- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да спра да го харесвам?
Значи има едно момче,което много харесвам.Казвали са ми,че и то ме харесва.Обаче се е държал като хомосексуален,когато ме види или е забивал някое момиче.Често се е опитвал да ме сгаджоса с някое момче.Казах на всички,че не го харесвам,но когато ме погледне,разбирам,че не е така.Как да спра да го харесвам и да го забравя?
С тебе леко съм жестока,
просто аз съм скъпа стока-
няма да ме притежаваш!
Сори,сладък,сам оставаш!
lolеми..търсиш друга жертва и гледаш да не се засичате много много с този
![]()
Значи то не може просто ей така да решим кой да харесваме,и кой не...Но както каза Re5peC7:търси друга жертваОпитай се да погледнеш на него само като приятел
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Няма рецепта, която да ти кажем и да спреш да го харесваш. Ще стане с времето. Просто се опитай да не мислиш за него. Излизай с приятели, спортувай и така...
заглеждай и други момчета
не може все пак никой да не ти прикове вниманието![]()
Всичко е в главата.
nicolepcd
Излизай повече,забавлявай се с приятели,спортувай,запълни си свободното време.. Опитай се да не мислиш за него.
+1.След като намериш някое друго момче(не може някое друго да не ти е симпатично) и ще мислиш как да е твой и с какво да го спечелиш.Само гледай да не е като този.Първоначално написано от Re5peC7
![]()
ми гледай да го избягваш
харесай си някой друг![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Stranen problem.Ami moje bi trqbva da se distancirash ot nego i da namerish drug obekt ....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Обърни резбата!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
хах трудно е да се каже намери друго момче и може би трудно да се осъшестви , но повярвай в себе си и ще успееш : )
Ако ти не можеш сама да си помогнеш,то никой не може.Нито е единствен ,нито е последен.Ще намериш по-добър!Това не е краят на света.
Руса кукличка
Всичко с времето си.
Ще го забравиш...
но не става толкова лесно.
Сега е малко трудно,но такъв е животът.
Ай' спокойно.
ami zapo4ni danemu obrashtash vnimanie i se pravi 4e neti puka za nego tova vinagi deistva pone pri men e taka de![]()
DdDdDdDdDdDd
ami zapo4ni danemu obrashtash vnimanie i se pravi 4e neti puka za nego tova vinagi deistva pone pri men e taka de![]()
DdDdDdDdDdDd
DdDdDdDdDdDd
На сърцето си не можеш да заповядаш![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Хората се чудят как да се харесат взаимно, нашта ще спира да харесва... Да ти имам проблема.Първоначално написано от sweetbadmimi
Ми намираш си някой друг и готово. Трябва ли 1500 човека да ти напишем едно и също?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кфо искаш да кажеш с тваПървоначално написано от sweetbadmimi
![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Начи при мен мн лесно става номера вече 2 пъти с двама... Първия разиграваше ме ... от това ме болеше , но болката прерастна с яд ! Та ядосвах се , ядосвах се накрая на тренировка се бях надъхала супер много и тренирах на пълни обороти накрая бих по крушата 20 минути ( след кеото кокълчетата ми приличаха на гъз въпреки ръкавиците) и така и яда и болката си отидоха.... Сега един ми се прави не интересен снощи пак на тренировка си изкарах повечето яд , но днеска остан част от желанието да се сбия с някой въпреки кето почна д ами пука по - малко и да не се првягам толковаЕй това е моя начин може да пробваш нещо подобно .