.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Моля за сЪвеТчЕе

Добър вечер искам да ви попитам нещо. Преди няколко дена харесах едно момиче и то много.Но съм срамежлив и не смея да е попитам дали тя ме харесва . Ако може да ми дадете съвет как да го направя. Допълнителна информация . Аз съм на 13 тя на 14. Аз съм от Пазарджик и тя е от Пловдив. Аз ходя в Плд при братовчеди те ми по 1 месец и полвина поне,а и билета до плд е 2лв.

ЪмИиИ ПуУууУ сКаЙпЪъъЪ...

Град
    Дълбините на канала :D
    МноУу си слаДинкъъ,А АзЗ?-тва й го кажи..
    Ше се опраиш спокоо ше напраим раУтъта

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Няма смисъл не сте в 1 град кво ти пука

Град
    На изток от рая
    Абе да ти кажа тия 14 годишните са големи шаврантий брат,повечето търсят нещо материално.С твойта една година изоставане незнам какво ще правиш.Ама не й казвай,директно,че я харесваш,там надъхвай се малко,комплименти,щуротий. ти като си на 13,незнам как ше ходиш,често до Пловдив ...
    Абе честно казано,шансовете ти са 5/95

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Питай я директно,нищо не губиш.

не се мъчи . . . хормоните перат всеки тийнейджър на единия ден ще ти каже че те " Обича " на др ще се прави че не те познава
    Ама ако искаш толковаааа да я спечелиш комплименти, като ходиш в Пловдив излизайте и да видим какво ш стане
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    В сърцата на хората.
    Пич няма смисъл,връзка от разстояние не е връзка!(Когато се създава).

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Не че нещо,ама на 13-14 няма да е такава сериозна връзка, а и момчето казва че прекарва месец и нещо в Пловдив,за тва време ще си я забравил и друга ще си си харесал...

Връзката не е чак от толкова голямо разстояние... Пловдив е близко до Пазарджик, стига се бързо.. Пък и той ходи там на гости и не му пречи нищо.. Ммм не знам дали тя, обаче, ще иска да се обвърже с теб, защото ти си по - малък от нея [ не че има някакво значение ] но често пъти момичетата се интересуват от мнението на приятелките си.. Особедно ако е тийнейджърка като твойта мацка Може пеиятелките и да и казват " Абе я го зарежи.. Той е от Пазарджик и е по - малък от теб... По- добре си намери някой от тука.. виж колко са много- с лопата да ги ринеш " Друг е въпросът дали тя ще ги послуша.. Но това е само предположение... Ммм нищо не губиш, ако и кажеш да излезете и ти да отидеш в Пловдив и ще ви е яко Айде успех, ако смяташ да правиш нещо
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

е разстоянието не е проблем (казвам го от личен опит) според мен опитай , покани я да излезете и тн и да не се получи нищо не губиш все пак си на 13 ще имаш мнооого възможности

Добре. Благодаря на всички!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Не че нещо,ама на 13-14 няма да е такава сериозна връзка, а и момчето казва че прекарва месец и нещо в Пловдив,за тва време ще си я забравил и друга ще си си харесал...
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Моля за сЪвеТчЕе

Цитирай Първоначално написано от FraGLanD
    Добър вечер искам да ви попитам нещо. Преди няколко дена харесах едно момиче и то много.Но съм срамежлив и не смея да е попитам дали тя ме харесва . Ако може да ми дадете съвет как да го направя. Допълнителна информация . Аз съм на 13 тя на 14. Аз съм от Пазарджик и тя е от Пловдив. Аз ходя в Плд при братовчеди те ми по 1 месец и полвина поне,а и билета до плд е 2лв.
    Баси несвързания пост...

Човек щом те е срам да попиташ нашите съвети какво ще помогнат? Лигльо по характер си, ако ще и с главата надолу да застанеш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си