- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Каква може да е причината за това...
Често главоболие, виене на свят когато ставам... често нервна или притеснена, гадене сутрин - Каква може да е причината за всичко товане съм в депресия да кажа постоянно съм усмихната и настроена добре към другите и не мога да си обясня какво ми става
![]()
Не знам конкретно, но при мен е подобно когато не пия достатъчно течности или не ям достатъчно плодове ...Първоначално написано от pepeputkata
може и от това защото напоследък не ям плодове..а течностите са ми половинка кола или чаи на ден и понякога малко вода..
може да е от хиляди неща.посети лекар.мен преди време ми беше нещо подобно и се оказа че имам нужда от очила но бяха съвсеееееем малък диоптър и ги носих мн малко време и то само като пиша или съм на компа.ама вече не ги нося.абеее нз отиди на лекар и виж кво ти е![]()
прекалено много висене на компютъра,повреда в мобилния телефон,силно радио-активни предмети,храна,хапчета,нед спиване,претоварване,замъ сен въздух причини колкото искаш ходи при личния да те види
Йога и мъдрост
Ниско кръвно е най-вероятният проблем.
Don't tell me what I can or can't do !
жената на братовчед ми се оплакваше от това, а след това се оказа, че е бременна
![]()
даа тва верно са признаци за бременност![]()
e ot tolko mnogo vreme da sam bremenna ne mi se vqrva i gram da ne mi e prolichaloa tfa za kravnoto taka e nisko mi e
Не е от плодовете,а от липсата на захар бе! Плодовете съдържат фруктозна захар.Уфф...Първоначално написано от john95
Значи за авторката:
липса на течности,ниско кръвно,падане на кръвна захар.Но пак най-добре отиди се посъветвай с лекар и/или ендокринолог
П.С в първият момент си помислих,че си бременна![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!