- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя не изпитва нищо по време на секс
фригидността е липса на желание за секс, какво толкова го дискутиратеа отностно момичето...млада е, едва ли е точно тва
Първо да ти кажа че това не е бутилка или консервена кутия че да го отваряш.
Нормално е при началото на половия си живот,някои момичета да не усещат нищо.Това е временно и с течение на времето от просто полов акт действието става и за нея приятно.Старай се повече,дай всичко от себе си и най вече не мисли само за собственото си удоволствие а също така и за нейното.
Има и друг вариант,който да ти кажа се надявам да не е така.Може да е фригидна.предполагам знаеш значението на тази дума.
OMG теб все още ли не са те банна ли бе... като не си компетентен по въпроса по добре си прави пас!!!!!Първоначално написано от x3eme
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
^^Ти "господин спамер" втори бан ли искаш,че да спреш да се заяждаш с останалите?Не си ти тоя който ше ми каже дали съм компетентен по даден въпрос или не.Вместо да критикуваш,прочети някоя образователна книга вместо да ми се правиш на "интересен".
Ооо извинявам се господин енциклопедия!!!! По голям спамер и досадник в този форум от теб няма... и кво като ме банне мачока пак пак ще се регна... сещаш се...Първоначално написано от x3eme
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от Alexandra93
ох боже личи си колко ти е умствения капацитет...![]()
Фригидността се изразява от понижено полово влечение до безразличие и се счита че няма значение дали имат емоционална връзка или сексуални отношения не изпитват възбуда и "сексуален глад" ! Момичето е девствено (или поне е било) ... вероятността да е фригидна е толкова малка, колкото смисъла в коментара ти. По-ясно не мога да ти го обясня ... айде за другия път като не си компетентна да се пишеш глупости
Come out, come out wherever you are...
Ами виж сега, аз лично не се правя на професор или че знам много просто поясних какво е значението на думата "фригидност", защото ти не си се обосновала в коментара си и факта, че говорим за девственица изключва почти на 100 % вероятността да е фригидна...
аз ще кажа само едно последно нещо по тая тема ... По-умният отстъпва !
Абе не е фригидно момичето бе.
И при мен беше така.
Въпрос на време, практика и смяна на партньори е.
Повече любовна игра,накарай я да се възбуди и сигурно ти е тънък щом не го усеща...
Bate sloji si 30 kondoma edin vurhu drug i probvai togava![]()
![]()
То може и да повторя, ма гледам, че повечето изписаха 1 тон глупости не по темата, та аз ще си дам мнението - възбудия я! Поиграй си с нея, любовната игра е много важна според мен. А и тя още не е наясно какво точно и харесва, какво и доставя удоволствие. Явно и за теб това е неизвестно. Не бързай да се мушнеш вътре, сменяйте и позите - нека тя води играта. В секса е много жажно разнообразието и естествено практиката. Така че продължавайте с опитите![]()
ми аз съм на 14 и последният път и аз бях с такова.. и с бифшия й сме приятели ..та и той като мен твърди че не само при мен е било така ами и при него ..нз няма обяснение просто има такива..Първоначално написано от Shemeta
![]()
Еми нормално да не усеща нищо при положени е че и е за втори пъткефа идва след 5-6 път