- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към нежния пол: Празнувате ли 8-ми март?
Празнувате ли 8-ми март и на колко сте години?
Макар че е Международен ден на жената защо някои смятат, че празнуват само майките - например на малките деца им казват, че е Ден на мама?
И според вас кога може едно момиче да бъде наречено жена?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
На 16 години съм и не мисля, че тоя празник трябва да го празнувам. И не го празувам, де![]()
еlsy![]()
8-ми март е ден на мама, не на детската градина.
На 18 год. съм и да - празнувам го![]()
Осми март НЕ Е ден на майката,а ден на жената ...
Мисля,че момичетата на 18-19 год. спокойно могат да празнуват празникаВсе пак за да се наречеш жена не е нужно да си родила ...
неее тфа не е моя празник![]()
макар че момчетата подаряват някфи цветя и подаръчета на гаджетата си и все едно им казват "ай прайм бебе "
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Хах - преувеличваш!Първоначално написано от My6mYLka
На 17 съм и НЕ празнувам празника.
Айде да не е само на мамите,но и на жените,НО на големите жени,не тези по на 19.
Смятам,че от 20+ трябва да се празнува.
Мое мнение!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
добре айде извинявам сеПървоначално написано от gia_sena_mono
не всички момчета
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ти пък,от кога спадаш към нежния пол,че отговаряш (то това даже и отговор не е ...) в тема,отправяна СПЕЦИАЛНО към нежния полПървоначално написано от EeeBobii
![]()
![]()
![]()
My6mYLka за теб жена е равно на майка ли?!Хммм ...
Интересно ...
![]()
Искам да те помоля за едно нещо, преди да влезеш в форума изпи някое друго хапче за нервите или си в ПМСПървоначално написано от 3oPuTy
Нищо лично! Не се заяждам!
не се чувствам толкова голяма жена... не го празнувам та аз съм на 16
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не се чувствам жена, че да го празнувам.
Не го празнувам. Не съм майка....
Празнувам си 1-ви юни![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
не![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Много ме изненадахте, че не празнувате 8-ми март или просто в момента във форума са останали тези, които не празнуват.
Лично аз съм на мнение, че ако имаш 18г трябва да празнуваш 8-ми март.Обявен е за Ден на жената, а не на майката.И какво - ако не си родила и не си жена ли?А жена, която няма дете и е да речем на 40г. не е ли жена?
Жена е,защото е възрастна,зряла,живяла..Първоначално написано от gia_sena_mono
Но има разлика от 17-18 до 40г.
Извода е:Всеки да си празнува каквото иска и когато иска![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да речем, че като стане на 18, става пълнолетна и независима вече. Не се брои към зависимо към опеката на семейството (майка й в частност) и да речем, че вече може. Както може да сзъдаде семейство и да сключи брак и да се брои за жена а-у и прочие. А тей ства, май а? ;д
Ако изключим, тия мами на под 18, както винаги си има изключение.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На близо 20 съм и не го празнувам. Може би ако живеех сама (търся си квартира ма е малко трудно) и си имах работа и сериозен приятел щях да го празнувам но в момента просто не го чувствам...![]()
Иначе аз бях пускала преди време тема за това кога едно момиче става жена и беше доста оспорвано. Според мен когато е над 20, поне малко самостоятелна и независима и естествено отговорна.![]()
На 15 съм и не го празнувам.Това си е ден на майката и на жената /+20г / няма смисъл нито съм толкова дорасла да се нарека жена нито нищо.
ако вчерашния шопинк под предтекст да си купя нещо за днепния ден се брои или пък цветята които получавам.. Иначе не се смятам за жена.. все пак все още съм в гимназията![]()
не ,че е нещо специално ,но да считам га за празник![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