- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...но аз пак го обичам ;([моля ви прочетете го]
първо ви благодаря предварително..ако сте си направили труда да прочетете написаното
така ..значи с един фр. се познаваме от някъде година и половина ...от нета.Той е от Варна..аз от Бургас.Първоначално не си пишехме мн често и нито мен нито него го беше грижа за това.Бяхме само на "hey/ ko staa/ kak si /kak mina denq ti /..pratimi nqkoq pesen/..dobre ..eto /"но от някъде месец си писахме абсолютно всеки ден и двамата споделяхме мн неща..които дори не сме предполагали че се крият в някой от нас .Беше хубаво.И така аз се привързах към него..до такава степен че го обикнах
.Таих го в мен ...до онзи ден в който му писах за да споделя как стоят нещата ..но без да изпадам в подробности за да не се усети че говоря за самия НЕГО
той ме посъветва да кажа на въпросното момче ...защото иначе щяло да става по лошо за мен
и после каза че и той харесвал някво момиче ..мн як характер имала и му харесвала дрън-дрън
при което ми падна камьк на сърцето ..но все пак му казаххххххххххх
.. той ми каза че е объркан а на следващия ден ми каза че нямам шанс ..напраоо .. шок от сякъде
.Не сме се познавали достатъчно и растоянието щяло само да ни пречи
![]()
![]()
уфффффф май направих грешка като му казах ..ся ми още по гадно
![]()
.....и само при мисълта че ХАРЕСВА ДРУГА ми идва да се метна от някъде
![]()
сгреших ли ?Кфо да правя
...не съм спряла да го обичам ...въпреки че няма да е мой
![]()