Цитирай Първоначално написано от melinka
1.момиче
2. 15години
3.гр.Бургас
4.Търся това,което не се страхува да ме намери
5.Не търся това което ме е страх да намеря...
6.Ми по възможност повече от 15 и по-малко от 21 (а в най-страхотния случай да е набор '91 )
7.просто перфектния мисля че не съществува ама ако е някъде там да се пообади а иначе е достатъчно да е умен,хубавичък :P (ако кажа сшпортист много нахално ли ще е? )
8.ами нещо за мен...много съм умна :P но каквото и да кажа за правилния човек съм отворена книга
9.спорт,музика,танци,литера ура
10.ами... не знам каквото такова
Хаха аз съм `91 набор и тренирам футбол

И така и така съв тръгнал да пиша:

1. Пол. - мъж

2. Възраст. -18

3. Местожителство. - Дряново (тва е между Търново и Габрово)

4. Какво търсиш? - квото дойде

5. Какво не търсиш? - идиоти и проблеми

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - важно е как се държи, не на колко е

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? - хмм..да не е лигла, да мога да си приказвам за всякви неща с нея и задължително да носи на майтап

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - нека сама прецени кое е важно да знае

9. Твоите интереси? - футбол, хип-хип, телевизия, история и т.н.

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - странно ми е да се самооценявам, ама май съм забавен и отзивчив

11. Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите

Ами аз още нямам право да слагам линкове, така че ако има желаещи да пишат на лично