- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Единият ми тестис е по-ниско
Здравейте имам проблем значи на 16г съм и единият ми тестис мисля че е по надолу от другия и усещам как мога да го местя усеща се нещо като топче и мога да го местя четох че бил асансьорен ли какъф но навсякъде пише различно значи коато ми е студено спокойно си се вдига нагоре заедно със другия но отново е леко по надолу четох някъде във форума че за да протече едно нормално оплождане единия тестис трябва да е по надолу от другия ? вярно ли е без ебавки че доста съм се притеснил
Т.7
swords1010
Това е напълно нормално поне по приказките на наща госпожа по биология до колкото знам вечетова е за да се предотврати триенето между двата тестиса по време на полов акт и за да се изпита по-голямо удоволствие
![]()
Аз четох че когато единия тестис е по нагоре от другия се нарича асансьорен и някви операций се правели.. и сега као погледна единия все едно висии е по надолу значи е нормално
Хора помогнете нека някой друг да каже дали и той е така има ли значение дали е левия или десния защото четох някакви неща за разширени вени
tva sa gluposti be 4ovekediniq testis e po nagore samo za da ne ti se spraskat mejdu krakata dokato vurvi6(ne6to kato za6titna reakciq)
(ne se ebavam)
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Ми мисля че за огромна вена на тестиса и за това няма проблем
Не те разбрах ?Първоначално написано от AlokiNn
Всичко си ти е наред няма ти нищо![]()
Олекна мизначи няма значение кой тестис е ? защото пич от тоя форум каза че ако е десния е разширена вена а на мен ми е десния
Задължително е единия тестис да е по надолу от другия защото като тичаш ще се удрят един в друг.
Йога и мъдрост
Живи и здрави пичовеа на вас кой ви е по надолу левия или десния ?
![]()
Аз и за разширените вени съм чувал че няма проблем някой да каже ?
Да допълня.Проблемите: стерилен и/или оставаш без ташаци.Първоначално написано от swords1010
Обикновенно се среща при културистите,а най-вече при щангистите и тези,които приемат конски дози хранителни добавки,стероиди и прочие.Само с операция се оправя.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
нз дали е нормално ,но нетрябва да те притеснява![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
а има ли значение кой ше е по надолу ? левия или десния или винаги трябва да е само десния примерно ? и на мен освен че ми е малко по надолу си личи как е и леко по назд
Чел съм,че по принцип е бил левият(както е и при мене с 1-3 см по-надолу)Първоначално написано от salar
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
На мен ми е десният по-надолу
Ами честно казано не съм учил или пак съм го проспал ако знаех нямаше да ви питам![]()
abee q radvai ! Nali i dvata sa si tam ??![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
po princip leviqt testis e po-nadolu s 1-2sm i e malko po golqm ot desniqt
az si go obqsnqvam s purvona4alnoto im razpolojenie koeto beshe nqkude okolo bubrecite smisul nali ediniqt bubrek su6to e po-nadolu ot drugiq![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...