.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен

Искам ги и двете

Имам проблем...И искам вашия съвет какво да права...Значи ходех с 1 момиче,което много обичам и тя мен също ходихме 2 месеца,но тя е като дете.... нищо не правим като гаджета нз дали ще ме разберете...разбрах,че ЩЯЛА да ми изневери... и я скъсах... и се целувах с 1 др момиче,което е страшна просто мн е готина и знае как да ме накара да се чуствам супер готино...но сега старото ми гадже иска пак да се събереме каза,че сичко ще се промени и незнам какво да права искам и да съм с двете...имайте предвид че това става за 2-3 дена...аз съм на 15 те са на по 13...

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

гръмни са
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Ми по-добре пробвай с тая готината тая предишната я заеби

Как искаш да се държи едно 13 год момиче?Та тя си е дете Аз лично ти предлагам да си останеш с това момиче което те кара да се чувстваш добре и те разбира, понеже човек не се променя за 2-3 дена. Другите причини ти си ги каза
    но тя е като дете.... нищо не правим като гаджета
    разбрах,че ЩЯЛА да ми изневери
    От практична гледна точка, правилния избор е новото момиче, а от гледна точка на сърцето ти...нз

Град
    Враца
    Стани мюсюлманин и си имай 5 жени!
    еlsy

Голям фен
    Мерси много

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Хвани се с такава, където знае какво иска и не си променя 10 пъти мнението в рамките на 5 мин..!

Ами вие сте деца наистина какво очакваш от тях?! И как се обичате, като сте ходили 2 месеца по дяволите?!

Град
    Инкогнито
    Единственият рационален избор е тази с по-големите гърди

Еми послушай сърцето си .....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Искам ги и двете

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Имам проблем...И искам вашия съвет какво да права...Значи ходех с 1 момиче,което много обичам и тя мен също ходихме 2 месеца,но тя е като дете.... нищо не правим като гаджета нз дали ще ме разберете...разбрах,че ЩЯЛА да ми изневери... и я скъсах... и се целувах с 1 др момиче,което е страшна просто мн е готина и знае как да ме накара да се чуствам супер готино...но сега старото ми гадже иска пак да се събереме каза,че сичко ще се промени и незнам какво да права искам и да съм с двете...имайте предвид че това става за 2-3 дена...аз съм на 15 те са на по 13...

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Ми явно е напълно нормално да е като дете щом е само на 13 години ...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Ми по-добре пробвай с тая готината тая предишната я заеби
    aa ti naistina kak o4akwa6 da se darji ?? tq e DETE ...

Супер фен
    Нито една. Намери си момиче на твоята възраст, което поне има някаква ориентация какво чувства и иска.
    nicolepcd

Град
    Велико Търново
    Никое същество на 13 години не знае какво иска от живота.То си е просто дете.Все пак според мен пробвай с 2-рата и ако и тя постъпи,като миналата-зарежи ги и 2-те и си хвани някоя на твоите години с твоето мислене!
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Значи, темата ти се казва `искам ги и двете` ??
    Т`ва не може да стане! Момичетата са на 13 години - какво очакваш от тях... та те още не знаят какво искат! Ако искаш да избираш от двете, според мен по-добре избери тази с която се чувстваш цитирам : *...и знае как да ме накара да се чувствам супер готино..*. Другата може би е по-страхлива и затва не правите нищо `като гаджета` И все пак щом с другата се чувстваш по-добре - избери нея . Айде успех..

ПС: най-добре е да си намериш момиче на твоята възраст, ама като искаш да избираш от тези двете..

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Нито една. Намери си момиче на твоята възраст, което поне има някаква ориентация какво чувства и иска.
    +1

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Вземи си кукла няма да ти мрънка няма да ти изневери и няма не искам

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Че те са деца.... А проблема е в твоя телевизор

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Долината На Идиотщината
    Та те са на по 13 години как искаш "да правите нещо като гаджета"..тя не знае дали й се играе на кукли или се прави секс,според мен не трябва да си с нито едната от двете,а да си намериш малко по-голямо момиче,което знае какво иска,защото иначе ще късате много пъти повярвай ми..

Голям фен
    Тази 2-та,тя също е на 13 ама се държи се 1 е на 15 такаче тя не ми прави проблем...но мисля че ще ми изневери тя ходи мн по купони ала бала...а др проблем е че със старата сега нз кво да й кажа тя се мн те обичам тва онова,но пак продължава да се цупи с кой излизам и така...с 1 дума налага се... :X

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Идете си играйкайте някъде!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    БайТоя - на жмичка

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Направете си тройка
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Стани мюсюлманин и си имай 5 жени!

ох... внимавай сега от 2 стола може да се окажеш на земята... вземай втората! нали тя те кара да се чувстваш по-добре...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Я си набий една чекия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си