.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на galu6a

Каква е възможноста да съм бременна???

Знам ,че има мн такива теми и сега всички ще почнете да ме оплювате ,но аз мн се притеснявам.С прителя ми този месец си позволихме да правим скес без презерватив ,но със сигурност той не се е празнил в мен.Днес трява да ми дойде и аз умирам от притеснение само за това мисля.Знам ,че може да ми закаснее от притеснение или пък от време и някакви причини ,но мн се притеснявам!!!
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Хаха в тоя форум освен да упрекват друго незнаят ..
    А иначе не се притеснявай .. Почти невъзможно е да си бременна .. Изчакай може да ти дойде довечера или утре .. :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Re: Каква е възможноста да съм бременна???

[quote="galu6a"]Знам ,че има мн такива теми и сега всички ще почнете да ме оплювате ,но аз мн се притеснявам.С прителя ми този месец си позволихме да правим скес без презерватив ,но със сигурност той не се е празнил в мен.Днес трява да ми дойде и аз умирам от притеснение само за това мисля.Знам ,че може да ми закаснее от притеснение или пък от време и някакви причини ,но мн се притеснявам!!! [/qu
    Ами,виж сега,аз с приятеля ми правя секс от 1 година-без презерватив...не те съветвам да го правиш,просто споделям...до сега нито съм пила хапчета,нито съм правила аборт(надявам се да не ми се налага)...мн добре знаш,че вероятността е мн малка.съветвам те да не се притесняваш(от това ми е закъснявало поне със седмица!)
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

на една моя приетелка трябваше да и доиде миналата седмица а и дойте тази и тя много се притесняваше въпреки че тестът за бременост беше отрицателен така че спокойно може да ти закъснее от притеснениетоо
    БлЯя..БлЯ...

Град
    Wonderland
    От 4 години го правя без,просто имам доверие на себе си и партньора ми,нищо не се е случило досега,така че няма от какво да се тревожиш.Все пак всичко е индивидуално,но не мисля,че трябва да имаш поводи за притеснение,просто се успокой!

Дано този път нищо да не е станало,но мен ако питаш следващите пъти го правете със,все пак дори и да не си бременна заслужава ли си всеки месец това притиснение ?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Хаха неэависимо дали в тоя форум,в някой друг или където и да е е нормално хората с малко повече акъл да не се кефят особено на малоумните въпроси,които се эадават.Като не энаеш какво правиш - не го прави и толкова.
    Авторке,а ти да не очакваш някой да ти каже бременна ли си или не?Има други начини да го провериш.Тук не е надеждно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Хаха неэависимо дали в тоя форум,в някой друг или където и да е е нормално хората с малко повече акъл да не се кефят особено на малоумните въпроси,които се эадават.Като не энаеш какво правиш - не го прави и толкова.
    Авторке,а ти да не очакваш някой да ти каже бременна ли си или не?Има други начини да го провериш.Тук не е надеждно.
    Може да не се кефят , но не е нужно веднага да се обижда и упреква .. Авторката иска съвет , а не скандали ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен
    Град
    София
    Може да не се кефят , но не е нужно веднага да се обижда и упреква .. Авторката иска съвет , а не скандали ..
    Между упрек и обида има голяма раэлика.3а обидите съм съгласна,но эа упреците не.Както фриэьорът ми каэва - "Ако никой клиент не ме е упркевал,нямаше да стигна до тук".Давам пример,эа да не иэпадам в обяснения.Всеки има мнение.Не го налагам,просто каэвам.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако си правила такъв секс в дните около овулация, вероятността да забременееш не е чак толкова малка. Питай 1/3 от майките по света.

RELAX...sigurna sym che vsichko e naared

Повече от фен Аватара на marjesa
    Ти нямаш ли си приятелки ?! .. да си се притеснявате заедно
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Супер фен Аватара на galu6a
    направих си тест за бременост и беше отрицателен с една чартичка,което означа ,че не съм бременна сега ми остава просто да ми дойде
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

мн правилно ве кви са тия упреци и аз ако съм и аз ще се притесня тя има нужда да чуе някой да и каже че няма за какво да се притеснява щом не е сфършил в неяааа ей
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Супер фен Аватара на AlokiNn
    По изчисленията ми си 24.5(в период) бременна А и вече теста е отрицателен темата е ненужна

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Това, че НА ВАС не ви се е случило, не означава, че на нея не може да й се случи .......

П.П. Дано всичко е наред и гледай да не повтаряте, за да не се притесняваш и трепериш всеки месец..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си