- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шокиращо!
Първоначално написано от swords1010
![]()
хаха и аз така мисля
![]()
http://www.obiavi.com/index.php?cati...t_add_ad_cat=0
Първата обява.Вчера е добавена
Имам чувството че много голям процент от посетителите на форума са умствено изостанали!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
пфф тва дете е болно нещо.. да го заведете на леккар..![]()
![]()
естествено че НЕ е норомално
С теб така ли постъпиха!!!! Оперативно отраняване на мозъка ????Първоначално написано от Rofl4e
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Предишна Следваща
Детайли
Predlagam svirki i lijene na jenite BEZPLATNO!Za vruzki 0889094740
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смях на глас..На 12 и аз кви ли не работи си мислех ама чак пък това..
Проблеми с главния май има
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не само е ненормално,а и това дете наи вероятно има някакви отклонения![]()
е не тва не е нормално не мога да си представя като порасне тва дете кво ще стане от него пффф
и аз съм от варна я ме запознай с тос идиот![]()
Ако брат ти продължава така... След 9 месеца очаквайте травестит в семейството![]()
da
във Варна са големите играчиПървоначално написано от Angerfis7
според мен е нормално![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Кое да е нормално? Да се интересуваш от нещо, за което всички говорят, да се правиш на интересен на 12, да искаш да се издигнеш в очите на съучениците и приятелите си, да имитираш поведението на възрастните? Абсолютно нормално е според мен.![]()
Don't worry, be happy!
.... мале ,имам чувството ,че до няколко години ще се се проебат лапетата и на по 6-7 години....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ужаскакво ли е преживяло горкото дете ...
![]()
Come out, come out wherever you are...
що ли ми се струва, че темата е ебавка, ама като гледам колко народ се върза предлагам на автора да му дадем медал
в моето училище сички третокласници те барат по г*за и ти предлагат секс![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
V interes na istinata az sum ot Burgas i imah edna takava slu4ka,posred bql den edno mom4ence trugna da me presledva i da mi govori gluposti ot sorta iskam da 4ukam,da te lija.Dosta se pritesnih vupreki 4e be6e sigurno 5-6 klas.Lapetata ne sa v 4as