нощем се усещам как си ме4тая на другия ден да има нужда от мене , за да си полу4а ДОЗАТА щастие.Оби4ам я не затова каква е тя ,а затова какъв съм аз , когато съм до нея..весел , безгрижен , мм необременен от нищо. Когато се из4истя се усещам жалък , нищожен балък(а може би наистина съм такъв) , "жен4о" и про4ие.Но въпреки вси4ко тръпна в о4акване на следващите мили о4и , на следващата усмивка , може би и целувка..На път съм да изгубя приятели , които винаги са били до мен , заради нея..колко пъти съм 4увал "забрави я..не те заслужава" , даже 1 близка приятелка ми каза 4е е разо4арована от "вкуса ми за жена" е мамка му немога да разбера как се влюбих в нея , но едно нещо знам със сигурност вси4ки се радват 4е тая година завършвам , защото знаят 4е със нея няма да се видим доста дълго време и ще мога да я забравя..Какъв сам неблагодарник..имам такива страхотни приятели а..ги заебавам заради една..не немога да я нарека с обидно име! това е все едно да обиждам сам себе си , а това нещо егото ми не го позволява.Мисълта за самоубийство ме отвращава по принцип , но в моментите на из4истване от поредната доза любов която съм поел от нея ми изглежда страааааааааашно добър вариант.За щастие в такива моменти винаги са до мен моите добри приятели Jameson и JimBeam , които ме връщат в реалноста! Пфф това е , мисля 4е си излях душата и наистина ми стана по леко ..дано само не е временно като със jameson-a i jimbeam-a
Любовта понякога ни кара да бъдеме безрасъдни и глупави.. Но щом това момиче те използва .. не си струва! Както казват и твойте приятели - остави я!! ; ))
+1 opitai se da pogledne6 ne6tata otstraniПървоначално написано от vlubeno_momi4e***
)))))
като гледам си ги вижда тия неща отстрани баш хубаво... кой не иска да е щастлив? Друг е въпроса, че всичко на този свят се превръща в дрога... дори и любовта и щастието. Знаем, че една връзка може би ще завърши с разочарование, но кой мисли за после? Важното е сега да ни е добре. И идва този миг, когато "после" става "сега" и не искаме да свършва... автора явно го е страх от това, че няма да е весел и безгрижен... и продължава да ходи с момичето по същата причина... просто си изля душата, каза си мъката... научих още един урок, научих още една грешка, която не трябва да правя...
Трябва да я забравиш и да гледаш напред..Така нараняваш себе си с някой,на когото не му пука за теб и рано или късно ще спре да те използва и какво ще правиш тогава?По-добре спри това сам..
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
колко познато само .. зарязах всичко .. само заради 1 момиче .. изпокарах се с всички само заради нея .. а никога дори не я целунах .. а бях луд по нея .. и до ден днешен не съжалявам за нищо от това ... !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Трябва да спреш!Един мой близък също беше в същото положение, не усети как затъва все повече и повече. Изгуби всичко и сега е в чужбина, живее мизерно и скоро ще го прибират в затвора. Помисли за всичко това,докато не е станало прекалено късно.
Животът е много сложен и обуркан.Трудно е,никой не е казал,че е лесно ама на...Понякога вървим сами срещу себе си (даже много често срещано явление).
Моето мнение е,че ще се спреш рано или късно.въпрос на време е.
Еми ти сам си го каза..
Само едно не ми го побира главата ,, как можеш
да зарежеш хората,които винаги са до теб само заради едно момиче?
Любовта е до време / след време ще срещнеш друга / , а приятелството
не е ,,
Actions speaks louder then words .. >.<
6tastieto ni pravi na glupaci VSI4KI....nqma kak....6toto v tozi super smotan svqt samo tva ni ostana-6tastieto kolkoto i da ni naranqva i ubiva davame vs za nego,stavame zavisimi dori...no taka e
Реших го.Ще се опитам да спра..но..няма но още от утре започвам.Това е края!Благодаря на всички за разбирането, оказахте ми безценна помощ.
kakto kaza po gore "Lubovta e do vreme, priqtelsvoto vechno!!!" zareji i nameri nqkoe momcihe koeto she te obicha i tq shte ti dava lubov a ne samo da te izpolzva gledai samo na pred
keep walking![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
не е лесна и твойта брате.. намери си някакво занимание дето те зарибява, за да не се прехласваш по такива работи, щото явно си доста заслепен от въпросната.. спри с уискито и се докажи пред хората като човек, талант, знаещ, можещ и честен, и ще видиш как ще задуха другия вятър - онзи на промените![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
щом не искаш да убиеш себе си.. убий нея![]()
Емоционална пиявица си, не мога да те определя по друг начин. Не заслужаваш дори съжаление. Нямам желание да изкажа каквото и да било по твой адрес.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Твоята ситуация е нещо подобно на май живот... Да случвало ми се е да правя нещо,да знам че е грешно ама ужасно грешно и да го правя в крайна сметка за миг щастие.... Ти слушаш 1 момиче и тя поне те целува ,а аз слушам 1 момче ве4е години и не получавам нищо .... И аз знам че ме използва но го слушах не можех да му откажа ,само като му видех очите и " НЕ " не съществуваше за мен...Нощем не спя добре по някога плача ве4ер с часове след поредния път ,в който сме се скара ли за нещо др. и той ми е обърнал гръб и е казал ЗА МЕН НЕ СЪЩЕСТВУВАШ ВЕЧЕ.... и аз съм била на път да изгубя и приятели и сем. и вс заради него...и аз не може да се спра но казах КРАЙ И продалжавам напред вс ми повтряха години ОСТАВИ ГО НЕ Е ЗА ТЕБ НО АЗ НЕ ТА НЕ....Първоначално написано от hoobastank
МОЯ СЪВЕТ КЪМ ТЕБ Е ОСТАВИЯ ,ТРУДНО Е НО 1 ДЕН ЩЕ ГО ОЦЕНИШ И ЩЕ СЕ РАДВАШ ЧЕ СИ КАЗАЛ КРАЙ не си заслужава ТЯ САМО ТЕ ИЗПОЛЗВА ТОВА НЕ Е ЛЮБОВтъжно но факт...
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Много е вредно това, което правиш - посягането към алкохола, от който - както сам казваш - резултатът е временен. А в същото време организмът ти привиква и ще си иска дозата, дори когато това момиче изчезне от живота ти.
А друга страна, правиш голяма грешка да пиеш, когато си в депресия. Алкохолът, както и дрогата, имат свойството да увеличават многократно степента на усещаните чувства. Т.е. вместо да те успокои или развесели, пиенето те прави още по-затъващ.
Другото (а това не се отнася само до теб) - мисълта, че самоубийството е добър вариант.. Разбира се, ще се отървеш от мислите си за нея, но огледай се около теб и виж колко хора ще страдат заради това, че те няма. Струва ли си едно момиче, което не е нито първото, нито ще бъде последното, толкова много мъка на приятели, близки и семейство.
Хей, животът е най-ценното нещо, което притежаваш! Няма нищо по-прекрасно от това да НЕ успееш да се убиеш - тогава откриваш в най-голяма степен важността му, още повече - откриваш радостта от живота!
Няма нищо вечно, тъй че гледай напред, остави си необходимото време, за да се отърсиш от нея и не забравяй приятелите си! Момичета има колкото искаш.
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris