- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни Обяви!
1. Пол. Женски
2. Възраст. 14
3. Местожителство. Бургас
4. Какво търсиш? Човек с които да си приказвам за разни работи![]()
5. Какво не търсиш? Футболист
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Ми да не е на повече от 17-18 ,че малко странно се получава![]()
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да е забавен,да има какво да ми каже,да ме разсмива...
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Ми нормален човек съм![]()
9. Твоите интереси? Всичко
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! АхахаХАх имам зарибяващ смях
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите www.impulse.bg/Nevenchetu Не ме срам![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от EverythingBroken
1. Пол- Жена
2. Възраст- 17
3. Местожителство- За момента Лондон
4. Какво търсиш? Някой ,който да държи истински на мен
5. Какво не търсиш? Хора ,които да ме разочароват
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Сравнително няма ,с малки изключения
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да бъде човек ,с който да мога да говоря и да ме разбира ,да е свестен ,забавен и т.н
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Не
9. Твоите интереси? Доста са...
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Мисля ,че няма такова ,хората около мен ме познават добре ,а тези ,с които ще се запознавам ще научат бързо.
Опс не бях забелязал.... Но интересното е че и още 50 човека явно не са, ти си първатаПървоначално написано от moneycomeme
)))
![]()
![]()
![]()
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
i az 6e se vklu4a![]()
![]()
1. Пол:jenski
2. Възраст:15
3. Местожителство:Bs
4. Какво търсиш?:nqkoi,interesen tip
5. Какво не търсиш?:liglio
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? :do 19![]()
![]()
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? :da e dobur,zabaven i ymen
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? :ne
9. Твоите интереси? vsqkakvi![]()
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!:nqma,kakvo da kaja,ako iska nqkoi 6e me opoznae![]()
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите :ako nqkoi e zainteresivan,da pi6e na ls i 6e my dam skype i snimka![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
otgovarq6 mi na kriteriite,ako iska6 mi pi6iПървоначално написано от leoparda93sl
![]()
![]()
![]()
1. Пол- Жена
2. Възраст- Почти 16
3. Местожителство- Дупница/София
4. Какво търсиш? Някой ,който да държи истински на мен и да ме подкрепя винаги
5. Какво не търсиш? Хора,които не оценяват това , което имат до себе си
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Ами попринцип нямам ограничение ( е да не е някой дядка на 30) - да кажем от 16 до 20
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да бъде човек ,с който да мога да говоря,да ме разбира ,да не ме лъже и да ме подкрепя
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Не
9. Твоите интереси? Музика и танци
10. Кажи нищо важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Ами ще кажа само това - Бъдете готови за изненади![]()
Амм не съм голяма красавица , но не ме е срам да се покажа , така че ето :
http://prikachi.com/files/652781L.jpg
http://prikachi.com/files/652794F.jpg
.. само болката е истинска ..
Някоя отговорили вече на критериите тиПървоначално написано от EverythingBroken
![]()
окиПървоначално написано от soul1199
![]()
Get what you can and never get back
окиПървоначално написано от soul1199
![]()
Get what you can and never get back
ето ми ги истинските
1. Пол. мъж
2. Възраст. 19
3. Местожителство. Ми засега софийска област
4. Какво търсиш? момиче което да ме обича и харесва такъв какъвто съм, за да мога и аз да отвърна със същото
5. Какво не търсиш? друго вярваща и лицемерка
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? ами не съм фиксирал, ама над 13
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е честен на първо място
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? ми мразя лицемерите
9. Твоите интереси? ми доста ако някой ме опознае ще разбере
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Обичам да се смея
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другитеСнимка не качвам в нета
![]()
1. Пол. жена
2. Възраст. 16
3. Местожителство. софия
4. Какво търсиш? момче за приятелство/връзка,което да
е сладко и високо над 1,75 м и да НЕ е от бройкаджийте ..
5. Какво не търсиш? секс за една нощ с най-якотУуУУ плЕййййбо!4енце на града
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? 16 до 20 .. e може и по-голям,зависи
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е мил,забавен ..
