Мисля че е редно тук да се появи някой модератор който да сложи нещата в ред.. А не някакви самохвалковци като автора мислещи се за Мистър свят 09..![]()
P.P. Waster (Тузаро) - пич си.
Ти у вас огледало нямаш ли, кво нас ни питаш?!
nicolepcd
Eбати Висок съм 177 тежа 69 кила и ти ме изкара че съм бати ниския и дибелияПървоначално написано от MartyParty
![]()
Eби, ебавай, преебавай, НО заради ПуТкА, пУтКа НЕ сТаВАй !!!
177 нищо не е.
Проблемът ти е,че си набит.На по-високите този факт не им пречи,но ти си висок колкото осмокласник.
Бузките ги коментирахме вече...
Темата ти няма нищо общо с любовта.Препинателите знаци не са само за естетика и псувните са ограничен брой.
не бях чел по-голяма простотия 177 бил нисък човекаили че е като осмокласник вярно е че от чернобил младежта се издължи, но всичко е строго индивидуално, бахти какво го нападате човека, абе майната ви
комплексарщината ви просто ми идва в повече :Х Я, вземете се стегнете и стига сте мизерствали в нета... "Тоя ме реже.. ония ме реже... аз съм изрод" ........ еми като сте неуверени в себе си не ще ви режат.. ми живи ще ви закопаят.... Расъждавате толкова повърхностно и елементарно, че жал ми става за вас![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Мда, ако си комплексиран дечкоПървоначално написано от Cellmate
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ще бъда максимално точна и ясна - АХАХАХАХАХА.
You are broken, I can fix you...