Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
1.Пица ...
2.Сладки неща за ВЕЧЕРЯ ...
3.Цикъл на хранене от 12:00 до 20:00 ч. ...

Това или е диета за напълняване или е някаква огромна заблуда
Освен това за 8 часа трябва да се храниш 3 пъти и след това 16 часа да не ядеш нищо?!
Абе я излезте от филма Аз си хапвам,когато и каквото искам (с много малки ограничения) и за месец смъкнах 3 кг. ... Килограмите щяха да са доста повече ама около рождения ми ден и Р.Д.-тата на едни приятелки много сладко и тестено си хапвах (повече и от преди да си сменя режима на хранене) Сега обаче си карам на пилешко филе,шопски и плодови салати,картофено пюре,3-4 литра минерална вода + в 1-2 дена от седмицата си позволявам повечко хляб,сладко,газирано ... Даже преди малко изядох две парчета пица

Тааа мисълта ми беше,че не е нужно да се ръководите по някакви диети,а сами да прецените с кои храни сте прекалявали преди и да ограничите приема им (поне) на половина

Изобщо не си права. Просто диетата е здравословна и не е от типа : 1ви ден - 2 ябълки, 2ри ден - една ябълка.. Просто това се нарича разделно хранене където мижеш да ядеш всички в различни дни. Аз отслабнах 6 кг за по-малко от месец, но не я продължих, защото така ме устройваше.