.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 146
    Град
    In the middle of Nowhere
    1. Пол. Женски

2. Възраст. 14

3. Местожителство. Бургас

4. Какво търсиш? Човек с които да си приказвам за разни работи

5. Какво не търсиш? Футболист

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Ми да не е на повече от 17-18 ,че малко странно се получава

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да е забавен,да има какво да ми каже,да ме разсмива...

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Ми нормален човек съм

9. Твоите интереси? Всичко

10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! АхахаХАх имам зарибяващ смях

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите www.impulse.bg/Nevenchetu Не ме срам
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    ForSaken city (:

Re: Любовни Обяви!

Цитирай Първоначално написано от EverythingBroken

1. Пол. - Жена

2. Възраст. - 14

3. Местожителство. - София

4. Какво търсиш? - Каквото намеря.

5. Какво не търсиш? - Нищо.

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Все едно .

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да не е някой надут фИешън

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - Луда глава съм.

9. Твоите интереси? - Нямам такива

10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
    Няма пък

Голям фен
    Град
    Лондон
    1. Пол- Жена

2. Възраст- 17

3. Местожителство- За момента Лондон

4. Какво търсиш? Някой ,който да държи истински на мен

5. Какво не търсиш? Хора ,които да ме разочароват

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Сравнително няма ,с малки изключения

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да бъде човек ,с който да мога да говоря и да ме разбира ,да е свестен ,забавен и т.н
    8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Не

9. Твоите интереси? Доста са...

10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Мисля ,че няма такова ,хората около мен ме познават добре ,а тези ,с които ще се запознавам ще научат бързо.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! pishe NISHTO...znachi shte zamylchal;]]]]
    Опс не бях забелязал.... Но интересното е че и още 50 човека явно не са, ти си първата )))
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i az 6e se vklu4a
    1. Пол:jenski

2. Възраст:15

3. Местожителство:Bs

4. Какво търсиш?:nqkoi,interesen tip

5. Какво не търсиш?:liglio

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? :do 19

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? :da e dobur,zabaven i ymen

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? :ne

9. Твоите интереси? vsqkakvi

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!:nqma,kakvo da kaja,ako iska nqkoi 6e me opoznae

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите :ako nqkoi e zainteresivan,da pi6e na ls i 6e my dam skype i snimka

Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    1.Мъжки
    2.16
    3.Сливен
    4.Приятелство,гадже
    5.Идиоти които не знаят какво искат
    6.13-16
    7.Да е умна,привлекателна,да има пипи във главата,да знае какво иска,да е забавна и със чувство за хумор
    8.Не
    9.Спорт,музика,биология,фит ес
    10.Почти винаги усмихнат
    otgovarq6 mi na kriteriite,ako iska6 mi pi6i

1. Пол- Жена

2. Възраст- Почти 16

3. Местожителство- Дупница/София

4. Какво търсиш? Някой ,който да държи истински на мен и да ме подкрепя винаги

5. Какво не търсиш? Хора,които не оценяват това , което имат до себе си

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Ами попринцип нямам ограничение ( е да не е някой дядка на 30 ) - да кажем от 16 до 20

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да бъде човек ,с който да мога да говоря,да ме разбира ,да не ме лъже и да ме подкрепя

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Не

9. Твоите интереси? Музика и танци

10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Ами ще кажа само това - Бъдете готови за изненади

Амм не съм голяма красавица , но не ме е срам да се покажа , така че ето :

http://prikachi.com/files/652781L.jpg

http://prikachi.com/files/652794F.jpg
    .. само болката е истинска ..

Айде и аз пък, няма само вие пъък

1. Пол. Мъжко

2. Възраст. 18

3. Местожителство. София

4. Какво търсиш? Нищо конкретно

5. Какво не търсиш? Разочарования

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? По принцип не, но все пак да си е с акъла - колко си зрял не винаги се определя от това на колко години си. Все пак да е над 15 поне апф...

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Хубава (според моята си преценка де), да умее да се забавлява, да е що-годе интелигентна, да не е прекалено претенциозна и лигава, да знае какво иска... да може да мечтае и да преследва мечтите си ... и още много - явно и аз съм с претенции ^^

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? ОУигофрен....А не е ли запознаването именно с такава цел?

