.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Каква може да е причината за това...

Често главоболие, виене на свят когато ставам... често нервна или притеснена, гадене сутрин - Каква може да е причината за всичко това не съм в депресия да кажа постоянно съм усмихната и настроена добре към другите и не мога да си обясня какво ми става

Re: Каква може да е причината за това...

Цитирай Първоначално написано от pepeputkata
    Често главоболие, виене на свят когато ставам... често нервна или притеснена, гадене сутрин - Каква може да е причината за всичко това не съм в депресия да кажа постоянно съм усмихната и настроена добре към другите и не мога да си обясня какво ми става
    Не знам конкретно, но при мен е подобно когато не пия достатъчно течности или не ям достатъчно плодове ...

може и от това защото напоследък не ям плодове..а течностите са ми половинка кола или чаи на ден и понякога малко вода..

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

може да е от хиляди неща.посети лекар.мен преди време ми беше нещо подобно и се оказа че имам нужда от очила но бяха съвсеееееем малък диоптър и ги носих мн малко време и то само като пиша или съм на компа.ама вече не ги нося.абеее нз отиди на лекар и виж кво ти е

прекалено много висене на компютъра,повреда в мобилния телефон,силно радио-активни предмети,храна,хапчета,нед спиване,претоварване,замъ сен въздух причини колкото искаш ходи при личния да те види
    Йога и мъдрост

Град
    София
    Ниско кръвно е най-вероятният проблем.
    Don't tell me what I can or can't do !

жената на братовчед ми се оплакваше от това, а след това се оказа, че е бременна

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

даа тва верно са признаци за бременност

e ot tolko mnogo vreme da sam bremenna ne mi se vqrva i gram da ne mi e prolichalo a tfa za kravnoto taka e nisko mi e

Re: Каква може да е причината за това...

Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от pepeputkata
    Не знам конкретно, но при мен е подобно когато не пия достатъчно течности или не ям достатъчно плодове ...
    Не е от плодовете,а от липсата на захар бе! Плодовете съдържат фруктозна захар.Уфф...

Значи за авторката:
    липса на течности,ниско кръвно,падане на кръвна захар.Но пак най-добре отиди се посъветвай с лекар и/или ендокринолог

П.С в първият момент си помислих,че си бременна
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си