- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни Обяви!
Първоначално написано от Stuckyto
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy
Първоначално написано от Stuckyto
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy
Сори, в частта с плочките отпадам...![]()
Колко тре'а да сте загорелиииии![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
oooooooo poferfaiiiПървоначално написано от LiveFlower
tyka vsi4ki sa zagoreli ;d;d ni sa znaii moji i ti da si
![]()
![]()
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
1. Пол - mmmmm mujlencee ;dd
2. Възраст - 20 godinkii (o6tii sam bebo4ii)
3. Местожителство. - Burgass glarusiii biee ;d
4. Какво търсиш? - ne6ty preflikatelny ludooo iiiii perferzny.. ;d
5. Какво не търсиш? - mene si ;d
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - miiiiiiii nqaa osobeno zna4enie ama vse pak da kajimm ot 13 do 20 ;d
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - daa umee da mee plenqfaa ;d da mee razsmifaa i da me izslu6fa daa qde mnoy 6okoladd Very Happy i jili bonki Very HappyVery Happy Razz
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - 4ee sam adskiii lud 4oe4ec i nqqq skuka samo se hilq Very Happy idiot s edna duma Very HappyVery HappyVery Happy
9. Твоите интереси? - mmmmmmm ligafiii ni6ta Very HappyVery Happy
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! -tyi fupros4i ne gy 4atnahh baby Very Happy:d
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно Razz 6alqlqlq ;d
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
много си прост, братле... щом така пишеш представям си те как и говориш.. само няква 13 годишна ще ти се върже.. сигурно си от ония морските гларуси дето седят с палатка в гащите на плажа и се ослушват..Първоначално написано от bebokk
- Чувстваш се самотен/на? Не
- Няма кой да прегърнеш или целунеш? Има
- Имаш нужда от полувинка, но си прекалено срамежлив/а? Имам си
- Не знаеш как да постъпиш? Знам
Какви са тея депресарски въпроси?
1. Пол. Момиче (дете)
2. Възраст. По принцип и по лична карта на 17, но инече съм на +-8.
3. Местожителство. По принцип - Плевен,инече където ми е хубаво.
4. Какво търсиш? хубава баничка
5. Какво не търсиш? лоша баничка
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? Ама разбира се,че има. Не си търся баща,дядо,чичо и т.н Всъщност нищо не търся,понеже си имам. <3
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Да обича банички
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? Ахъм! Че не трябва да ми изяжда баничката!
9. Твоите интереси? банички
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
Обичам шоколад...и банички.
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
Срам ме е.
--- Започвайте да се намиратеИ без лигавщини ^^
ооукей...дано намеря хубава баничка...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
лигльоПървоначално написано от bebokk
4XCOKИ
1. Пол.-мъж
2. Възраст.-18
3. Местожителство.-шумен
4. Какво търсиш?-всичко което да отговаря на изискванията
5. Какво не търсиш?-всичко което не отговаря на изискванията
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?-без значение
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?-да чисти,глади,пере,да ми носи пари,да ми купува скапи подараци,да не отказва,да ми пазарува,да не се сабира всеки ден с приятелки да клукарства,да не е прекалено тапа и наи жече да ми готви вкусотии защтото както знаем лубовта минава през стомаха!
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?-че ако изневеря ще бъде с презерватив а изневярата с презерватив не е изневяра![]()
9. Твоите интереси?-купони и всичко което дига адреналина
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!-винаги си казвам всичко което мисля и правя...така че няма такива неща
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите- за сажаление сам на работа и нямам снимки на персоналното пц
дано намеря някоя сходна душичка отговарящта на изискванията!![]()
![]()
За кво рипнахте тая тема?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
1. Пол- Мъжки
2. Възраст -16
3. Местожителство-Бургас
4. Какво търсиш? -и аз не съм сигурен в момента
5. Какво не търсиш? - момичета с отговарящи на описанието- ниски ,дебели , с мустаци.
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?- 14-16г.
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?-Красива , умна,слаба ,забавна,да не е емо/метълка/кифла/мутреса/мутант.
8.Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?- не харесвам чалгата...
9.Твоите интереси?- Баскетбол,Музика,C-walk,
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! -Много обичам киселото мляко..
