.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 146
    така е... скуката понякога ни кара да правим странни неща
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

Град
    Инкогнито
    а за нея не знам ама много ми харесва

Re: Любовни Обяви!

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana

имам си приятел,но темата ми се стори интересна,знае ли човек ако има нещо на личен
    Така е.
    Тука има,тука нема
    ама естестрено може да срещна лЮбУфтъЪъЪъ нЪ ЖивОтъЪ СсСи

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    ама естестрено може да срещна лЮбУфтъЪъЪъ нЪ ЖивОтъЪ СсСи
    да, мисля че ТОЧНО ТУК е мястото за тва
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

1. Пол. - Женски

2. Възраст. - 15

3. Местожителство. София

4. Какво търсиш? - приятел,подкрепа,лафче,нещ против скука,някой който да ме изслуша

5. Какво не търсиш? - разочарование

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - 15-16-17 няма особено значение

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - човек с характер
    8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - не се привързвам особено лесно към хората

9. Твоите интереси? - музика(много музика,хубава музика),спорт спорт спорт,книги,литература,пла ина
    10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - пас
    11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите - ако някой иска да пише. Не мисля че има огромен смисъл да ги качвам тук

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    На мен са ми интересни снимките на mitkom89 макар ,че той нищо не е споменал по въпроса .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

1. Пол. - female

2. Възраст. - 16

3. Местожителство. -софия

4. Какво търсиш? - не тьрся намирам

5. Какво не търсиш? - лигавщини и проблеми

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? няма ама ако може да не е адаш на баща ми

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? -забавен умен инат да си дьржи на думата

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - не се привьрзвам лесно

9. Твоите интереси? - музика,литература,книги,ис ория,манга,анимета

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - коiто иска да се опита да разбере сам (:

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите

1. Пол. - Дявол с пола

2. Възраст. -18

3. Местожителство. - Костенец

4. Какво търсиш? - Не съм мн наясно,но винаги го намирам

5. Какво не търсиш? - Проблеми (обикновенно те ме намират )

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - миии да е над 17 и под 27

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - да е себе си,няма точно определени качества

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - голяма съм лигла и за мен приятелите винаги са на първо място!

9. Твоите интереси? - ами английски, история,кино,плуване,литер тура,музика и танци ( и още 10000 глупости )

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - не се сещам

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Улицата

1. Пол. muj

2. Възраст. 16

3. Местожителство. sofiq

4. Какво търсиш? priqtelstvo

5. Какво не търсиш? neznam

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?mne se pak e samo za priqtelstvo

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?toi gi ima tuk samo fr

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? em she me opoznae kat se zapoznaem

9. Твоите интереси? mnogo sa

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! neznam she go razberem sam

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите ako neiskam ?
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от melinka
    1.момиче
    2. 15години
    3.гр.Бургас
    4.Търся това,което не се страхува да ме намери
    5.Не търся това което ме е страх да намеря...
    6.Ми по възможност повече от 15 и по-малко от 21 (а в най-страхотния случай да е набор '91 )
    7.просто перфектния мисля че не съществува ама ако е някъде там да се пообади а иначе е достатъчно да е умен,хубавичък :P (ако кажа сшпортист много нахално ли ще е? )
    8.ами нещо за мен...много съм умна :P но каквото и да кажа за правилния човек съм отворена книга
    9.спорт,музика,танци,литера ура
    10.ами... не знам каквото такова
    Хаха аз съм `91 набор и тренирам футбол

И така и така съв тръгнал да пиша:

1. Пол. - мъж

2. Възраст. -18

3. Местожителство. - Дряново (тва е между Търново и Габрово)

4. Какво търсиш? - квото дойде

5. Какво не търсиш? - идиоти и проблеми

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - важно е как се държи, не на колко е

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - хмм..да не е лигла, да мога да си приказвам за всякви неща с нея и задължително да носи на майтап

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - нека сама прецени кое е важно да знае

9. Твоите интереси? - футбол, хип-хип, телевизия, история и т.н.

