.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Бисексуален.Ама то всеки Пинк фен е или би,или гей,нищо чудно (няма майтам,съвсем сериозно говоря,факт!).Още от 6-7 годишен си знаех,че има и нещо друго освен момичетата.Иначе го осъзнах напълно към 15.Нито ми пука,нито нищо,дори си ми харесва.Всеки с навиците си

Пак отракахте към друга тема.
    Basi i az slu6am Pink,tva ne go znaeh

A po temata:Az gore dolu,kato cqlo ne barzam da se samoopredelqm taka,no po skoro drugite taka me vazpriemat.. A ina4e,ne ne bih kazala,4e me e sram,no e vqrno,4e ne vsi4kite mi priqteli znaqt za men.Nai - blizkite oba4e,da i tova e dostatu4no.Vse pak az postavqm granicite za sebe si i re6avam koi to4no da znae i koi ne,a puk ako tezi,koito ne sa naqsno se dosetqt - za6toto znam,4e ima i takiva - ok,zdrave da e.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Извинявам се за грубия език, ама точно мода си е. Всеки 2-ри тийн стана педераст.

По темата... Хетеро съм и се интересувам само от жени, но имам познати гейове и 2 бисексуални момичета.

za NQKOI (pod4ertavam ) tova e moda... just deal with it. az li4no sam les i ne mislq 4e trqbva da me e sram ot tova koeto sam. vse pak ako samiq ti ne se prieme6 na kude si trugnal? kakto kaza JUSTDNB ne vsi4ki znaqt za men no ako popitat 6te ima kaja. kazala sam samo na 2 ot nai blizkite si fr i otno6enieto im ne se e promenilo. 4estno kazano dori i ne se bqha dosetili 4e sam L

Ами радвам се
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Извинявам се за грубия език, ама точно мода си е. Всеки 2-ри тийн стана гей.

По темата... Хетеро съм и се интересувам само от жени, но имам познати гейове и 2 бисексуални момичета.
    Модата на това нещо мина преди 5-6 години не знам в кой свят си живял тогава! Не знам кой ще иска да следва такава мода, където е възможно да го/я отхвърлят заради сексуалната ориентация независимо дали е хомо или би! Тези момиченца където ги виждаш по-улицата не са хомо или би, те се правят на интересни, избиват комплекси и т.н.
    Няма какво да коментирам по темата струва ми се ненужно.
    П.П. Би съм!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Свищов
    аз лично съм си хетеро ама винаги ми се е искало да бъда с жена просто от любопитство!!

Цитирай Първоначално написано от BallFace

Оки,извинявяй [/b]
    Ама за какво й се извиняваш па на тая...темата е за хора със сексуална ориентация разлчина от хетеросексуалната.Ако всеки тръгне да пише, че е хетеро темата ше стане мазало.Забележката ти беше правилна...[/quote]

When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Само тези,които го чувстват,знаят за какво става на въпрос!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Хетеросексуална съм.Падам си само по противоположния пол.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами аз не се възприемам като лесбийка или като бисексуална макар,че съм имала сексуални контакти с момиче и то не веднъж,ама с една.
    И най-интересното е,че не си падам по други момичета и изобщо не се заглеждам с някакви такива мераци към тях,но съм правила секс с момиче и ако имам възможност пак бих правила,но само с нея.
    Не знам защо така се получава...
    Иначе си имам гадже(момче).

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ами аз не се възприемам като лесбийка или като бисексуална макар,че съм имала сексуални контакти с момиче и то не веднъж,ама с една.
    И най-интересното е,че не си падам по други момичета и изобщо не се заглеждам с някакви такива мераци към тях,но съм правила секс с момиче и ако имам възможност пак бих правила,но само с нея.
    Не знам защо така се получава...
    Иначе си имам гадже(момче).
    Ами влюбена си в нея,затова не се заглеждаш по други

Абе чета тука - имам приятели БИ, гейове, лесбота Какви са ви познатите ве хора?? Аз не познавам нито 1 такъв, още по-малко пък да имам приятели гейове. Накъде отиде света...

Извратени хора сериозно

Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Абе чета тука - имам приятели БИ, гейове, лесбота Какви са ви познатите ве хора?? Аз не познавам нито 1 такъв, още по-малко пък да имам приятели гейове. Накъде отиде света...
    Познатите са на разнообразни, за разлика от твойте!
    По темата - по-скоро бих се определила като Би. :P
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Даeбa тая гейска мода да даеба .... изпедерастихте се всички ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Ми да,50% от моите познати са такива (осен траверси слава богу!).

Цитирай Първоначално написано от pe6osa
    Извратени хора сериозно
    Ти си ни модела за подражание!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ми аз излиза че съм гей...щото ми е духал траверс
    Тц,не си гей,камо ли би! Не си! Нали ти не си духал?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Може и да имаш такива приятелки или приятели, ама с това негативно отношение, никой не би посмял да ти сподели....

Иначе вероятно бих пробвала с момиче, но не смятам, че това ме прави бисексуална....
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

mi da az sam pederast na 42 imah jena i deca ma gi grymnah 4e ma razbraha... videha me kak me ebe v gyzyt edin prosqk :P be6e mn nejen

Цитирай Първоначално написано от Treselle
    Може и да имаш такива приятелки или приятели, ама с това негативно отношение, никой не би посмял да ти сподели....
    И аз така мисля... "
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Фен
    Град
    Plovdiv
    hetero i ne smqtam da se promenqm

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хетеро съм, но бих искала да пробвам и с момиче. Фантазия ми е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Jivota
    mi da az sam gey na 42 imah jena i deca ma gi grymnah 4e ma razbraha... videha me kak me ebe v gyzyt edin prosqk :P be6e mn nejen
    Той може да е бил нежен, ама ти си много ограничен!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Aз изпитвам силно привличане към мъжете, но понякога наистина ми се приисква изживяване с жена. Правила съм го и ми харесва, но само аз да съм тази, която доставя удоволствие. Ако е обратното - жена да ме лиже, по-скоро ми е странно, не ми допада. Та не мога да определя дали съм чак бисексуална заради по-горените изказвания...

Изключително интересно ми е обаче за мъжете - някак си никога не съм можела да си представя бисексуалността при мъжете - твърде е голяма разликата между това мъж с мъж и мъж с жена. Все си мисля, че емоционално е само едното, а другото е само експеримент, временно усещане или нещо такова... Бисексуалните мъже да кажат моля...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shelbydr
    Aз изпитвам силно привличане към мъжете, но понякога наистина ми се приисква изживяване с жена. Правила съм го и ми харесва, но само аз да съм тази, която доставя удоволствие. Ако е обратното - жена да ме лиже, по-скоро ми е странно, не ми допада. Та не мога да определя дали съм чак бисексуална заради по-горените изказвания...

Изключително интересно ми е обаче за мъжете - някак си никога не съм можела да си представя бисексуалността при мъжете - твърде е голяма разликата между това мъж с мъж и мъж с жена. Все си мисля, че емоционално е само едното, а другото е само експеримент, временно усещане или нещо такова... Бисексуалните мъже да кажат моля...
    Да, различно е - при мен лично чувства има само с жените. С мъжете са усещания, но много приятни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си