- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни Обяви!
1. жена
2. 15
3. София
4. приятелство гадже : )
5. секс : )
6. ми да е на повече от 14 : )
7. ми да е симпатичен,общителен да ме разбира :]]
8. ми не знам : ) ще разбере като се запознаем
9. моите интереси знам ли : плуването е спортаа,който обожавам,а пък хобито ми е да излизам с приятели да откривам нови неща : ) , а и колкото и зубърско да звучи обичам да чета .. не ме мислете за зубърка просто търся себе си колкото и странно да звучи : ))
10. не се сещам
11. http://www.prikachi.com/files/650665K.jpg ха ето ви моя снимка : )
1.Мъжки
2.16
3.Сливен
4.Приятелство,гадже
5.Идиоти които не знаят какво искат
6.13-16![]()
7.Да е умна,привлекателна,да има пипи във главата,да знае какво иска,да е забавна и със чувство за хумор
8.Не![]()
9.Спорт,музика,биология,фит ес
10.Почти винаги усмихнат![]()
Get what you can and never get back
Еми това беше 1вият за който се сетих а другите са нецензурни и не мисля, че тук е мястото да ги споделям
Иначе dydolinkka93 не е лоша![]()
^ няма за какво казвам истината, в наше време е рядкост някой да държи на морала и да не иска секс
ем : ) .. за съжаление е така секса не е най-важното нещо да нужда е и ако я нямаше и нас нямаше да ни има но живота не е само секс : ))
[quote="sku"]Айде, вие няма ли да се взиматеПървоначално написано от EverythingBroken
![]()
![]()
![]()
![]()
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
1. Жена
2. 13
3. град Карлово
4. приятелство, кореспонденция
5. надути простаци и завистливи хора
6. еми 12-14
7. да е общителен, приятелски настоен, да знае какво иска
8. не се сещам..![]()
9. еми.. почти всичко :P , ама нЕ всичко де..![]()
10. не се сещам, ама трябва да има..![]()
11. ще пропусна тая част.. ако някой иска ще кача ама..![]()
1. Пол. -женски
2. Възраст. -14
3. Местожителство. -София
4. Какво търсиш? -квото стане
5. Какво не търсиш? -идиот![]()
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? еми 14-15-16
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е чаровен това ми е едно от най-важните условия.и да е привлекателен и разбирасе чувство за хумор и приятен характер![]()
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? еми като се запознаем ще разбере всичко
9. Твоите интереси? танци,музика....
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! доста плюсове имам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам. Къде без снимка?Първоначално написано от xXxMixXx
1. Пол. Жена
2. Възраст. 16
3. Местожителство.Карнобат
4. Какво търсиш? Нещо сериозно..
5. Какво не търсиш? Лицемери..
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Попринцип не,но не се и занимавам с 20+....
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?Чуство за хумор на първо място..
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?Не съм толкова надута,колкото изглеждам..
9. Твоите интереси?Музика,футбол,приятелите ми
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Нямам намерение да търся никой тук..
11. Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другитеhttp://www.impulse.bg/user/feshanka
що не си от Пловдив деба....Първоначално написано от nencuHka
1. Пол. Женски
2. Възраст. 18г.
3. Местожителство. Пловдив
4. Какво търсиш?МЪЖКО
5. Какво не търсиш? Глупаци.
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?25+ може и 40 годишен. Според зависи.
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Преди всичко да е изцяло несъвършен.![]()
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
И ОЩЕ КАК![]()
9. Твоите интереси? Месарство, касапници, автомонтьорство.
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Имам големи тцитци.![]()
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите![]()
![]()
Мисля че знам кого ще залеят с лс
пп: допи ми се мляко![]()
1. Пол. Жена
2. Възраст. 17
3. Местожителство. София
4. Какво търсиш? Сякакъв вид приятел
5. Какво не търсиш? Някои които да ми говори само за секс
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? ми не но да не е на 30
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? добро отношение към момичетата ( сякакви с които се отличава от другите стига да са добри)
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? ми ацки ревнива съм няма по ревнива от мен и много се закачам :П
9. Твоите интереси? музика, pc...
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
ми де да знам, не ми харесва когато има проблем и се мълчи и.. обачам проблемите да се споделят и разрешават
11. Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
http://naidobrata15.aha.bg/
оф.. ако искате снимка.. на ЛСПървоначално написано от Cellmate
![]()
![]()
1.
--- Женско ---
2.
--- 16 ---
3.
---Асеновград /сега Лондон/---
4.
---М приятелство, може би връзка---
5.
---Лицемерие, двуличност и лъжи---
6.
---- миии... от 15 до 20 ---
7.
---забавен, искрен, хубавичък, разбирателство... аа идиот като мене може---
8.
--- Достаааа---
9.
--- Амиии предимно музика и танцииначе от всичко по малко
)) ---
10.
--- брр... знам ли...може би аз самата съм плюс.. добро дете с характер
---
11.
http://www.teenproblem.net/teenid/Chefinkaaa![]()
Много добра прическа имаш Chefinkеее![]()
1. Пол. женски
2. Възраст. 15
3. Местожителство. Монтана
4. Какво търсиш? нещо интересно
5. Какво не търсиш? педофили и загорели типове
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? 15-17 ако може![]()
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да не е ПРЕКАЛЕНО мил защото се стряскам
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? винаги правя грешно 1 впечатление
9. Твоите интереси? рисуване и забавления
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! имам си достойнство
http://www.teenproblem.net/teenid/spongkata
Е що на скуката пък ти,аз бих я нарекъл "Прелъстителката"Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
Правиш я,вървиш по улицата и прелъстяваш мъжките сърца хахах![]()
ех от хасково няма ли![]()
тоя момък съм забелязала че е много миличъкПървоначално написано от AlokiNn
![]()
[quote="EverythingBroken"]
1. Пол. - Жена
2. Възраст. - 16 години и 8 месеца
3. Местожителство. - Русе
4. Какво търсиш? - Не знам точно
5. Какво не търсиш? - лигльовци
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - Не... но все пак ако може да не е на 10-11-12-13-14
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - партньора ми притежава точно тези качества, които трябва
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?- Инат и не съм от най-учтивите.
9. Твоите интереси? - Музика
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! -Аз партньор си имам тук по-скоро търся нещо малко повече от приятел...
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
в профила ми има снимка ..
So free
1. Пол.-Momiche
2. Възраст. -17
3. Местожителство. -Burgas
4. Какво търсиш? -Ako znaeh shtqh da sym go namerila;]
5. Какво не търсиш? Grubiqn
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Principno nqma znachenie,no za vseki sluchai bez pedofilski izpylneniq...vseki trqbva da si znae mqstoto;]
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?..dedaznam..da e svesten tip;]
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?-xm...obicham shokolad
9. Твоите интереси?..sport,muzika...
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! pishe NISHTO...znachi shte zamylchal;]]]]
1. Мъж.
2. 18.
3. София.
4. Приятел може и връзка
5. Да страдам
6. Не.
7. Чаровна сладка и добро чуство за хумор .
8. Като се запознаем тогава.
9. Футбол музика и интернет .
10. Обичам да си похапвам :Д .