- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Midnight sun
Здравейте!Предполагам някой от вас са чували за книгата,а и филма "Здрач" (Twilight).Има друга книга "Среднощно слънце" (Midnight sun) ,която е от името на Едуард Кълън.Има само 12 глави и авторката май няма да я довърши и казва,че няма да се издава.Но някъде бях чела,мисля че в сайта на някое списание,че дават подарък една от петта книги от тази поредица-Twilight,New moon,Eclipse,Breaking Down или Midnight sun.А и намерих нещо като корица на "Среднощно слънце"-жълта луна и розови цветя.А исках да ви питам дали знаете нещо по въпроса-има ли я издадена тази книга,въпреки че са само 12 глави от нея?
Тя втората не е излязла ти за 5-та питаш..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
втората не е излязла на български... ама на английски всичките са излезли... но спрециално за midnight sun не съм сигурна защото все пак мисля че стефани майер беше спряла ръкописа...Първоначално написано от Romance
на бг я няма...но в един сайт има преведени глави![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
има фен превод на всичките книги от поредицатаПървоначално написано от chester_love
Midnight sun не е преведена изцяло !
не съм съгласна... зависи за кой превод знаеш...Първоначално написано от chester_love
знам за качествения превод..а не за останалите,които са направени от горе от горе колкото да има нещо..и са пълни с правописни грешки и дори нямат смисъл..
говоиш за този форум http://twilight.foromotion.net/Първоначално написано от chester_love
или за другия ?
Защото доколкото знам има два форума които превеждат
бях се натъкнала на 2 или 3 не помня..които не са толкова известни..там имаше част от преводи и просто ми се доплака...
а за линка който ти показа да там е качествния превод..изчела съм книгите точно там..
а там до колкото знам не е цялата книга,но е към края...
Ем аз четох превода на другия форум ... макар че съм чела и от този.Другия форум имат страхотен превод,аз затова и продължих там да си чета книгата ... а до колкото знам,момиче от форума за който говоря е превело Midnight sun.
А кой е другия форум?Първоначално написано от puhen0to
![]()