.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

крем за лице

искам да ви попитам какво е точното предназначение на крема за лице .. също и кога го ползвате колко пъти на ден или на седмица нз.. както и поради каква причина
    а и ако някой от вас е ползвал кремовете за лице на ейвън да ми каже дали е доволен и точно от кой защото са доста

може на някой темата да му се стори тъпа - ако е така нека си спести коментара
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами аз използвам хидратиращ крем на Арома и го слагам,когато усетя,че кожата ми е суха.Предназначението му е да овлажнява кожата,и наистина го прави.А за кремовете на ейвън аз използвам само от тийн серията и съм доста доволна.
    To infinity and beyond.

Да овлажнят и поосвежат кожата.Ползвам на Нивеа Визаж и с съм адски доволна.

Град
    Wonderland
    Има различни типове кожа и различни кремове.
    Ако кожата ти е суха-използваш хидратиращ.
    Ако имаш проблемна кожа-консултираш се с дерматолог,а не безразборна употреба на каквото ти падне,в този случай не се препоръчва крем,а лосион за лице.
    Има кремове за заличаване на белези.
    Кремове със слънцезащитен фактор-препоръчителни и лятото,и зимата.

Хубаво е да слагаш крем,защото кожата ти е предпазена през целия ден и донякъде ограничава влиянието на различни вредни фактори.
    Кремовете на Ейвън не ми харесват,бях получила жестоки алергии,но все пак всичко е до тип кожа.
    Аз лично употребявам Виши,но понякога и Гарниер.

колкото и хубаво толкова и вредно, на стари години лицето ми няма да се вижда от бръчки, майка ми не е ползвала никакви кремове освен някакви на нивея, но много рядко и няма бръчки, кожата и е изпъната както си е моята а е на 40
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

еми трябва да го подбереш според типа на кожата си
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

не само типа, но и трябва да е умерено, повечето сега си слагат кремове нощем е през деня тежки фдт, коректори, перли всичко това причинява бръчките
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си