1. Пол - Жена

2. Възраст - 19

3. Местожителство - София

4. Какво търсиш? - Ми честно казано в момента съм толкова разочарована от мъжете, че нищо не търся...

5. Какво не търсиш? - псевдо-гъзари, плейбои и всякакви такива явления

6. Възраста на човека, който търсиш има ли значение(ако има, моля посочете я)? - Амиии попринцип не обичам голямата разлика в годините - трябва да е с 2-3 години най-много по-голям от мен или колкото мен.

7. Какви качества трябва да притежава партньора ти? Хм... да видим. Искам само две неща от партньора ми - да е искрен с мен и да ме обича

8. Има ли нещо, което един човек трябва да знае за теб, преди да се запознаете? - Може би, че не е добре да се захваща на спорове с мен, защото съм голям инат и рядко отстъпвам Също така трябва да знае, че се отнасям сериозно към нещата и мразя лъжата и изневярата - второто не го прощавам.

9. Твоите интереси? - В момента единственият ми интерес е образованието ми

10. Кажи нЕ(и)що важно за себе си, което не си могъл да споделиш до сега, но мислиш, че ще плюс за теб при търсенето на партньoр! - Вече го казах на осми въпрос Може да добавя само, че обичам да помагам на хората и съм добричка, но посмее ли някой да се подиграе с тази моя доброта - става лошо...

11. Това реших от мен да го добавя - за да е по интересно - Покажете своя снимка (ако не ви е срам, де), все пак да ви видят и другите Wink - Няма пък Cool