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - странно ми е да се самооценявам, ама май съм забавен и отзивчив

11. Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите

Ами аз още нямам право да слагам линкове, така че ако има желаещи да пишат на лично
    Подай ръка братле
    и аз ще подам ръка на тебе
    знаеш ли кое е най-голямото бреме на новото време,
    че никой вече не му дреме
    за човека до него
    Живеем самотни в клетката на собственото си его

1. Пол. Мъж

2. Възраст. 16

3. Местожителство. София

4. Какво търсиш? Като го намеря ще разбера

5. Какво не търсиш? Лицемерие

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? 13-17 :P

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Чувство за хумор

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Всичко,което трябва да разбере ще го разбере след като се запознаем...

9. Твоите интереси? Футбол

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Уникално чувство за хумор

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Ако някой иска снимка да пише

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Почвам да ви изготвям некролозите.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Почвам да ви изготвям некролозите.
    Започни с твоя си собствен, и без тва на снимките си позирал точно като за такова, тамън щи е
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

1. Пол. Мъжки

2. Възраст. 19

3. Местожителство. UK / Варна

4. Какво търсиш? Търся сродна душа (еб*си клишето) ... примерно

5. Какво не търсиш? Ами незнам какво не търся, но се надявам да го намеря, за да знам за нататък..

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Ами да разбира се, че има значение. Да речем +/- 3 максимум 4 години от мойте скоро почти 20. :с

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Ами нека да речем да е по-инициативна и по-голям инат от мен

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Ами да, бих казал че от мен може да се очаква почти всичко (понякога много ама много затъпявам)

9. Твоите интереси? Фотография, четене (гийк алърт ), обичам да пътувам...много и да си губя времето пред глупости на лаптопа..

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!

Аааа...обичам дълги разходки по плажа

Ами аз се пазя само за най-зайнтересованите

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Счупеното носи щастие Даката е наш човек, тука цяло село ще скача за него :Р

По въпроса - бе защо всички сте отнякъде извън софия

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    1. Пол - Жена

2. Възраст - 19

3. Местожителство - София

4. Какво търсиш? - Ми честно казано в момента съм толкова разочарована от мъжете, че нищо не търся...

5. Какво не търсиш? - псевдо-гъзари, плейбои и всякакви такива явления

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - Амиии попринцип не обичам голямата разлика в годините - трябва да е с 2-3 години най-много по-голям от мен или колкото мен.

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Хм... да видим. Искам само две неща от партньора ми - да е искрен с мен и да ме обича

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - Може би, че не е добре да се захваща на спорове с мен, защото съм голям инат и рядко отстъпвам Също така трябва да знае, че се отнасям сериозно към нещата и мразя лъжата и изневярата - второто не го прощавам.

9. Твоите интереси? - В момента единственият ми интерес е образованието ми

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - Вече го казах на осми въпрос Може да добавя само, че обичам да помагам на хората и съм добричка, но посмее ли някой да се подиграе с тази моя доброта - става лошо...

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Wink - Няма пък Cool
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    1. Пол. Женски

2. Възраст. 15

3. Местожителство. Благоевград

4. Какво търсиш? Приятел, пък що да не и гадже

5. Какво не търсиш? Момченца, които си мислят , че всичко им е в краката ( за съжаление са много )

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? 14-17

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да има нещо в главата, и да се държи добре с мен

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? обичам да споря и не се излиза лесно на глава с мен

9. Твоите интереси? музика, разходки, чат , телефони ,малко футбол т.н.

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! Много обичам да се смея

Който го интересувам да ми пише ЛС

Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    9. Твоите интереси? - [color=indigo][b]В момента единственият ми интерес е образованието ми
    Това не е възможно
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

Цитирай Първоначално написано от EverythingBroken

1. Пол. Жена

2. Възраст. почти 15 =]

3. Местожителство. Елхово

4. Какво търсиш? Приятел може и нещо повече ..