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите-
http://pics.data.bg/zoom/shared/fc49...994332aa3/maxi
Не си търся отчаяно приятелка просто поради големият интерес към темата реших и аз да се включа![]()
--------------------------------------------------------
Пол- Мъжки
2. Възраст -15
3. Местожителство-София
4. Какво търсиш? -забавен човек
5. Какво не търсиш? - селянки 6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?- 14-15г.
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?-Красива , умна,слаба ,забавна,+- други неща
8.Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?- много съм срамежлив
9.Твоите интереси?- Фитнес,тенис на маса,футбол
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! -няма какво 11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите-
ами още съм нов и ми пи6е ,че не мога да пращам линкове
1. женски
2. 16
3. София
4. Нищо конкретно
5. --- xD
6. до 20 е добре
7. някой истински,искрен,с чувство за хумор,с който имаме общи интереси,,да бъде до мен и в хубави и в лоши моменти,да е наясно с това какво иска и за какво се бори!! - най-кратко казано
8. ми като се замисля да
9. за момента любимото ми хоби е да посещавам различни чудотворни местенца в България,обиколила съм я почти цялата,обожавам природата и всичко свързанос нея..не се ограничавам само с това де -чета различна литература, и все пак правя всикчи онези нещица които вълнуват всеки на мойта възраст xD ...някой да не ме помисли за скучна^^
10. ем то има едно единствено нещо,а и се съмнявам че точно тук е мястото да го споделя
11. в профила ми има достатъчно който иска да гледа :P ..няма какво да ме е срам^^
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
1. Пол. Жена
2. Възраст. 18
3. Местожителство. София
4. Какво търсиш? Квото стане
5. Какво не търсиш? Хъм, идиоти и прочие.
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?
Ем все пак да не е някой дъртак максимум 24/25
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?Да е забавен,да има чуство за хумор и др
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
Май няма
9. Твоите интереси? Да слушам музика,да седя на компа,да излизам с риятели, да чета книги
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! няма
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите
ем в момента не съм на моят комп и нямам
1. Мъжки
2. 18
3. Бургас
4. Нещо ново
5. Болка
6. Най-много 3-4 години разлика
7. Да не е някоя задръстена, дето да и вадиш думите с ченгел оО
8. Мисля, че не
9. Момичетахаха и музика ^^ а бе много са
10. За сега май няма такова
11. Ми.. Аватара ми![]()
Първоначално написано от EverythingBroken
1. Пол.
Женско съм
2. Възраст.
16 години
3. Местожителство.
гр.Плевен
4. Какво търсиш?
Точно тук...ъъ може би само приятелство,ново запознанство.
5. Какво не търсиш?
Не се надявам да срещна любовта по интернет.
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)?
Да е под 23 и над 14.
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти?
Интелигентен,с чувство за хумор,ерудиран,добър,мил,от зивчив,грижовен,любвеобвил ен,нематериалист,сериозен и отговорен.
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете?
Не мисля.Освен,че съм много срамежлива и рядко се откривам пред хората,само пред най-близките.
9. Твоите интереси?
Всестранни са.
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр!
Не мисля,че има такова.
11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Тъкмо си мислех как ми се попълва някакъв въпросник.))
1. Пол. =момиче съм.
2. Възраст. =16 години и 6 месеца.
3. Местожителство. =град/село София
4. Какво търсиш? =нещо интересно.
5. Какво не търсиш?= виртуална любов.
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? = човек ли трябва да е? По-хубави са младите, не са толкова жилави. 17+
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? да е батман.
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? = върколак съм. напишквам се в леглото. инааче съм много секси.![]()
9. Твоите интереси?= са интересни.
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! = после ме попитай
Със син суичър и странна физиономия
За протокола - НЕ се чувствам самотна и НЕ търся интернет връзки. кхъ
Вие на хероин ли сте бе?
1. Пол. - момиче
2. Възраст. - 14
3. Местожителство. - Сливен ;д
4. Какво търсиш? - разбиране
5. Какво не търсиш? -
6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - до 18 ..може би хах
7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - не тряа се отекчава прекалено бързо и тряа ми затваря устата когато стана досадна :Д
8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - настроенията ми се сменят на всеки час
9. Твоите интереси? - много са
10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - Забавна съм ..
а като се напия още повече
брей...къде учиш? ^Първоначално написано от sexy_for_you
4XCOKИ