9. Твоите интереси? Мм.. музика, театър, да пътувам, кино, яденее, спане, бойни изкуства, ветроходство, и още разни глупости ^^

10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
    хаха умопомрачителен съм ^^
    Айте стига ви
    Някоя отговорили вече на критериите ти

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    1.Мъжки
    2.16
    3.Сливен
    4.Приятелство,гадже
    6.13-16
    7.Да е умна,привлекателна,да има пипи във главата,да знае какво иска,да е забавна и със чувство за хумор
    8.Не
    10.Почти винаги усмихнат
    оки
    Get what you can and never get back

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    1.Мъжки
    2.16
    3.Сливен
    4.Приятелство,гадже
    6.13-16
    8.Не
    10.Почти винаги усмихнат
    оки
    Get what you can and never get back

Град
    Инкогнито

ето ми ги истинските
    1. Пол. мъж

2. Възраст. 19

3. Местожителство. Ми засега софийска област

4. Какво търсиш? момиче което да ме обича и харесва такъв какъвто съм, за да мога и аз да отвърна със същото

5. Какво не търсиш? друго вярваща и лицемерка

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? ами не съм фиксирал, ама над 13

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е честен на първо място

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? ми мразя лицемерите

9. Твоите интереси? ми доста ако някой ме опознае ще разбере

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Обичам да се смея

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Снимка не качвам в нета

1. Пол. жена

2. Възраст. 16

3. Местожителство. софия

4. Какво търсиш? момче за приятелство/връзка,което да
    е сладко и високо над 1,75 м и да НЕ е от бройкаджийте ..

5. Какво не търсиш? секс за една нощ с най-якотУуУУ плЕййййбо!4енце на града

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? 16 до 20 .. e може и по-голям,зависи

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е мил,забавен ..

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? аз не съм като останалите момичета

9. Твоите интереси? шопинг;музика-чалга,comers;партита;комр-нет,скайп;снимки

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! любвеобвилна,усмихната,опт имистка,мечтателка , това съм аз,обичам живота

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Wink който го интересува да ми пише на лично съобщ и ще му пратя снимка

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19

1. Пол. Мъжко

2. Възраст. 18

3. Местожителство. София

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? По принцип не, но все пак да си е с акъла - колко си зрял не винаги се определя от това на колко години си. Все пак да е над 15 поне апф...

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Хубава (според моята си преценка де), да умее да се забавлява, да е що-годе интелигентна, да не е прекалено претенциозна и лигава, да знае какво иска... да може да мечтае и да преследва мечтите си ... и още много - явно и аз съм с претенции ^^

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? ОУигофрен....А не е ли запознаването именно с такава цел?

9. Твоите интереси? Мм.. музика, театър, да пътувам, кино, яденее, спане, бойни изкуства, ветроходство, и още разни глупости ^^

Айте стига ви
    Хах, не съм се заглеждал... =] То не може да се каже така де, аз съм странен по принцип, няма особена закономерност в това какви момичета харесвам... Но това все пак си е интернет, не мога да ти кажа =], постнал съм вие да си се намирате, а пък ако някоя има интерес e welcome да ми пише^^ Както съм казал, не търся нищо конкретно А да, забравил да сложа снимки - http://www.impulse.bg/user/just.me , дерзайте =]
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19

1. Пол. Мъжко

2. Възраст. 18

3. Местожителство. София

Айте стига ви
    Хах, не съм се заглеждал... =] То не може да се каже така де, аз съм странен по принцип, няма особена закономерност в това какви момичета харесвам... Но това все пак си е интернет, не мога да ти кажа =], постнал съм вие да си се намирате, а пък ако някоя има интерес e welcome да ми пише^^ Както съм казал, не търся нищо конкретно А да, забравил да сложа снимки - http://www.impulse.bg/user/just.me , дерзайте =]
    Аз бих казала , че си доста привлекателен

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    1. Пол. - Женски

2. Възраст. - 19

3. Местожителство. Добрич - Варна

4. Какво търсиш? - нещо реално

5. Какво не търсиш? - човек на ,когото не мога да се доверя

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - над 19 години

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - Мъж с главно М и на място.

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - Запалена по WoW

9. Твоите интереси? - WoW, фитнес (ако се смята ), музика , Supernatural

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - а , бе странен тип съм си .

