- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4estit imen den !
Iskam da 4estitq imenniq den na priqtelq mi - Teodor.Bebe jelaq ti zdrave 6tastie , kusmet v jivota i mn mn mn dulga lubov s menObicham te ujasno mn bebe ama naistina ujasno mn
![]()
![]()
![]()
![]()
Ps: 4estit imen den na vsi4ki imennici![]()
Честит имен ден на приятеля ти....пожелавам му вечна любов не е задължително с тебеи с мене можи
![]()
![]()
шегувам се ..
Бъдете вечено щастливи.. :P
Ама темичката ти май не е за тука![]()
Аз я прочетох за 20 секундиПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
По темата: Честит имен ден на всички![]()
еlsy![]()
Баща ми днеска имен ден,эвннах да му честитя и ми иэцери,че нямал имен ден и че не бил на тая дито.Тва била иэгъэица![]()
[size=7][b][u]fosse cos
лелее, добре че беше темата ти, да ме подсети да честитя на няколко човека с тва име, че бях изключила сериозноайде и мн любов с гаджето
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да... пак че беше темата ти и аз да честитя именния ден на един фр
ми да ти е честит именния ден на гаджето
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Еми, честит...
nicolepcd
Честито на всички празнуващи и бързо изтрезняване утре![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от cinderella_gugutka
2 минути
Ужас ...
![]()
А като не ти харесва темата (или по-скоро като ти е крив света) не изразявай мнениеТова поне не е поредната повтаряща се тема!!!
И все пак за да не спамя:
Честит имен ден на всички именнициЖиви,здрави и да почерппите
(макар и виртуално
)
Честито да му е
Руса кукличка