Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
Цитирай Първоначално написано от Shemeta
Искам да питам отностно нещо странно и абсолютно ново... в смисъл до сега несъм попадал на такова нещо... На 21 години съм почти и съм бил до сега в леглото с 4 момичета... По ирония на съдбата и четирите бяха девствени.... в момента съм с четвъртото и обачеее какво се случи... Секс еми хубаво секс... първия път отваряш... вторият път се кефиш (грубо казано)... Да обаче тя заяви, че неосещала нищо... Аз и бях казал, че болката от отварянето не е само по време на отварянето, а в повечето случеи следващите няколко пъти е възможно да не са от най-приятните за нея.. всичко е ОК... Обаче на втората спойка и заявява, че неосещала нищо... Викам как тей нищо и тя вика ми така нищо... Казва, че осеща че съм в нея обаче само толкова никакъф кеф, никаква болка просто странното чувство, че съм вътре...

кажете ми какво става защо така... Да е от размера невярвам 18 см. Би било да са достатъчни поне на току що отворена жена с всичките и теснотий в началото... Приемам, че не е в мен вината... А защо така нечувста момичето хубави работи като мен... Да не би да и има на нея нещо и ако да кажете какво или варианти за решаване на проблема... неможе така аз де си се кефа тя да спи докато нали се сещате...

HELP !

Както го описа ,ще каже човек ,че правиш секс с труп....Пък и момичето може да е фригидно,никога не се знае!
Ти знаеш ли какво значи една жена да е фригидна ???? Я се образовай и тогава пиши ...
Нищо и няма на мацката ти просто първите няколко пъти е така, опитайте с по-дълга лъбовна игра и имай търпение към девойката ! Успех