5. Какво не търсиш? човек, който не може да проведе смислен разговор

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? ми няма

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да има мечти мечти и да ги следва, да се интересува от всичко

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? ината съм

9. Твоите интереси? Музика! Книги (понякога) , различни култури

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! няма такова

Smile... Tomorrow will be worse...

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    На мен са ми интересни снимките на mitkom89 макар ,че той нищо не е споменал по въпроса .
    Аз съм грозен Няма смисъл да те заблуждавам
    Имортал, вместо да се занимаваш с некролози, започни да се занимаваш с момичета, че като те гледам до какво положение си го докарал ми идва да ти кажа едно искрено ХАХАХАХАХА
    An Evil Man

Град
    6okooolandiiqq ;dd
    1. Пол - mmmmm mujlencee ;dd
    2. Възраст - 20 godinkii (o6tii sam bebo4ii)
    3. Местожителство. - Burgass glarusiii biee ;d
    4. Какво търсиш? - ne6ty preflikatelny ludooo iiiii perferzny.. ;d
    5. Какво не търсиш? - mene si ;d
    6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - miiiiiiii nqaa osobeno zna4enie ama vse pak da kajimm ot 13 do 20 ;d
    7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - daa umee da mee plenqfaa ;d da mee razsmifaa i da me izslu6fa daa qde mnoy 6okoladd i jili bonki :P
    8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - 4ee sam adskiii lud 4oe4ec i nqqq skuka samo se hilq idiot s edna duma
    9. Твоите интереси? - mmmmmmm ligafiii ni6ta
    10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! -tyi fupros4i ne gy 4atnahh baby :d
    11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно 6alqlqlq ;d

:)P

Ti bebokk ne moja li po ligavo da si....napraVo shte

Град
    6okooolandiiqq ;dd

Re: :)P

Цитирай Първоначално написано от VVT
    Ti bebokk ne moja li po ligavo da si....napraVo shte
    kakwoo biee ;d kfo mi ee ;d ligafy sam si mdaa ;d

Град
    Бургас
    1. Пол. Мъжки

2. Възраст. 17-18

3. Местожителство. Бургас

4. Какво търсиш? Квото дойде:приятел оже и...

5. Какво не търсиш?Ми ще разбера като го видя

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? ми горе долу около моята възраст

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? интилигентна,с чувство за хумор(щото мойто не супер)

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? ми то всичко ще се разбере с времето,ма все пак требе да има и нещо скрито за да има мистерийка малко

9. Твоите интереси?книги,филми,мн мн не съм по излизанията

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!ми забавен съм по свй си начин добър слушател и не съм мн сигурен ма другите около мен казват че съм като ходеща енциклопедия понякога ма мен тва си ма кефи

11. Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите ми ся немамам мн снимки ма пък и не съм мн красив

1. Пол. - Женка

2. Възраст. - почти 17

3. Местожителство. - Стара Загора

4. Какво търсиш? - каквото дойде :P

5. Какво не търсиш? - КУРВАРИ...

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - не е от толкова голямо значение

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - да ме разбира... да ме търпи .. да има плочкииии

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - Даааааа ! ... винаги имам дълги нокти по принцип заострени... и знам как да ги използва ! Оставям и белези от рани ! ... иначе съм мн послушну добре момиченце... мн перверна съм ... иии мн ги бия момчетата... брутална съм.. лоша съм... ама нали ви казвам иначе съм послушна

9. Твоите интереси? - музикаааа, анимета, футбол, PC игри и т.н.

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - понякога непоказвам истинските си чувства...

http://www.impulse.bg/user/stuckyto ... ни съм хубаваа
    You don’t care how it hurts
    Until you lose the one you wanted
    Cause you’ve taken her for granted
    And everything you have got destroyed
    But you’re just a boy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си