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? аз не съм като останалите момичета
9. Твоите интереси? шопинг;музика-чалга,comers;партита;комр-нет,скайп;снимки
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! любвеобвилна,усмихната,опт имистка,мечтателка , това съм аз,обичам живота![]()
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Wink който го интересува да ми пише на лично съобщ и ще му пратя снимка![]()
Хах, не съм се заглеждал... =] То не може да се каже така де, аз съм странен по принцип, няма особена закономерност в това какви момичета харесвам... Но това все пак си е интернет, не мога да ти кажа =], постнал съм вие да си се намирате, а пък ако някоя има интерес e welcome да ми пише^^ Както съм казал, не търся нищо конкретноПървоначално написано от skateprinces19
А да, забравил да сложа снимки - http://www.impulse.bg/user/just.me , дерзайте =]
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
Аз бих казала , че си доста привлекателенПървоначално написано от EverythingBroken
![]()
1. Пол. - Женски
2. Възраст. - 19
3. Местожителство. Добрич - Варна
4. Какво търсиш? - нещо реално
5. Какво не търсиш? - човек на ,когото не мога да се доверя
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - над 19 години
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - Мъж с главно М и на място.
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - Запалена по WoW
9. Твоите интереси? - WoW, фитнес (ако се смята), музика , Supernatural
![]()
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - а , бе странен тип съм си .
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите - снимки , ако някой случайно пожелае![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
1. Пол. Мъжки
2. Възраст. 20 без малко
3. Местожителство. Пловдив
4. Какво търсиш? Всичко
5. Какво не търсиш? гадни шнорхели и досадни хора
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? няма значение
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е аилиак
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? миришат ми краката
9. Твоите интереси? музика, наука, туризъм, МОРЕ, жени
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
не съм се замислял
An Evil Man
1. Пол. Женски
2. Възраст. 15
3. Местожителство. София
4. Какво търсиш? Доброта![]()
5. Какво не търсиш? идиоти
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Да не е много по голям от мен![]()
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да е мил, добър ......
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Много съм срамежлива
9. Твоите интереси? Музика, волейбол
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
В момента не се сещам
1. Пол.-женски
2. Възраст.-15
3. Местожителство.-бургас
4. Какво търсиш?- ми незнам, каквото намеря такова.
5. Какво не търсиш? момиче
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? от 15 нагоре
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? ами... незнам, няма ся да поставям граници, всеки си има своя специфичен характер, ако ми допадне ще е супер
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? не
9. Твоите интереси?-ми....обичам музиката и всичко свързано с нея, също така, ъъъъ......обичам да излизам с приятели....и някой други работи обичам, за които ще си замълча....
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Wink--- хаха, срам мъ е....снимките по късно
![]()
1. Пол
- Мъж
2. Възраст
- 16
3. Местожителство
- Пловдив
4. Какво търсиш?
- Приятел, Гадже... да кажем и любов хах
5. Какво не търсиш?
- Лицемерие, Материалисти, Несподелена любов
6. Възрастта на човека, който търсиш има ли значение?
- 15-18
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?
- изтрещяла(да не яслуша главата), красива, слабичка, с чувство за хумор, умна, интелигентна
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
- Не.. има време, ще разбере по нататъка
9. Твоите интереси?
- Обичам да излизам с приятелите
- Обичам музиката... Занимавам се с музика
- Бира
- Айляк
- Книги
- Политика
- В момента не мога да се сетя, изпушил съм! Абе кой квото го интересува да пита
11. Снимки
- Ако някой реши да поиска
само искам да кажа, че тази тема ми помогна да намеря момиче в което се влюбих![]()
![]()
![]()
6qh da te vzema,ari,ako ne be6e momi4eПървоначално написано от fluffka1
![]()
![]()
ae mom4eta napadaite
![]()
![]()
1. Пол.
женски
2. Възраст.
15
3. Местожителство.
софия
4. Какво търсиш?
Аз не търся,аз намирам
5. Какво не търсиш?
лицемери
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?
да не е някой тип "набор на тате"
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?
такива,които да го отличават от другите
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
170 см 52 кг
9. Твоите интереси?
всичко,което може да задържи вниманието ми за повече от седмица
http://www.album.bg/nan/images/10574980/34494/
http://www.album.bg/nan/images/11517633/34494/
имам си приятел,но темата ми се стори интересна,знае ли човекако има нещо на личен
![]()
Така е.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Тука има,тука нема![]()
Много бързо се влюбвате бе, дано не се разлюбвате така :P Иначе, ако е наистина нещо хубаво - от мен честито, много се радвам, че стават нещатаПървоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
So close, so far
I'm lost in time