- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Доброто старо IRC или Skype
Взе да ми липсва старото IRC лично на мен ... по забавно беше сякаш![]()
A single chance is a galaxy of hope !
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Със сигурност тема със заключващ характер.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
В мирк са само изродясали вече. Влизам там,когато искам да се позабавлявам или да си избия нервите. Идеални са за целта.![]()
сеймПървоначално написано от Funkdoc
Там някъде, ама преди 5-6 години зарибявах мацките вътреПървоначално написано от Funkdoc
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ех... времена.Първоначално написано от XceSS
![]()
Аз още влизам, ама рядко.![]()
ахаха култово си беше в IRCто, няма да забравя канала #metalki или канала на тез от даскало
и как се изпобивахме за @та и как в крайна сметка всеки получаваше @
irc беше готино, да
никога не съм го ползвала за свалки обаче
само като бях неориентирана и тъпичка си търсех готини "метъли" там да се запознавам
пък то кво стана, сега отбягвам такива отрепки![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Определено в IRC ставаше истинския купон!!.. преди повече от 4-5 години де.
Тоя ограничаващ скайп... омръзва.
Много съм очуден как на никой не му дойде идеята да направи някаква модернистична, нова, готина програма като главаната идея е тази на IRC... щеше да се получи по-ефектно от тоя скайп.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
давайте регваме канал и да почва массс флуд ... не че може повече де
Първоначално написано от Funkdoc
agreed
Леле, аз не излизах от тая мирка. Дори компютъра не си спирах, заради нея![]()
Много беше весело.
Ама ся, всички познати като пораснаха и спряха да влизат там и ся ни остана единствено да се забавляваме със скайп![]()
Не съм ползвала IRC.
По принцип, безмислено ми е общуването с непознати точно в този му безперспективен вид.
Първоначално написано от Blab
А вида в този форум е доста перспективен.
Със сигурност вида във форум е доста по-перспективен.Първоначално написано от w0sh
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Да, всъщност.Първоначално написано от w0sh
Можеш да наблюдаваш нечие поведение дори без пряко общуване.
Ако си по-наблюдателен, ще забележиш, че доста от хората тук се влияят(и в мин. свършено) от други, по-възрастни(и не само), променят се, избират си пътечка. Такива неща.
nito vednuj ne sum polzval irc![]()
абе тея работи са остаряла мода вече...
сега на мода са сайтовете за запознанства и лигавите ЛС там![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз това не съм го ползвала никога. Ма скайп си ми е идеално.
Stay up all night with the stars *
Ако искаш да общуваш само с хора,които лично познаваш(приятели и познати) по-добрия вариант е Skype,но ако искаш запознанства с нови личности или просто разговор с непознат и да запазиш анонимността си - IRC
Като бях на 12-13 супер мн се кефех на IRC...Сега само в скайп влизам, признавам имам инсталирана mIRCa на лаптопа, но не съм влизала поне от 2 години.
Но удоволствието ми преди там, не може да се сравни със сегашните ми разговори в скайп.