- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална ориентация
Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
![]()
Basi i az slu6am Pink,tva ne go znaeh
A po temata:Az gore dolu,kato cqlo ne barzam da se samoopredelqm taka,no po skoro drugite taka me vazpriemat..A ina4e,ne ne bih kazala,4e me e sram,no e vqrno,4e ne vsi4kite mi priqteli znaqt za men.Nai - blizkite oba4e,da i tova e dostatu4no.Vse pak az postavqm granicite za sebe si i re6avam koi to4no da znae i koi ne,a puk ako tezi,koito ne sa naqsno se dosetqt - za6toto znam,4e ima i takiva - ok,zdrave da e.
Първоначално написано от angellove
Извинявам се за грубия език, ама точно мода си е. Всеки 2-ри тийн стана педераст.
По темата... Хетеро съм и се интересувам само от жени, но имам познати гейове и 2 бисексуални момичета.
za NQKOI (pod4ertavam) tova e moda... just deal with it. az li4no sam les i ne mislq 4e trqbva da me e sram ot tova koeto sam. vse pak ako samiq ti ne se prieme6 na kude si trugnal?
kakto kaza JUSTDNB ne vsi4ki znaqt za men no ako popitat 6te ima kaja. kazala sam samo na 2 ot nai blizkite si fr i otno6enieto im ne se e promenilo. 4estno kazano dori i ne se bqha dosetili 4e sam L
![]()
Ами радвам се![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Модата на това нещо мина преди 5-6 години не знам в кой свят си живял тогава!Първоначално написано от dimitar_ak
Не знам кой ще иска да следва такава мода, където е възможно да го/я отхвърлят заради сексуалната ориентация независимо дали е хомо или би! Тези момиченца където ги виждаш по-улицата не са хомо или би, те се правят на интересни, избиват комплекси и т.н.
Няма какво да коментирам по темата струва ми се ненужно.
П.П. Би съм!
Първоначално написано от ScionOfStorm
аз лично съм си хетеро ама винаги ми се е искало да бъда с жена просто от любопитство!!![]()
![]()
![]()
Ама за какво й се извиняваш па на тая...темата е за хора със сексуална ориентация разлчина от хетеросексуалната.Ако всеки тръгне да пише, че е хетеро темата ше стане мазало.Забележката ти беше правилна...[/quote]Първоначално написано от BallFace
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Само тези,които го чувстват,знаят за какво става на въпрос!![]()
Първоначално написано от angelcheeee_93
Ами аз не се възприемам като лесбийка или като бисексуална макар,че съм имала сексуални контакти с момиче и то не веднъж,ама с една.
И най-интересното е,че не си падам по други момичета и изобщо не се заглеждам с някакви такива мераци към тях,но съм правила секс с момиче и ако имам възможност пак бих правила,но само с нея.
Не знам защо така се получава...
Иначе си имам гадже(момче).
Ами влюбена си в нея,затова не се заглеждаш по другиПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Абе чета тука - имам приятели БИ, гейове, лесбота![]()
Какви са ви познатите ве хора?? Аз не познавам нито 1 такъв, още по-малко пък да имам приятели гейове. Накъде отиде света...
Познатите са на разнообразни, за разлика от твойте!Първоначално написано от BaiboCo
По темата - по-скоро бих се определила като Би. :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Даeбa тая гейска мода да даеба .... изпедерастихте се всички ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от BaiboCo
Ми да,50% от моите познати са такива (осен траверси слава богу!).
Ти си ни модела за подражание!Първоначално написано от pe6osa
Тц,не си гей,камо ли би! Не си! Нали ти не си духал?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Може и да имаш такива приятелки или приятели, ама с това негативно отношение, никой не би посмял да ти сподели....Първоначално написано от BaiboCo
Иначе вероятно бих пробвала с момиче, но не смятам, че това ме прави бисексуална....
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
mi da az sam pederast na 42 imah jena i deca ma gi grymnah 4e ma razbraha... videha me kak me ebe v gyzyt edin prosqk :P be6e mn nejen![]()
И аз така мисля... "Първоначално написано от Treselle
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
hetero i ne smqtam da se promenqm![]()
Хетеро съм, но бих искала да пробвам и с момиче. Фантазия ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Той може да е бил нежен, ама ти си много ограничен!Първоначално написано от Jivota
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Aз изпитвам силно привличане към мъжете, но понякога наистина ми се приисква изживяване с жена. Правила съм го и ми харесва, но само аз да съм тази, която доставя удоволствие. Ако е обратното - жена да ме лиже, по-скоро ми е странно, не ми допада. Та не мога да определя дали съм чак бисексуална заради по-горените изказвания...
Изключително интересно ми е обаче за мъжете - някак си никога не съм можела да си представя бисексуалността при мъжете - твърде е голяма разликата между това мъж с мъж и мъж с жена. Все си мисля, че емоционално е само едното, а другото е само експеримент, временно усещане или нещо такова... Бисексуалните мъже да кажат моля...
.|.
Да, различно е - при мен лично чувства има само с жените. С мъжете са усещания, но много приятниПървоначално написано от shelbydr
![]()