- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни Обяви!
А на колко си мислеше , че съм![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Аз не се мъча да го направя сайт за запознанства - идеята е просто като има толкова много хора, които пишат в този форум и всеки се оплаква от нещо - кой знае - да си сподели кой какво иска, пък току-виж намерилПървоначално написано от Waster
![]()
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
Първоначално написано от melinka
Освен да те взема азз ?!
1. Пол. женски
2. Възраст. 18
3. Местожителство. Велико Търново
4. Какво търсиш? Нищо определено
5. Какво не търсиш? Хора, които не знаят какво искат
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? не по-малки от мен
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е зрял, да знае какво иска
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? не
9. Твоите интереси? филми, книги, не обичам мн мн да излизам
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! чаровница
![]()
![]()
![]()
someone else...
Тая тема би трябвало да се заключи......
И защо?Първоначално написано от ivsan4eto
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
1. Пол.-Женски
2. Възраст.-18
3. Местожителство.-Село София
4. Какво търсиш?-И аз не знам,обаче ако намеря нещо стойностно може и по-сериозни да станат нещата.
5. Какво не търсиш?-Използвачи...
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?-Над 18,обаче да не ме питат дали тва е баща ми като ни видят така чее...до към 26-7
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?-Ми да е олигофрен като мен иначе няма да ме издържиМм чувството за хумор е мн важно,както и да има нещо в главата!
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?-Имам 3 деца :P чавенца!
Висока съм така че си търся висок мъж![]()
9. Твоите интереси?Всякакви и всестранно развити =)
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
Е от къде да знам...не съм вманиачаващо ревнива-не чета смси и гледам да давам максимална свобода на човека с който съм,е ревнива съм ма в допустимите стойности.
Айде сега копувайте обявите![]()
Защото го обърна на сайт за запознанства дори и не буквалноПървоначално написано от EverythingBroken
По-горе си е казано за какво е.Първоначално написано от ivsan4eto
ПС: Ако си търсиш сайт за запознанства отивай във Флиртче и не мърмори
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
Колко висок ? 180 стига лиПървоначално написано от sku
И това за чувството за хумор какво вицове харесваш ?
Е темате не е лоша![]()
не и дръж такъв тон, да не ти го навръ яко отзад! МилУуУуУУу честит празникПървоначално написано от EverythingBroken
![]()
1. Пол. Момиче
2. Възраст. 17
3. Местожителство. София
4. Какво търсиш? Незнам ... Можеби нещо различно от обявените прототипи
5. Какво не търсиш? .... ммм затрудних се
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Еми да е по - голям от мен .. дори и с месец
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? мм качества .. не търся някой савършенен
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
Твърде сам свободолюбива
9. Твоите интереси? музика , прически , козметика , чанти , политика , благотворителности
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! твърде открит човек съм ...
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
http://karamel4e.com/picview.php?nam....jpg&pc=1&cp=0
http://karamel4e.com/picview.php?nam....jpg&pc=1&cp=1
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
180 са супер!Първоначално написано от Jesus
![]()
ми кажи един виц и щи кажа ...
Темата си е много идейна! Не е нужно да се сгаджосваш с някой,може просто да намериш приятели!![]()
МерсиииПървоначално написано от Waster
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: Наистина внимавай как ми говориш!
Първоначално написано от Waster
Мерсиии![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: Наистина внимавай как ми говориш!
Еми те са около 1 и 80 не са точно толкова, в момента се сещам само за този :Първоначално написано от sku
Семейство решили да изнасят нелегално животни.
Мъжът казва на жената:
-Слагаш костенурките в сутиена,а скункса в гащите.
-А миризмата-отговаря жената
-Ако оцелей,оцелей. Майната му-Отговаря мъжът
1. Пол. - Мъжки
2. Възраст. - 18г.
3. Местожителство. - Дупница/Тетевен
4. Какво търсиш? - Нищо не търся
5. Какво не търсиш? - ...
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - има ли значение?
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? ....
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - Да това, че съм идиот
9. Твоите интереси? - Коли/Двигатели, Фитнес, Филми, Музика...
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - Няма такова нещо
11. - http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от marjesa
17 годишно момиче да се интересува от политика за първи път виждам, но това не значи че е лошо
![]()
Ми всъшност тази тема дори ми е слабостПървоначално написано от Jesus
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
1. Пол. М
2. Възраст. 21(аз ли съм пенсионера тук? )
3. Местожителство. София
4. Какво търсиш? Приятелство, връзка, ONS - каквото дойде
5. Какво не търсиш? Всичко влиза в употреба, така че ограничения няма.
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? 17-24
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? С чувство за хумор, не много висока, приятна външност, да е отворена(мръсници, не в този смисъл)
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? О да - олигофрен отвсякъде
9. Твоите интереси? Всичко, ама наистина всичко.
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Имам чаровна усмивка
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
http://valdesbg.deviantart.com/art/New-ID-111853138
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За младо момиче като теб какво го вълнува политиката ?Първоначално написано от marjesa
ако обявата която съм писал преди това те вълнува пиши ми![]()
[quote="Jesus"]Жж тя май не оцени вицаПървоначално написано от sku
![]()
Но все пак, не бих го разказал на момиче което не е лигла като мен бтв![]()
![]()
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
[quote="EverythingBroken"]Напротив оцених го и да -смешен еПървоначално написано от Jesus
Обаче 8ми март е-не можа ли някой подигравателен виц за мъж да намериш
![]()