С приятеля ми често правим секс..С него ми беше първия път..Понякога го правим с презерватив,но понякога без..Но му имам доверие,защото знае точно кога ще свърши и успява да го изкара навреме..Ноо..последния път не стана така.. SadSad ii като свършихме..Тоест той като тръгна да свършва се дръпна рязко от мен..И после ми обесни,че тъкмо да го изкарва,и докато го е изкарвал,е свършил малко в мен..без да искаа.. :@ По стечение на обстоятелствата не успяхме да съберем пари за ,,Ескапел\",и на следващия ден послушах някакъв стар трик,които уж бил изпитан..и си напъхах 2 аспирина отдолу.Нямаше странични ефекти,както при други..Дойде време за цикъла ми..С един ден закъснение в урината ми имаше червено.помислих,че ми е дошло..и май беше така..вече нищо нз..Ноо през остатъка от деня нямаше нищо такова..само сутринта..И сега,с два дена закснение на цикъла ми..продължава да не ми идва,и аз взех мн да се притеснявам..утре ще правя тест..ако е положителен,е тогава вече..Ще направя аборт,но нито искам нашите да разбират,а нито знам откъде мога да взема пари за този аборт.. ;( Въпросите ми са следните:Какво мислите по въпроса..Какво според вас е станало..Ако теста е положителен,колко струва един аборт..Може ли да се прай без родител..и Всичко,което ви хрумне..