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите - снимки , ако някой случайно пожелае
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

1. Пол. Мъжки

2. Възраст. 20 без малко

3. Местожителство. Пловдив

4. Какво търсиш? Всичко

5. Какво не търсиш? гадни шнорхели и досадни хора

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? няма значение

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е аилиак

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? миришат ми краката

9. Твоите интереси? музика, наука, туризъм, МОРЕ, жени

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
    не съм се замислял
    An Evil Man

Голям фен Аватара на krisence
    1. Пол. Женски

2. Възраст. 15

3. Местожителство. София

4. Какво търсиш? Доброта

5. Какво не търсиш? идиоти

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Да не е много по голям от мен

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да е мил, добър ......

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Много съм срамежлива

9. Твоите интереси? Музика, волейбол

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
    В момента не се сещам

1. Пол.-женски

2. Възраст.-15

3. Местожителство.-бургас

4. Какво търсиш?- ми незнам, каквото намеря такова.

5. Какво не търсиш? момиче

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? от 15 нагоре

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? ами... незнам, няма ся да поставям граници, всеки си има своя специфичен характер, ако ми допадне ще е супер

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? не

9. Твоите интереси?-ми....обичам музиката и всичко свързано с нея, също така, ъъъъ......обичам да излизам с приятели....и някой други работи обичам, за които ще си замълча....

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Wink--- хаха, срам мъ е.... снимките по късно

1. Пол
    - Мъж

2. Възраст
    - 16

3. Местожителство
    - Пловдив

4. Какво търсиш?
    - Приятел, Гадже... да кажем и любов хах

5. Какво не търсиш?
    - Лицемерие, Материалисти, Несподелена любов

6. Възрастта на човека, който търсиш има ли значение?
    - 15-18

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?
    - изтрещяла(да не яслуша главата), красива, слабичка, с чувство за хумор, умна, интелигентна

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
    - Не.. има време, ще разбере по нататъка

9. Твоите интереси?
    - Обичам да излизам с приятелите
    - Обичам музиката... Занимавам се с музика
    - Бира
    - Айляк
    - Книги
    - Политика

- В момента не мога да се сетя, изпушил съм! Абе кой квото го интересува да пита

11. Снимки
    - Ако някой реши да поиска

Град
    Инкогнито
    само искам да кажа, че тази тема ми помогна да намеря момиче в което се влюбих

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    1. Пол.-женски

2. Възраст.-15

3. Местожителство.-бургас

4. Какво търсиш?- ми незнам, каквото намеря такова.

5. Какво не търсиш? момиче

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? от 15 нагоре

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? ами... незнам, няма ся да поставям граници, всеки си има своя специфичен характер, ако ми допадне ще е супер

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? не

9. Твоите интереси?-ми....обичам музиката и всичко свързано с нея, също така, ъъъъ......обичам да излизам с приятели....и някой други работи обичам, за които ще си замълча....

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Wink--- хаха, срам мъ е.... снимките по късно
    6qh da te vzema,ari,ako ne be6e momi4e ae mom4eta napadaite

1. Пол.
    женски

2. Възраст.
    15
    3. Местожителство.
    софия
    4. Какво търсиш?
    Аз не търся,аз намирам
    5. Какво не търсиш?
    лицемери
    6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?
    да не е някой тип "набор на тате"
    7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?
    такива,които да го отличават от другите
    8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
    170 см 52 кг
    9. Твоите интереси?
    всичко,което може да задържи вниманието ми за повече от седмица

http://www.album.bg/nan/images/10574980/34494/
    http://www.album.bg/nan/images/11517633/34494/

имам си приятел,но темата ми се стори интересна,знае ли човек ако има нещо на личен

Град
    На изток от рая

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana

имам си приятел,но темата ми се стори интересна,знае ли човек ако има нещо на личен
    Така е.
    Тука има,тука нема

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    само искам да кажа, че тази тема ми помогна да намеря момиче в което се влюбих
    Много бързо се влюбвате бе, дано не се разлюбвате така :P Иначе, ако е наистина нещо хубаво - от мен честито, много се радвам, че стават нещата :P
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

Град
    Дълбините на канала :D
    Мани...не ви е лесно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си