.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Pure Makeup

Pure Makeup

Здравейте!Наскоро чух за фон дьо тена на Maybelline Pure Makeup и искам да попитам тези които са го ползвали понеже имам малко пъпки по лицето дали ще ги прикрие?Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на galu6a
    не съм го ползвала ,но щов имаш малко пъпки маое да си купиш ха ИМПАЛА поне аз съм мн доволна и няма да харчеш мн пари
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    не съм го ползвала ,но щов имаш малко пъпки маое да си купиш ха ИМПАЛА поне аз съм мн доволна и няма да харчеш мн пари
    така е.. аз също имам малко пъпки и ползвам един на Vichy (виши) и съм много доволна

Голям фен
    Аз го имам и не е много покривен

Мега фен
    аз го имам. не е някакъв тежък, не стои като маска. на мен ми харесва. нз дали ще ти скрива пъпките, то зависи какви са, колко са големи, ала бала...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Я кажете някакъв какъвто покрива ЛЕКО зачервяване на кожата и не седи като " маска " .. И колко пари са тези на Виши и покривни ли са .. преди бях си слагала от една мостричка, но вече съм изгубила представа как ми седеше..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

И аз искам да ми предложите някакъв покривен фон дьо тен, защото моя вече свършва и искам да го сменявам. Нямам пъпки и черни точки, но бузите понякога са ми леко зачервени. Давайте някакви предложения, до 10лв

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Точно този пюр мейк ъп ,не мисля че ще прикрие кой знае колко пъпките,понеже май е на водна основа и е много лек.Може би с някаква пудра ще има по голям покривен ефект.
    Суетата.Моят любим грях.

Използвам го от...към 2 години някъде и съм много доволна,защото е много лек,приятен прикрива пъпките,но не много
    Харесва ми,защото стои много естествено

ne sum go polzvala no mislq 4e ako e tvoqt cvqt ili ton po razli4en bi trqbvalo da skrie pupki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си