.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да спра да го харесвам?

Значи има едно момче,което много харесвам.Казвали са ми,че и то ме харесва.Обаче се е държал като хомосексуален,когато ме види или е забивал някое момиче.Често се е опитвал да ме сгаджоса с някое момче.Казах на всички,че не го харесвам,но когато ме погледне,разбирам,че не е така.Как да спра да го харесвам и да го забравя?
    С тебе леко съм жестока,
    просто аз съм скъпа стока-
    няма да ме притежаваш!
    Сори,сладък,сам оставаш!

lol еми..търсиш друга жертва и гледаш да не се засичате много много с този

Град
    Deserted town
    Значи то не може просто ей така да решим кой да харесваме,и кой не...Но както каза Re5peC7:търси друга жертва Опитай се да погледнеш на него само като приятел

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Град
    Враца
    Направи магия.
    еlsy

Повече от фен
    Няма рецепта, която да ти кажем и да спреш да го харесваш. Ще стане с времето. Просто се опитай да не мислиш за него. Излизай с приятели, спортувай и така...

заглеждай и други момчета
    не може все пак никой да не ти прикове вниманието

Супер фен
    Всичко е в главата.
    nicolepcd

Излизай повече,забавлявай се с приятели,спортувай,запълни си свободното време.. Опитай се да не мислиш за него.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Като срещнеш следващия, ще спреш да го харесваш

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    lol еми..търсиш друга жертва и гледаш да не се засичате много много с този
    +1.След като намериш някое друго момче(не може някое друго да не ти е симпатично) и ще мислиш как да е твой и с какво да го спечелиш.Само гледай да не е като този.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    заглеждай и други момчета
    не може все пак никой да не ти прикове вниманието

ми гледай да го избягваш
    харесай си някой друг
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Пробвай с тухла четворка.

Град
    Shumen
    Stranen problem.Ami moje bi trqbva da se distancirash ot nego i da namerish drug obekt ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Обърни резбата!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

хах трудно е да се каже намери друго момче и може би трудно да се осъшестви , но повярвай в себе си и ще успееш : )

Град
    Велико Търново
    Ако ти не можеш сама да си помогнеш,то никой не може.Нито е единствен ,нито е последен.Ще намериш по-добър!Това не е краят на света.
    Руса кукличка

Всичко с времето си.
    Ще го забравиш...
    но не става толкова лесно.
    Сега е малко трудно,но такъв е животът.
    Ай' спокойно.

ami zapo4ni danemu obrashtash vnimanie i se pravi 4e neti puka za nego tova vinagi deistva pone pri men e taka de
    DdDdDdDdDdDd

ami zapo4ni danemu obrashtash vnimanie i se pravi 4e neti puka za nego tova vinagi deistva pone pri men e taka de
    DdDdDdDdDdDd

DdDdDdDdDdDd

На сърцето си не можеш да заповядаш
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Как да спра да го харесвам?

Цитирай Първоначално написано от sweetbadmimi
    Значи има едно момче,което много харесвам.Казвали са ми,че и то ме харесва.Обаче се е държал като хомосексуален,когато ме види или е забивал някое момиче.Често се е опитвал да ме сгаджоса с някое момче.Казах на всички,че не го харесвам,но когато ме погледне,разбирам,че не е така.Как да спра да го харесвам и да го забравя?
    Хората се чудят как да се харесат взаимно, нашта ще спира да харесва... Да ти имам проблема.

Ми намираш си някой друг и готово. Трябва ли 1500 човека да ти напишем едно и също?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Как да спра да го харесвам?

Цитирай Първоначално написано от sweetbadmimi
    Кфо искаш да кажеш с тва
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Начи при мен мн лесно става номера вече 2 пъти с двама... Първия разиграваше ме ... от това ме болеше , но болката прерастна с яд ! Та ядосвах се , ядосвах се накрая на тренировка се бях надъхала супер много и тренирах на пълни обороти накрая бих по крушата 20 минути ( след кеото кокълчетата ми приличаха на гъз въпреки ръкавиците) и така и яда и болката си отидоха.... Сега един ми се прави не интересен снощи пак на тренировка си изкарах повечето яд , но днеска остан част от желанието да се сбия с някой въпреки кето почна д ами пука по - малко и да не се првягам толкова Ей това е моя начин може да пробваш нещо подобно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си